Belépés
Pajzsmirigy betegek diétája
... hormonok termelését, lassítja a pajzsmirigy működését.

Amiről ne feledkezzen meg:
Sokféle pajzsmirigy diéta létezik, mindenki szervezete máshogy reagál a különféle betegségekre, és különféle módon gyógyul, ezért próbálkozzon többféle étrenddel, amíg meg nem találja a legmegfelelőbbet.

Amennyiben attól tart, pajzsmirigy betegségben szenved, kérjen orvosá...
2018-11-11 15:53:21
Érdekesség
... alkalmazható
segít a vesekövek és epekövek megelőzésében
csökkenti a premenstruációs tüneteket
gyulladásgátló
olaja látásjavító
8.Fajtájától függően más-más betegségekre gyógyír: a fehér és a zöld szőlő reumára, vizesedésre, májbetegségekre van jótékony hatással, a kék és fekete szőlő a hurutos megbetegedéseken, a savanyúbb szőlő pedig a hasmenésen segít.|...
2018-11-06 19:40:58
A feketebors gyógyhatásairól
... megtalálható a feketeborsban. Antibakteriális, antioxidáns és gyulladásgátló hatása pedig kiváló gyógyhatású fűszerré teszi. Azon kívül, hogy kezelhető vele a köhögés és a megfázás, olyan más betegségekre is jó hatással van, mint a rák és a bélproblémák, valamint az étrendbe beépítve szebbé teszi a bőrt és a hajat is.

Mind egész, mind őrölt formában használják. Káliumot...
2018-11-04 19:43:52
A dió jótékony hatása a bőrre, hajra és egészségre...
... tanulmány szerint napi néhány szem dió elfogyasztása csökkenti a nagyon gyakran kialakuló mellrák esélyét.

Gyulladással járó betegségek:

Az olyan gyulladással járó betegségekre, mint az asztma, az ízületgyulladás és ekcéma, jó hatással van a dióban található zsírsav.

4. Egészséges csontok:

A dió olyan fontos zsírsavat tartalmaz, amit alf...
2018-10-14 18:34:35
Tallóztam
... szervezetet a DNS szintjén, megfosztva a mitokondriumokat az oxigéntől, néha teljesen leállitva őket. És ha a szervezetnek nincs elég alapvető tápanyaga, úgy egyre fogékonyabbá válik a betegségekre.
Rövidebb emberi élet, hosszabb eltarthatóság

Ha nem gyakorlott címke-olvasó, jobb ha begyakorolja ezt a szokást. Nem kell vegyésznek vagy nyelvésznek sem lennie, csak t...
2018-10-05 07:25:51
Orvosság helyett
... magas vérnyomást, valamint a koncentrálási képességnek a csökkenését is okozhatja. Sokan, akik rendszeresen szenvednek migrénes fejfájástól, kétségbeesetten keresik az okát, súlyos betegségekre gyanakszanak. Dr. Lenkei Gábor határozottan állítja, a fejfájások leggyakoribb oka a szervezetben fellépő folyadék-, illetve sóhiány. A közönség soraiban ülők közül valószínűleg sokan elrak...
2018-09-30 11:26:23
ooOoo
... leginkább akkor követ el, ha érzelmileg zsarolni akarja környezetét, de önromboló viselkedésre, kötekedésre, mások folyamatos provokálására, veszélyes helyzetek bevonzására, autoagresszív betegségekre (pl.a rák bizonyos formái), gennyes gyulladásokra kevésbé szélsőséges esetekben is hajlamos.

Szerencsére neki van a legerősebb regenerációs képessége is: harcművészeteken ...
2018-09-13 23:24:31
Nyilvános Wc-ből luxus lakás
... konyhacsempe és a nappaliban lógó tükör formájában köszön vissza az egykori nyilvános wc néhány eleme, illetve a konyhát díszíti egy itt talált kis tábla is, ami a szexuális úton terjedő betegségekre hívja fel a figyelmet.

...
2018-08-27 21:42:20
Milyen betegségekre jó a szilva?
Itt a szilvaszezon! Ne halasszuk el, most együnk belőle sokat, mert számos betegség ellenszere, és leginkább mert nagyon finom!
A szilva gyógyhatása


Az egész bolygón több fajtája létezik, attól függően, hogy melyik országból származik, színük, méretük és jellegük alapján különböztethetjük meg. A szilvafa általában májustól szeptemberig ontja termését, a viszo...
2018-08-18 14:28:58
A vashiány szokatlan jele
... Gyakori fertőzések

A vasnak fontos szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében. Ha csökken a vas mennyisége szervezetünkben, fogékonyabbá válhatunk a különböző fertőzős betegségekre.

A vörösvértestek szállítják az oxigént a lépbe, mely testünk egyik olyan része, ami harcol a fertőzések ellen.

Emellett a vashiány negatívan befolyásolja a nyi...
2018-07-28 13:21:17
1 2 3 ...........................86 87 ..............129 130 .............171 172 173 
Címkék: Nyilvános Wc-ből, Lenkei Gábor, feketebors gyógyhatásairól, vashiány szokatlan, pajzsmirigy működését, különféle betegségekre, premenstruációs tüneteket, zöld szőlő, hurutos megbetegedéseken, savanyúbb szőlő, hasmenésen segít, étrendbe beépítve, nagyon gyakran, olyan gyulladással, dióban található, szervezetnek nincs, koncentrálási képességnek, fejfájások leggyakoribb, szervezetben fellépő, közönség soraiban, legerősebb regenerációs, nappaliban lógó, egykori nyilvános, konyhát díszíti, szexuális úton, szilva gyógyhatása, egész bolygón, szilvafa általában, vasnak fontos, immunrendszer megfelelő, különböző fertőzős, vörösvértestek szállítják, fertőzések ellen, vashiány negatívan, legmegfelelőbbet, megbetegedéseken, harcművészeteken, mitokondriumokat, kétségbeesetten, gyógyhatásairól, premenstruációs, szervezetünkben, májbetegségekre, antibakteriális, ízületgyulladás, vörösvértestek, gyulladásgátló, eltarthatóság, immunrendszer, autoagresszív, megelőzésében, elfogyasztása, gyulladásokra, provokálására,
© 2013 TVN.HU Kft.