Belépés
Rövidpályás úszó-vb - Bernek negyedik, Gyurta ötödik 400 méter vegyesen
... a két magyar versenyző teljesen eltérő fizikai- és lelkiállapotban nyilatkozott. A teljesen kimerült Bernek azt mondta, azt követően, hogy gyakorlatilag a teljes nyarat kihagyta jórészt betegség miatt, és így nincs még tökéletes állapotban, egyáltalán nem kell szégyenkeznie egy világbajnoki negyedik hely miatt.
Ezzel szemben Gyurta feldúltan arról beszélt, nem tudja mi történ...
2018-12-15 14:01:36
Vércukorszint - és az alfa alfa-liponsav
... antioxidánsoknak hívunk, ilyen például az alfa-liponsav (ALA). Az antioxidánsokban gazdag tápanyagoknak nagyon sok előnyük van, hiszen megvédenek bennünket a rákos megbetegedésektől, a szívbetegségtől, a gyulladásoktól, a depressziótól és a kognitív hanyatlástól.

Az alfa-liponsav is egyfajta antioxidáns, amely küzd a gyulladás ellen és lelassítja az öregedési folyamatok...
2018-12-14 22:56:41
Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meg
...
Kásler Miklós kiemelte, a betegség helyreállítása és épp ilyen fontos, ezért költött a kormány az elmúlt években 500 milliárd forintot fordított a vidéki egészségügyi ellátás fejlesztésére. Hozzátette, az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében pedig további 700 milliárd forintos állami forrás áll rendelkezésre a közép-magyarországi régió egészségügyi ellátásának javításá...
2018-12-14 13:01:56
Rövidpályás úszó-vb - Kapás Boglárka 400 méter gyorson sem indul
...
A 25 éves versenyző napok óta hőemelkedéssel küszködik, a keddi nyitónapon még elvállta a 200 méter gyorsot, ahol a 24. lett, s már akkor jelezte, rengeteg erejét felemésztette a betegség. Kapás így szerdán visszalépett 800 méter gyorson, s most eldőlt, hogy pénteken 400 méteren sem áll rajthoz.
Ez azt jelenti, hogy a pénteki előfutamok során 100 méter mellen Sztankovics...
2018-12-13 14:02:19
Megjósolta a .................................
... hatalmas cunami tesz tönkre, Oroszországba pedig egy óriási meteorit csapódik. Baba Vanga szerint Vlagyimir Putyint saját biztonsági embere próbálja majd megölni, Trump pedig egy titokzatos betegség áldozata lesz, amitől megsüketül és károsodik az agya - írja a Mirror.
Sokkoló dolgokat jósolt meg halála előtt az idős bolgár látnok, Vangelia Gushterova, azaz Baba VangaForrás: ...
2018-12-12 18:48:16
Rövidpályás úszó-vb - Kapás Boglárka visszalépett 800 méter gyorson
... Európa-bajnoki ezüstérmese napok óta hőemelkedéssel küszködik, a keddi nyitónapon még elvállta a 200 méter gyorsot, ahol a 24. lett, s már akkor jelezte, rengeteg erejét felemésztette a betegség. Kapás így szerdán visszalépett a leghosszabb távon való versenyzéstől. A 25 éves versenyző pénteken 400 méter gyorson lenne érdekelt, kérdés, hogy addigra milyen állapotban lesz.
Kap...
2018-12-12 07:04:55
Philip Pocock: sokat tanultam a magyar fotósoktól
... szubkultúrákat, a keleti oldalt is be akartam vonni. Berlin egy skizofréniában szenvedő, megosztott város volt akkor, ezt akartam bemutatni" - fejtette ki Pocock. "Berlinben új pszichológiai betegség, a faliszony tört ki" - mondta a fotós, akinek kiállítása is ezt a címet kapta.
Philip Pocock kitért arra, hogy technikájában is sokat ellesett a Capa testvérektől, Cornelltől és...
2018-12-10 10:41:11
Kerülni kell a hiú reményt és a fölfuvalkodást
... barátaiddal se, ha mégoly hatalmasok is; Istenben
bizakodjál, aki mindent megad, s mindenek fölött önmagát akarja neked adni.
Ne büszkélkedj sudár termeted szépségével, egy kis betegség megrokkanthatja, elrútíthatja
azt.
Ne tetszelegj ügyességedben vagy elméd fürgeségében, hogy Isten tetszésére légy, hiszen tőle való minden jó, ami természetedb...
2018-12-08 09:57:22
A goji bogyó élesíti a látást


A korral összefüggő makuladegeneráció nevű betegség egyre több embert érint. A hatvanöt év feletti embereknél a látásvesztés egyik oka ez a betegség. Az öregedés és a szabad gyökök okozta károsodás a két fő tényező, amelyek gyorsan csökkentik a makuladegenerációhoz ve...
2018-12-07 15:31:23
Köszvény ellen - természetesen
Köszvény gyógyítása - először a tüneteket kezelje, azután az okot

A köszvény régen a királyok betegsége volt, és a túlzott jólétnek tulajdonították megjelenését. Napjainkban azonban akárkinél kifejlődhet, hiszen oka a túlzott húgysavtermelés vagy fogyasztás, és a csökkent veseműködés.

Mi a húgysavat nem tudjuk tovább bontani, mert nincs urikáz enzimünk, mivel...
2018-12-06 22:11:10
1 2 3 .............1379 1380 .......2069 2070 .......2757 2758 2759 
Címkék: Kapás Boglárka, Philip Pocock, Kásler Miklós, Egészséges Budapest Program, Baba Vanga, Vlagyimir Putyint, Vangelia Gushterova, Baba VangaForrás, alfa alfa-liponsav, magyar fotósoktól, goji bogyó, teljesen kimerült, teljes nyarat, világbajnoki negyedik, antioxidánsokban gazdag, rákos megbetegedésektől, kognitív hanyatlástól, gyulladás ellen, öregedési folyamatok, betegség helyreállítása, elmúlt években, vidéki egészségügyi, keddi nyitónapon, pénteki előfutamok, óriási meteorit, titokzatos betegség, idős bolgár, leghosszabb távon, keleti oldalt, skizofréniában szenvedő, faliszony tört, címet kapta, korral összefüggő, látásvesztés egyik, szabad gyökök, tüneteket kezelje, köszvény régen, királyok betegsége, túlzott jólétnek, túlzott húgysavtermelés, csökkent veseműködés, antioxidánsokban, antioxidánsoknak, lelkiállapotban, megrokkanthatja, tulajdonították, gyogyszernelkul, szívbetegségtől, húgysavtermelés, hőemelkedéssel, gyulladásoktól, fölfuvalkodást, szubkultúrákat, skizofréniában, helyreállítása,
© 2013 TVN.HU Kft.