Belépés
Trump: az amerikai hatóságok a jövő héten megkezdik az illegális migránsok kitoloncolását
...
Az elnök közlése szerint a feladatot az amerikai Bevándorlási és Vámügyi Hivatal (ICE) végzi majd. Mint fogalmazott, az illegális bevándorlókat "olyan gyorsan teszik ki majd, amilyen gyorsan bejöttek". Trump részletekkel nem szolgált.
Az Egyesült Államokban a becslések szerint jelenleg mintegy 12 millió illegális bevándorló tartózkodik. Többségük Mexikóból vagy más közé...
2019-06-18 07:05:22
Orbán Viktor: Bulgária Magyarország szövetségese a migráció ügyében
... Rumen Radev egyetértett abban, hogy az elmúlt években európai szinten nem történt érdemi előrelépés a migrációs válsághelyzet kezelésében, miközben a veszély továbbra is fennáll. A bevándorlási nyomás bármelyik pillanatban újra felerősödhet, és az EU-nak jelenleg nincs vészhelyzeti terve erre az esetre. Mindez Bulgáriát rendkívül nehéz helyzetbe hozza - hangzott el.
A magyar ...
2019-06-14 11:11:51
Illegális bevándorlás - Csökkent a menedékjogi kérelmek száma Németországban
...
A január-májusi időszakban 74 107 menedékjogi kérelmet nyújtottak be a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalhoz (BAMF), ami 5 százalékkal - 3919 kérelemmel - kevesebb az egy évvel korábbi 78 026-nál.
A kérelmezők legnagyobb csoportját a szíriai állampolgárok alkotják, 17 829 fővel. Utánuk az iraki és a nigériai menedékkérők következnek 6627, illetve 6389 fővel...
2019-06-14 07:05:07
Illegális bevándorlás - Szakértő: bevándorlási pontrendszert alakítana ki Amerika
...
Kérdéses, hogy ez a rendszer az Egyesült Államokban beválna-e, hiszen egy szigeten sokkal könnyebb betartatni egy ilyen szabályozást, mint egy olyan területen, amelynek több ezer kilométeres közös határa van Mexikóval - tette hozzá.
A pontrendszer fő kritériumai várhatóan a nyelvtudás és a végzettség lesznek, különös tekintettel a hiányszakmákra - vélekedett.
Emlék...
2019-06-12 12:40:40
Illegális bevándorlás - Menekültügyi és bevándorlási reformot fogadott el a német parlament
...
A személyeskedő bekiabálásokkal tűzdelt heves vita után megszavazott reformmal bevezetnek egy sor menekültügyi szigorítást és Németország első önálló bevándorlási törvényét.
A menekültügyben az elutasított menedékkérők elszállításáról szóló előírásokat szigorítják. A bevándorlási törvénnyel az úgynevezett harmadik országokból, az Európai Unión kívülről érkező munkaválla...
2019-06-07 18:52:19
Európa Tanács: Magyarország nem tesz eleget a menedékkérő gyermekek szexuális kizsákmányolásának megelőzéséért
... kifejtetett tevékenységét - áll a jelentésben.
A Lanzarote Bizottság sajnálatát fejezte ki, hogy a 14-18 év közötti, kísérő nélkül érkezett gyermekeket továbbra is felnőttként kezelik a bevándorlási eljárások során. Nehezményezték, hogy a menedékkérők életkorának ellenőrzési eljárása a legutóbbi, 2017-es látogatás óta nem változott, ami szintén növeli a gyermekek szexuális ki...
2019-06-06 19:12:07
Illegális bevándorlás - A német kormánypártok megállapodtak valamennyi vitatott menekültügyi és migrációs kérdé
... Német Szociáldemokrata Párt (SPD) parlamenti szakpolitikusai a sajtó és az ellenzéki pártok meglepetésére évek óta tartó vitákat zártak le, megnyitva az utat Németország első önálló bevándorlási törvénye és egy sor menekültügyi szigorítás elfogadása előtt.
A közös cél a legális és az illegális migráció szigorú szétválasztása egymástól, és annak biztosítása, hogy a lehető legh...
2019-06-05 14:32:19
EP-választás - Gulyás Gergely: Weber bizottsági elnökségét továbbra sem támogatjuk
... elmondta: "azért nyertünk annyira meggyőzően, mert az ország meggyőzően fejlődött", az emberek jobban élnek, "és ez a legfontosabb".
Arra a felvetésre, hogy a kampány középpontjában a bevándorlási politika állt, kiemelte, hogy "a kettő összetartozik, a magyarok tudják, hogy mit veszíthetnek, ha nem állítjuk meg a migrációt".
Hozzátette, hogy az illegális bevándorlást elu...
2019-06-04 12:41:16
EP-választás - Fidesz: Európa megmaradása a tét az EP-választáson
... hullámban.
Ez azt jelenti, hogy az EP-választások 40 éves történetében még soha nem volt akkora tétje ilyen választásnak, mint most - tette hozzá a politikus.
Úgy vélekedett: a bevándorlási krízishelyzet megmutatta, hogy veszélybe kerül az európai együttműködés, a belső határok átjárhatósága, az európai emberek biztonsága akkor, ha az EU nem védi meg önmagát.
A Fide...
2019-05-06 11:02:28
Trump új vezetőt nevez ki az amerikai bevándorlás- és vámügyi hivatal élére
...
Az elnök Twitteren közölte döntését. "Örömmel tudatom mindazokkal, akik hisznek egy erős és korrekt bevándorlási politikában, hogy Mark Morgan csatlakozik a Trump-adminisztrációhoz, mint az ICE keményen dolgozó munkatársainak vezetője" - írta a mikroblogjában Trump. Hozzáfűzte: "Mark amerikai hazafi. Nagyszerű munkát fog végezni".
Mark Morgan egyszer már vezette a határ...
2019-05-05 21:32:06
1 2 3 .........................153 154 .............230 231 ............306 307 308 
Címkék: Orbán Viktor, Bulgária Magyarország, Európa Tanács, Gulyás Gergely, Vámügyi Hivatal, Egyesült Államokban, Többségük Mexikóból, Rumen Radev, Mindez Bulgáriát, Európai Unión, Lanzarote Bizottság, Német Szociáldemokrata Párt, Mark Morgan, amerikai hatóságok, jövő héten, illegális migránsok, migráció ügyében, menedékjogi kérelmek, német parlament, menedékkérő gyermekek, német kormánypártok, amerikai bevándorlás-, elnök közlése, amerikai Bevándorlási, illegális bevándorlókat, becslések szerint, elmúlt években, migrációs válsághelyzet, veszély továbbra, bevándorlási nyomás, január-májusi időszakban, szövetségi bevándorlási, kérelmezők legnagyobb, szíriai állampolgárok, nigériai menedékkérők, szigeten sokkal, ilyen szabályozást, olyan területen, végzettség lesznek, személyeskedő bekiabálásokkal, elutasított menedékkérők, bevándorlási törvénnyel, úgynevezett harmadik, bevándorlási eljárások, menedékkérők életkorának, gyermekek szexuális, ellenzéki pártok, utat Németország, illegális migráció,
© 2013 TVN.HU Kft.