Belépés
Nem csak probiotikumra, prebiotikumra is szükségünk van
... lactobacillus baktériumok számát is segít megnövelni, melyek szintén jó baktériumnak számítanak.

A fokhagyma is remek prebiotikus táplálékforrás, illetve a gyomor- és bélrendszeri betegségekkel szemben is védelmet nyújthat.

A zab szintén jó hatással van a bél működésére, mivel gazdag forrása a béta-glükánnak, ami nemcsak az LDL-koleszterinszint csökkenését se...
2021-01-23 22:46:29
/4/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... hajlamot, immunitása növekszik. Rosszul fejlődő vagy fejlődésben megrekedt csecsemőnek, ha sárgarépapépet adnak, nő a testsúlya, a fertőző (főleg meghűlésként számon tartott felső légút) betegségekkel, torokgyulladással, gégehuruttal, hörghuruttal szemben ellenállóereje növekszik.

Norvégiában kiváló eredményt értek el az úgynevezett Oslo-reggelivel. Az egyoldalú hal- és...
2021-01-09 22:11:26
Rozacea - és amit jó tudni róla
... legalábbis kúraszerűen. Ha a menopauza miatt alakult ki Önnél ez a bőrbetegség, akkor duplán jól jár a halolaj fogyasztásával, mivel ez néminemű védelmet nyújt a szív- és a keringési betegségekkel szemben.

Akit érint ez a betegség, nagyon jól tudja, milyen kellemetlen amikor kipirul az arc, szinte ég, ami hasonló a menopauzában jelentkező hőhullámokhoz.

Az ar...
2021-01-03 22:00:45
Tenyák Csaba gondolata a covid járványról 12.31
... hozzátartozójukat gyászolják, vagy beteg családtagjaikért aggódnak. Eszünkbe jutnak a kórházban, lélegeztetőgépen szenvedő társaink, vagy azok, akik tüdőgyulladással és a járványból fakadó egyéb betegségekkel küzdenek.
Együttérzéssel gondolunk az idős otthonok lakóira, akikre egyrészt vigyázunk, hogy meg ne betegedjenek, másrészt éppen ez által okozunk nekik szenvedést, hisze...
2021-01-01 19:27:49
Gyógyszerek ellensége a kendermag
... rendkívül könnyen felszívódik, így nagymértékben hozzájárulhat az egészséges immunrendszer fenntartásához.

Régen vidéken a parasztok kendervajat ettek. Ellenállóbbak voltak a betegségekkel szemben, mint a nemesek.

Gyógyító hatása évezredek óta ismert. Különböző részeiből készült kivonatok a világban mindenütt az emberi betegségek legelterjedtebb gyógyszerei...
2020-12-28 20:31:56
Gyógyító zöldségek
... hajlamot, immunitása növekszik. Rosszul fejlődő vagy fejlődésben megrekedt csecsemőnek, ha sárgarépapépet adnak, nő a testsúlya, a fertőző (főleg meghűlésként számon tartott felső légút) betegségekkel, torokgyulladással, gégehuruttal, hörghuruttal szemben ellenállóereje növekszik.

Norvégiában kiváló eredményt értek el az úgynevezett Oslo-reggelivel. Az egyoldalú hal- és...
2020-12-27 23:54:26
A vöröshagyma hajra, bőrre és egészségre gyakorolt jótékony
... de a hatásai miatt igazán megéri. A hagyma sokféle receptben felhasználható és könnyedén fogyasztható. Ezenkívül olyan kémiai anyagokat tartalmaz, amelyek megvédik a szervezetet a betegségekkel szemben és méregtelenítenek is.

A vöröshagyma jótékony hatása
A vöröshagyma antibiotikus, fertőtlenítő, antimikrobiális és szélhajtó tulajdonságai miatt távol tartja a fe...
2020-12-26 00:39:09
Olívabogyó gyógyhatásai
... koleszterinszintet
Az olívabogyóban lévő egyszeresen-telítetlen zsírsavak és polifenolok megakadályozzák a koleszterin oxidációját és védelmet nyújtanak az érszűkülettel és más szív- és érrendszeri betegségekkel szemben. Csökkentik az érszűkület kialakulásának esélyét és növelik a ,,jó" koleszterin szintet.

Megakadályozza a rák kialakulását
A feket...
2020-12-26 00:20:04
Az immunrendszer működése és betegségei
... immunrendszerünk olyan speciális kórokozókra összpontosít, melyekkel korábban már találkozott a szervezetünk. Ez a két rendszer egymást kiegészítve működik és védelmez bennünket a betegségekkel szemben.

Az immunrendszer elsődleges feladata az, hogy megvédjen bennünket amennyiben kórokozók - baktériumok, paraziták, vírusok és gombák - támadást indítanak a sze...
2020-12-18 10:41:34
A szelén sok testi funkciót javít
... anyag, s mint ilyen képes semlegesíteni a káros hatású szabad gyököket. Az antioxidánsok a sejtek számára jelentenek védelmet. Számos kutatás igazolta már azt is, hogy a szelén a rákos betegségekkel szemben is néminemű védelmet nyújthat, leginkább az emlő-, a prosztata-, a tüdő- és a vastagbéldaganattal szemben hatásos.

Ennek az ásványi anyagnak van még egy pozitív tula...
2020-12-16 20:59:37
1 2 3 ................102 103 ........154 155 ........204 205 206 
Címkék: Tenyák Csaba, gyógyító természettel, covid járványról, vöröshagyma hajra, immunrendszer működése, úgynevezett Oslo-reggelivel, egyoldalú hal-, menopauza miatt, halolaj fogyasztásával, keringési betegségekkel, menopauzában jelentkező, járványból fakadó, idős otthonok, egészséges immunrendszer, parasztok kendervajat, betegségekkel szemben, világban mindenütt, emberi betegségek, hatásai miatt, hagyma sokféle, vöröshagyma jótékony, vöröshagyma antibiotikus, olívabogyóban lévő, koleszterin oxidációját, érszűkület kialakulásának, immunrendszer elsődleges, káros hatású, sejtek számára, rákos betegségekkel, ásványi anyagnak, pozitív tula, lélegeztetőgépen, méregtelenítenek, családtagjaikért, tüdőgyulladással, koleszterinszint, immunrendszerünk, antimikrobiális, legelterjedtebb, megakadályozzák, táplálékforrás, sárgarépapépet, ellenállóereje, fogyasztásával, megakadályozza, kialakulásának, felhasználható, együttérzéssel, fenntartásához, immunrendszer, hozzájárulhat, nagymértékben, prebiotikumra,
© 2013 TVN.HU Kft.