Belépés
A lime gyógyhatásairól


Az emberek sokszor figyelmen kívül hagyják a természet gyógyító erejét. Egyszerűbbnek tűnhet még a legkisebb problémára is gyógyszert bevenni, mint a természet patikájához fordulni.

A lime egy kesernyés déli gyümölcs, amely nemcsak nagyon finom, de nagyon e...
2018-12-07 15:46:19
Aranyosi Ervin: Emelkedj fel…
... nem megy már túl könnyen,
itt-ott, ez-az fájdogál és szemed úszik könnyben!
Ha már odalent vagy, nézd meg, nincs-e mit felszedni?
Tegnap elgurult a gyógyszer, s nem tudtad bevenni!
Kapd el gyorsan, ne engedd meg, hogy tovább guruljon,
nehogy már a jó egészség a mozgáson múljon!
Bár, ha nem a gyógyszert szednéd sokkal jobban lennél,
ha egy párszor...
2018-12-03 16:42:47
Érdekesség
... években épült meg a vár legrégebbi része, a fellegvár Öregtornyának alsó szintje, melyen egy fából készült emeleti toronyrész állhatott.

A várat úgy tűnik a novemberi köd sem...
2018-11-13 18:22:06
A fügelevél a cukorbetegség természetes ellenszere?
... fügelevél anti-diabetikus tulajdonságokkal rendelkezik, fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség. A cukorbetegnek ébredés után, a reggelivel együtt kell bevennie a kivonatot. Felforralhatjuk frissen, szűrt vízzel és ihatjuk teaként.

Lapozz a következő oldalra a további részletekért!


https://www.vitalzone.hu/...
2018-10-15 12:01:38
A fügelevél a cukorbetegség természetes ellenszere?
... fügelevél anti-diabetikus tulajdonságokkal rendelkezik, fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség. A cukorbetegnek ébredés után, a reggelivel együtt kell bevennie a kivonatot. Felforralhatjuk frissen, szűrt vízzel és ihatjuk teaként.

A füge az egyik legjobb rost és kalciumforrás. Tartalmaz antioxidánsokat és hashajtó hatása van. Ezen...
2018-10-15 11:57:43
A mindenkinek elérhető felsőoktatásért demonstráltak Budapesten
... lehetőségétől, és "ne engedjék el az állam kötelékéből az egyetemeket".

Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselője úgy vélekedett, hogy a Fidesz "mindent a gazdagoknak politikája bevenni készül a közoktatás után immár a magyar felsőoktatást is". Azt mondta: a kormány tervei szerint a Corvinus egyetemen jelentősen növelnék a fizetős helyek arányát, 2020-tól pedig má...
2018-10-09 21:32:26
Rövidpályás gyorskorcsolya ob - Jászapáti Petra duplázott
... kifejezetten veszélyesnek érzékete, mert amikor a csapat férfi tagja őt váltja, akkor olyan erővel lökik meg, amelyhez nincs hozzászokva, s így az első kanyart is olyan sebességgel kell bevennie, amelyet szintén nem tapasztalt még. Az ő véleményét osztotta Liu Shaoang is, viszont Liu Shaolinnak, vagy éppen Bácskainak kifejezetten tetszett az új versenyszám, s izgalmasnak találták....
2018-10-06 15:41:19
BÉT - A nemzetközi trendekkel összhangban csökkent a BUX
... mutatta, amely szerdán még megközelítette az 5500 forintos szintet, azonban csütörtökön lefordult és 5300 környékén mozgott. A Mol esetében a vevők megpróbálták a 3000 forintos szintet bevenni, az OTP esetében szintén az eladók domináltak.
A Mol 36 forinttal, 1,21 százalékkal 3020 forintra erősödött, 2,2 milliárd forintos forgalomban.
Az OTP-részvények ára 60 forinttal,...
2018-10-04 23:42:51
A paradicsomról - a likopin rákellenes hatása
... lecsökkenteni, de azok elterjedését is megakadályozza. A likopinnal kapcsolatos felfedezés talán egyszer azt is lehetővé teszi, hogy a betegeknek minél kevesebb daganatellenes szert kelljen bevenniük, így nem kell számolniuk azok káros mellékhatásaival.

A likopinnak csodás az antioxidáns képessége. Mivel az oxidatív stressz kiemelkedő szerepet játszik a petefészek-dagan...
2018-09-30 13:25:11
Torna vk - Babos és Vecsernyés döntőbe jutott Párizsban
... talajon indult, de a döntőbe jutás egyiküknek sem sikerült.
"Fehér Nóra teljesítményének örülök, hiszen két szeren is tartalék lett a döntőben. Mindezt úgy, hogy lázcsillapítót kellett bevennie, így versenyzett" - mondta Draskóczy Imre, a női válogatott szövetségi kapitánya.
Hozzátette, Makra Noémi felemáskorláton egy új elemet épített be, amit jól mutatott be, Csasztvan...
2018-09-29 20:38:45
1 2 3 ..........................82 83 .............123 124 ............163 164 165 
Címkék: Aranyosi Ervin, Jászapáti Petra, Demeter Márta, Fehér Nóra, Draskóczy Imre, Makra Noémi, lime gyógyhatásairól, cukorbetegség természetes, mindenkinek elérhető, nemzetközi trendekkel, likopin rákellenes, emberek sokszor, természet gyógyító, legkisebb problémára, természet patikájához, kesernyés déli, mozgáson múljon, gyógyszert szednéd, fellegvár Öregtornyának, fából készült, cukorbetegnek ébredés, reggelivel együtt, következő oldalra, további részletekért, egyik legjobb, állam kötelékéből, gazdagoknak politikája, közoktatás után, magyar felsőoktatást, kormány tervei, fizetős helyek, csapat férfi, első kanyart, 5500 forintos, vevők megpróbálták, 3000 forintos, eladók domináltak, likopinnal kapcsolatos, betegeknek minél, likopinnak csodás, antioxidáns képessége, oxidatív stressz, döntőbe jutás, teljesítményének, tulajdonságokkal, mellékhatásaival, felsőoktatásért, felforralhatjuk, felemáskorláton, gyógyhatásairól, antioxidánsokat, lázcsillapítót, gyorskorcsolya, megakadályozza, megközelítette,
© 2013 TVN.HU Kft.