Belépés
Október 23. - Gulyás Gergely: az orvosok és ápolók is a forradalom hősei voltak
... ország függetlenségéért, addig az orvosok, ápolók és önkéntesek a mentőautókban és a kórházakban küzdöttek a forradalmárok életéért.
"Tették mindezt a háborús körülmények, a betegszállítás nehézségei és a megfelelő eszközök hiánya mellett hivatástudatból és hazaszeretetből táplálkozó elkötelezettséggel és áldozatvállalással" - fogalmazott.
Gulyás Gergely megemlékezett a...
2017-10-19 12:32:17
Krónika 3. rész (kérdések)
... Miniszterelnökséghez.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: azért tárcája koordinálja a beszerzést, mert azt párhuzamosan kezelik a jelentkező polgári igényekkel, például a betegszállítás szükségleteivel. Szükségesnek ítélte a szállítókapacitás bővítését, közölte ugyanakkor: az idei és a jövő évi büdzsében nincs fedezet arra.
Jobbik: mikor lesznek ...
2016-03-07 14:15:20
A mentők első rohamkocsija
... Mentőszolgálat. A jelenlegi statisztikák szerint ma 213 db mentőállomásán 1238 db mentőjárművel , melyből közel 1000 db a futó mentő-gépkocsi - és 7684 dolgozójával látja el mentési és betegszállítási feladatát az ország egész területén.

Ez a teljesítmény évente közel három millió beteg ellátását és kórházba történő szállítását jelenti, mely alatt a Mentőszolgálat homo...
2010-03-29 15:30:40
1 
Címkék: Gulyás Gergely, Lázár János Miniszterelnökséget, forradalom hősei, mentők első, kórházakban küzdöttek, forradalmárok életéért, háborús körülmények, betegszállítás nehézségei, megfelelő eszközök, jelentkező polgári, betegszállítás szükségleteivel, szállítókapacitás bővítését, jelenlegi statisztikák, futó mentő-gépkocsi, ország egész, teljesítmény évente, függetlenségéért, szükségleteivel, hivatástudatból, hazaszeretetből, betegszállítási, betegszállítás, mentőállomásán, mentőszolgálat, mentőjárművel, mentőautókban, forradalmárok, megemlékezett, párhuzamosan, rohamkocsija, teljesítmény, dolgozójával, szükségesnek, statisztikák, kórházakban, fogalmazott, szállítását, körülmények, koordinálja, táplálkozó, igényekkel, forradalom, jelentkező, nehézségei, ugyanakkor, beszerzést, önkéntesek, bővítését, jelenlegi, feladatát, miniszter, ellátását, területén, megfelelő, büdzsében, küzdöttek, eszközök, kérdések, kórházba, gépkocsi, elmondta, életéért, tárcája, október, polgári, kezelik, fedezet, orvosok, történő, gergely, jelenti,
© 2013 TVN.HU Kft.