Belépés
Illegális bevándorlás - Bakondi: fontos érdek a konzekvens magyar álláspont
...
Bakondi György elmondta: várhatóan folytatódni fog az illegális határsértők Európába áramlása, ami az elmúlt években is jellemző volt.
Erre utal mások mellett az is, hogy a "balkáni útvonalon" június végéig 40 százalékkal több illegális migránst fogtak el a magyar határon, mint az előző év hasonló időszakában, és több embercsempészt, mint tavaly egész évben - közölte....
2020-06-29 22:03:45
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, költségvetés)
...

Azonnali kérdések


Fidesz: hogyan védik meg a magyarokat a bevándorláspárti bürokratáktól?

Csenger-Zalán Zsolt (Fidesz) arról kérdezett, hogy miként lehet megvédeni a magyarokat az Európai Unió Bírósága előtt a "bevándorláspárti bürokratáktól".
Emlékeztetett: a bíróság foglalkozott a tranzitzónákkal és a külföldről támogatott civil szerve...
2020-06-29 17:02:41
Illegális bevándorlás - Bakondi: a fokozódó migrációs nyomás miatt is szükséges a nemzeti konzultáció kitöltése
... kísérlet történt a déli határon, mint az elmúlt év hasonló időszakában.
A 13. pontban pedig arról kérdezik a magyar embereket, hogy Magyarország annak ellenére is kitartson-e a bevándorlást tiltó alkotmányos szabályok mellett, hogy Brüsszel támadja azokat - tette hozzá a főtanácsadó.
Elmondta: a déli határszakaszon az idén eddig 13 189 illegális határátlépési kísérlet tö...
2020-06-29 12:41:31
Illegális bevándorlás - Cseh embercsempészt tartóztattak le Vas megyében
...
A gyanú szerint a férfi a szerb-magyar határ közelében egy erdős területen vette fel járművébe a hat illegális migránst azzal a szándékkal, hogy fejenként ezer euróért Bécsbe vigye őket. A rendőrök azonban szerda éjjel Felsőszölnökön - a magyar-szlovén-osztrák hármashatár közelében - egy közúti ellenőrzés során megállították és elfogták őket - tartalmazza a főügyészségi közle...
2020-06-29 10:52:02
Illegális bevándorlás - Kétszáznál is több határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 102, szombaton 81, vasárnap 41 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és horvát határszakaszon öt migránst fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén 624 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza...
2020-06-29 07:20:49
Illegális bevándorlás - Bakondi: az elfogott embercsempészek és az illegális migránsok száma is emelkedett
...
Bakondi György azt mondta: már június végére annyi embercsempészt fogtak el a hatóságok, mint tavaly egész évben.
Kifejtette, az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt az országok lezárták határaikat. A hadsereg és rendőri erők bevetésével bebizonyosodott, hogy ha megvan a szükséges politikai akarat, a határokat le lehet zárni.
Ennek következtében sok migráns...
2020-06-27 21:42:45
Illegális bevándorlás - Szerb embercsempészeket fogtak el Baranyában
...
A közlemény szerint a rendőrök csütörtökről péntekre virradóan ellenőrizték a szerbekjárművét. Az abban utazó bevándorlók nem rendelkeztek úti okmányokkal, személyazonosságukat, magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.
A gépkocsit vezető férfit és a vele lévő nőt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra....
2020-06-26 09:11:11
Fidesz: Brüsszel továbbra is nyomást akar gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára
... abban, hogy sikeresen tudott Magyarország védekezni az illegális migrációval szemben - tette hozzá.
Hollik István felidézte: Magyarország a jogi határzár keretében szigorította a bevándorlási szabályokat, döntött arról, hogy az ország területén illegálisan tartózkodó migránsokat a rendőrök visszaviszik a határ túloldalára, illetve létrehozta a tranzitzónát. Ez utóbbit - tette...
2020-06-25 17:12:00
Illegális bevándorlás - Sok migránst találtak egy török furgonban a Nagylak 2 - Csanádpalota határátkelőhelyen
...
A határrendészet honlapján publikált közlemény szerint a bolgár állampolgár által vezetett furgon - az iratok szerint - autóalkatrészeket szállított Törökországból Ausztriába, és nem sokkal éjfél után jelentkezett kilépésre. A határrendészek kockázatelemzés alapján rendelték el a jármű alapos átvizsgálását. A tehertérből 16 férfi, két nő és két gyerek került elő. A szíriai és...
2020-06-25 10:52:02
Illegális bevándorlás - Bakondi: jelentősen nőtt az embercsempészek és a migránsok aktivitása
...
Bakondi György elmondta, a migránsok egyre nagyobb csoportokban jelennek meg a magyar-szerb és a magyar-román határon is.
A főtanácsadó szerint különösen élessé teszi a helyzetet például az Európai Unió készülő migrációs politikája, az Európai Bíróság gyakorlata és a liberális pártcsaládhoz tartozók aktív követelése, hogy nyissák meg a határokat.
Mindezek politikai...
2020-06-25 09:00:57
1 2 3 ....................730 731 ..........1095 1096 ..........1459 1460 1461 
Címkék: Bakondi György, Csenger-Zalán Zsolt, Európai Unió Bírósága, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, Hollik István, Törökországból Ausztriába, Európai Unió, Európai Bíróság, konzekvens magyar, fokozódó migrációs, nemzeti konzultáció, elfogott embercsempészek, illegális migránsok, török furgonban, migránsok aktivitása, illegális határsértők, elmúlt években, magyar határon, bevándorláspárti bürokratáktól, bíróság foglalkozott, külföldről támogatott, déli határon, magyar embereket, bevándorlást tiltó, déli határszakaszon, idén eddig, gyanú szerint, szerb-magyar határ, erdős területen, rendőrök azonban, közúti ellenőrzés, főügyészségi közle, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, elmúlt héten, elmúlt hónapokban, országok lezárták, szükséges politikai, közlemény szerint, rendőrök csütörtökről, abban utazó, gépkocsit vezető, vele lévő, illegális migrációval, jogi határzár, bevándorlási szabályokat, rendőrök visszaviszik, határ túloldalára, határrendészet honlapján, bolgár állampolgár,
© 2013 TVN.HU Kft.