Belépés
Illegális bevándorlás - Uniós főtanácsnok: EU-jogba ütközik a biztonságos országokon áthaladók menedékkérelmét
...
Az ügy előzménye, hogy egy kurd nemzetiségű szíriai állampolgár menedékjog iránti kérelmet terjesztett elő Magyarországon, amelyet a hatóságok az említett rendelkezés alapján elfogadhatatlanként elutasítottak, és a kérelmezőt Szerbia területére kiutasították. A kérelmező a határozatot megtámadta.
Az uniós testülethez fordulva a magyar bíróság arra keresi a választ, hogy ...
2019-12-05 20:06:23
Fidesz: a bevándorláspárti uniós migránspolitika megbukott
... EP-képviselő.
Azt írták: az Európai Számvevőszék lesújtó képet fest a programok vizsgálata kapcsán. A jelentésből egyértelműen kiderül, hogy az áttelepítési rendszer megbukott, és a bőkezű, bevándorláspárti uniós támogatások ellenére sem sikerült felgyorsítani a menedékkérelmek elbírálásának eljárásait, nem sikerült hatékonyabbá tenni a kiutasításokat és továbbra is kritikus ...
2019-12-05 19:52:42
Brit választások - Új bevándorlási törvényt és büntetőjogi szigorítást ígérnek a konzervatívok az első száz nap
... Konzervatív Párt a jövő heti választáson többséget szerez, száz napon belül törvényt alkot a részleteiben már korábban ismertetett új, ausztrál típusú pontozásos elbírálási rendszerre épülő bevándorlási törvényről.
Ennek alapján a kormány egységes, tehát az Európai Unióból és az unión kívüli országokból érkezőkre egyformán érvényes bevándorlási szabályozást kíván életbe lépte...
2019-12-05 14:42:14
Illegális bevándorlás - Szakértő: fel fognak torlódni a migránsok Szerbiában
...
Ördögh Tibor azt mondta, hogy a bevándorlók félelmet keltenek a társadalomban, mert a létszámuk miatt veszélyt látnak bennük az emberek, ezért megoldásra van szükség.
A szerb állam a helyi önkormányzatokra bízza a helyzet kezelését, azoknak viszont nincs megfelelő szakmai, pénzügyi és humán erőforrásuk hozzá - értékelt.
Kitért arra is: ha a problémát már Görögország...
2019-12-05 09:01:08
Illegális bevándorlás - Seehofer: Németország kész segítséget nyújtani a határvédelemhez a balkáni migrációs út
...
A miniszter a német nemzeti határ ellenőrzésének november elején elrendelt megerősítése révén szerzett tapasztalatokat ismertető tájékoztatóján kiemelte: a határt jogsértő módon átlépni igyekvő emberek magas száma azt jelzi, hogy az illegális migráció elleni küzdelemben a nemzeti és az EU-s szinten is nagyon sok a tennivaló.
Az EU-s szinten mindenekelőtt a külső határ ha...
2019-12-04 18:51:45
Illegális bevándorlás - Az illegális migráció elleni szigorúbb fellépést sürget Szlovénia és Bosznia-Hercegovin
... bosnyák, Zeljko Komsic horvát és Milorad Dodik szerb elnökök kétnapos hivatalos látogatásra érkeztek a szlovén fővárosba.
Közös sajtótájékoztatójukon Pahor kiemelte: az illegális bevándorlás hatékonyabb leküzdése érdekében meg kell erősíteni az ellenőrzést az Európai Unió (EU) külső határain. Emlékeztetett, hogy idén 70 százalékkal nőtt Szlovéniában az illegális határsértők s...
2019-12-04 16:41:27
Illegális bevándorlás - HM, BM: jelentősen megnőtt a migrációs nyomás a déli határon
...
Németh Szilárd a röszkei tranzitzónánál tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a migránsok mozgása már a 2015-öshöz hasonló.
A kerítés és a határt őrző, munkájukat magas színvonalon végző katonák és rendőrök garantálják Magyarország függetlenségét, a magyar emberek biztonságát és szabadságát - hangsúlyozta a politikus.
A katonák a rendőrséggel közösen járőrözési fela...
2019-12-04 16:01:20
Illegális bevándorlás - Bakondi: fokozatosan megerősítik a Frontexet
...
A főtanácsadó elmondta, az uniós külső határok hatékonyabb védelmét is biztosító Európai Határ- és Parti Őrségről szóló rendelet hatályba lépése után körülbelül 10 ezer főre duzzasztják a Frontex létszámát, ami egy több évig tartó folyamat lesz.
Hangsúlyozta, a migráció kérdésében a magyar álláspont nem változott: semmiféle kötelező kvótát nem támogat, a külső határok bi...
2019-12-04 09:03:54
Illegális bevándorlás - Hamis orosz és finn határoszlopokat állított fel migránsok megtévesztésére egy csaló
...
A csaló, aki az egyik - meg nem nevezett - FÁK-ország állampolgára, Szentpéterváron megállapodott négy dél-ázsiai migránssal, hogy 10 ezer euróért átjuttatja őket Oroszországból az Európai Unióba. A csoportot csütörtökön egy olyan erdőbe vezette a Leningrád megyei viborgi járásban, ahol jó előre orosz és finn határoszlop-utánzatokat állított fel.
A határőrök az átverés k...
2019-12-03 19:22:00
Krónika 8. rész (kérdések, tárgysorozatba vételi kérelmek, bizottsági jelentések vitája, napirend után)
... rendelkezzen.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) ezzel szemben úgy vélte: az előterjesztés sok olyan rendelkezést tartalmaz, amely Magyarországot "honvédelmi tereppé" nyilvánítaná. Szerinte a bevándorlás miatti potenciális nehézségek ezt nem indokolják.

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításával és a nemdohányzók védelmével összefüggő egyes törvények módosítása
N...
2019-12-02 22:42:36
1 2 3 ...................709 710 ..........1064 1065 ..........1417 1418 1419 
Címkék: Európai Számvevőszék, Konzervatív Párt, Európai Unióból, Ördögh Tibor, Zeljko Komsic, Milorad Dodik, Európai Unió, Németh Szilárd, Európai Határ-, Parti Őrségről, Európai Unióba, Varga-Damm Andrea, biztonságos országokon, bevándorláspárti uniós, első száz, migránsok Szerbiában, balkáni migrációs, illegális migráció, migrációs nyomás, déli határon, kurd nemzetiségű, említett rendelkezés, kérelmezőt Szerbia, határozatot megtámadta, uniós testülethez, magyar bíróság, programok vizsgálata, jelentésből egyértelműen, áttelepítési rendszer, menedékkérelmek elbírálásának, jövő heti, kormány egységes, unión kívüli, bevándorlók félelmet, létszámuk miatt, szerb állam, helyi önkormányzatokra, helyzet kezelését, német nemzeti, határt jogsértő, külső határ, szlovén fővárosba, illegális bevándorlás, illegális határsértők, röszkei tranzitzónánál, migránsok mozgása, 2015-öshöz hasonló, határt őrző, magyar emberek, rendőrséggel közösen, főtanácsadó elmondta, uniós külső, több évig, migráció kérdésében, magyar álláspont,
© 2013 TVN.HU Kft.