Belépés
Nemzeti konzultáció - Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a vélemény
... folytassuk a munkahelyvédőés teremtő programokat"? - sorolta a kérdéseket.
Kiálljunk továbbra is amellett, hogy nem lehet Magyarországra migránsokat betelepíteni vagy engedjük a bevándorláspártiak nyomásának?
A baloldal azzal, hogy próbálja megakadályozni a nemzeti konzultációt, ismét egyértelművé tette, hogy nem a magyar emberek oldalán, hanem a bevándorlás, a második ...
2020-07-29 14:42:44
EU-csúcs - Menczer Tamás: a Momentum a Magyarország ellen dolgozó "bevándorláspárti holland" oldalára állt
... támadja, és azt akarja, hogy büntessék meg Magyarországot, és vegyék el a magyaroknak járó uniós forrásokat.
Menczer Tamás kiemelte: "a Soros-családdal boldogan fényképezkedő, bevándorláspárti Mark Rutte jogállamiságról beszél, miközben Hollandiában a kormánya elhallgatta a bevándorlók által elkövetett súlyos, erőszakos bűncselekményeket".
A Momentum fiatalos lendülettel...
2020-07-20 15:22:28
Krónika 3. rész (uniós helyreállítási csomag)
... mindezt meg kívánják fejelni a jogállamisági kondicionalitással, azaz "egy homályos, definiálatlan eljárásrend keretében" a pénzek kifizetését össze akarják kötni "az EU globalista, bevándorláspárti, nemzet-, hagyomány- és családellenes, egyre agresszívebb és egyre destruktívabb elitje által megfogalmazott politikai kívánalmaknak való megfelelés kötelezettségével".
Kövér Lász...
2020-07-14 12:21:52
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, költségvetés)
...

Azonnali kérdések


Fidesz: hogyan védik meg a magyarokat a bevándorláspárti bürokratáktól?

Csenger-Zalán Zsolt (Fidesz) arról kérdezett, hogy miként lehet megvédeni a magyarokat az Európai Unió Bírósága előtt a "bevándorláspárti bürokratáktól".
Emlékeztetett: a bíróság foglalkozott a tranzitzónákkal és a külföldről támogatott civil szerve...
2020-06-29 17:02:41
Varga Judit: a hazug Sargentini-jelentést az EP bevándorláspárti többsége erőltette át
...
Varga Judit bejegyzésében kiemelte: az Európai Unió Bírósága hétfőn tárgyalja Magyarország megsemmisítési keresetét a jogsértő szavazatszámítással elfogadott Sargentini-jelentéssel szemben.
Emlékeztetett: 2018. szeptember 12-én a szavazás során az Európai Parlament (EP) tagjai 448 igen, 197 nem és 48 tartózkodó szavazatot adtak le.
A 7-es cikket elindító határozat e...
2020-06-28 17:30:22
Fidesz: Brüsszel továbbra is nyomást akar gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára
... Bíróság, de a magyar kormány talált egy új olyan megoldást, amellyel a magyar emberek akarata továbbra is érvényesíthető.
A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: a bevándorláspártiak az első perctől támadják a jogi határzárat, "a Soros-hálózat, a brüsszeli és a magyar baloldal hatodik éve azon dolgozik, hogy lebontsa a fizikai és jogi akadályokat a bevándorlás előtt, ...
2020-06-25 17:12:00
Deutsch: Ujhelyi megint "ámokot futott"
... elvesztését kockáztatja. Olyan dolgokat emleget uniós pénzből megvalósítandó célokként, amikre nem lehet uniós pénzt fordítani - jelentette ki Deutsch Tamás.
Úgy fogalmazott: a bevándorláspárti erők számára Ujhelyi István javaslata korlátlan lehetőséget teremtene, hogy nyomást gyakorolhassanak Magyarországra a fejlesztési pénzek politikai indokok alapján történő megvonásával...
2020-06-06 17:22:44
Hidvéghi: a baloldalra nem lehet számítani sem a második Soros-terv, sem a bevándorlás elleni védekezésben
... napról napra, hanem Brüsszelben is állandóan ezt látjuk - mondta Hidvéghi Balázs. A magyar baloldal a magyar érdekek ellen politizál Brüsszelben és az elmúlt években következetesen bevándorláspárti politikát folytatott - mondta. Ha rajtuk múlt volna, akkor Magyarország ma már tele lenne bevándorlókkal, nem lenne kerítés, végrehajtották volna a kvótát, és kiszolgálnák a brüsszeli b...
2020-06-05 13:02:03
Illegális bevándorlás - Kovács Zoltán: az unió döntése kiskaput nyitott volna az illegális migránsok előtt
...
Kovács Zoltán hozzátette: az Európai Bíróságot is beleértve az Európai Unió bürokratái, a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták, illetve azok a Soros-szervezetek, amelyek aktívan segítik az illegális migránsokat a határok különböző oldalain, azon dolgoznak, hogy a legtöbb kiskaput hagyják nyitva az európai jogrendszerben és engedjék az illegális migránsok Európába áramlását. ...
2020-05-21 22:13:07
Fidesz: a bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, betiltották a magyar kormány beszédét
... kormánypárt, hozzátéve, "ugyanazok, akik a bevándorláspolitika és a határkerítés miatt támadják Magyarországot, ma újabb politikai vitát provokáltak ki az Európai Parlamentben. A bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, még azt sem hagyták, hogy a magyar kormány képviseltesse magát a vitában, betiltották a magyar kormány beszédét."
Ilyen utoljára Közép-Európában...
2020-05-14 17:34:58
1 2 3 ..........34 35 .....52 53 .....68 69 70 
Címkék: Menczer Tamás, Varga Judit, Kovács Zoltán, Mark Rutte, Kövér Lász, Csenger-Zalán Zsolt, Európai Unió Bírósága, Európai Parlament, Deutsch Tamás, Ujhelyi István, Hidvéghi Balázs, Európai Bíróságot, Európai Unió, Európai Parlamentben, emberek elmondják, második Soros-terv, bevándorlás elleni, unió döntése, illegális migránsok, jogállamról prédikálnak, magyar kormány, munkahelyvédőés teremtő, baloldal azzal, nemzeti konzultációt, magyar emberek, magyaroknak járó, kormánya elhallgatta, bevándorlók által, pénzek kifizetését, bevándorláspárti bürokratáktól, bíróság foglalkozott, külföldről támogatott, szavazás során, 7-es cikket, első perctől, jogi határzárat, magyar baloldal, bevándorlás előtt, bevándorláspárti erők, fejlesztési pénzek, magyar érdekek, elmúlt években, bevándorláspárti brüsszeli, illegális migránsokat, határok különböző, legtöbb kiskaput, európai jogrendszerben, határkerítés miatt, bevándorláspárti, gyakorolhassanak, jogállamiságról, lehetetleníteni, tranzitzónákkal, munkahelyvédőés,
© 2013 TVN.HU Kft.