Belépés
A gyógyszerek és a táplálkozás - hasznos tudnivalók
... illetve hasmenés. A folsav befolyásolja a gyógyszer hatását, ezért a betegnek nem szabad a gyógyszer mellett folsavat szednie, illetve a kezelőorvos által előírt séma szerint kell a folsavat bevennie. (A periodikus folsav adagolás célja a methotrexát toxikus hatásának kivédése.)

Az alkohol hatása a gyógyszerekre
A máj működését a legkisebb mennyiségű alkohol is bef...
2019-05-23 22:28:59
Pártos Erzsi
... naponta egy órát olvastam fel hangosan, hogy megtanuljak vele beszélni. Egy színésznő nem engedheti meg magának, hogy ne legyen tiszta, érthető a beszéde. Csak az agyam az már nem tudja bevenni a szöveget. Azért szeretem a rádiót, mert ott felolvashatok. Hát azt hiszed hívnak? Pedig a múltkor is, amikor mentem annyira meg voltak elégedve velem, de aztán elfelejtenek és nem hívnak....
2019-05-06 18:56:14
Zellerzöld gyógyhatásairól
... zellermaggal, majd fehér borral teleöntjük az üveget. 2 hétig érlelődni hagyjuk hűvös helyen majd leszűrjük és a kivonatot áttöltjük egy másik üvegbe. Ezt a kivonatot általában éhgyomorra kell bevenni, két órával evés után, vagy 15-30 perccel aktus előtt. Igen gyors és hatásos afrodiziákum úgy nők, mint férfiak részére is. Ha pedig hosszútávú eredményt akarunk elérni ezen a téren,...
2019-04-02 14:26:10
A rügyterápiáról
... magad" ajánlat ezen a téren is megvalósítható, lényeg, hogy szigorúan ragaszkodjunk az elkészítési eljárásokhoz. A tinktúra adagolása általában napi 30-40 csepp, két-három részben kell bevenni.

Mennyi ideig kezeljük magunkat gemmoterápiás készítményekkel?

A kezelés időtartama sok tényezőtől függ: életkor, a betegség súlyossága vagy időtartama (kró...
2019-04-01 01:05:29
A cukorbetegség egyik ellenszere a fügelevél
... hatása is van.A fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség.

A kivonatot a cukorbetegeknek ajánlott a reggelivel együtt bevenni.

Egyszerűen elkészíthető teának is.

Frissen vízzel felforralva, szűrve fogyasztható.Alkalmazható hörghurut, genitális szemölcsök, májzsug...
2019-03-09 09:27:26
Kínai angyalgyökérről
... gyomor- és bélproblémákkal küzdők étrendjében értékes fűszer.

Hogyan alkalmazzuk?

Menstruáció előtti panaszok, menstruációs rendellenességek, görcsök enyhítésére elég bevenni naponta 600 mg kínai angyalgyökér-kivonatot. Ugyanez a hatás elérhető 30 csepp tinktúrával is, naponta háromszor.

Kapszula, tabletta vagy folyadék formájában a kivonat 0,8-1,1...
2019-02-21 11:40:16
Stresszoldó gyógynövény
... tudnivaló és tanács annak érdekében, hogy a Rhodiola Rosea a lehető legeredményesebben járuljon hozzá egészségünk megőrzéséhez.
Gyógynövény alapú készítményeket célszerű sok folyadékkal bevenni. A napi bevitt folyadék mennyisége legalább 2,5-3 liter legyen.
Folyamatos felszívódású tablettákat egészben kell lenyelni, mert a darabokra tört vagy szétrágott tabletta, emészté...
2019-02-03 21:06:00
Hipertónia nap Debrecenben: ismertetik az új ajánlásokat
... tablettában 2-3 hatóanyag van. Ez azért fontos, mert olyan betegség esetén, amelyre évtizedeken keresztül kell gyógyszert szedni, a betegek együttműködőbbek, ha kevesebb tablettát kell bevenniük.
A professzor tájékoztatása szerint Magyarországon a felnőtt lakosság 44 százaléka, mintegy 3,5 millió ember hipertóniás. Mintegy 1,5 millióról mondható el, hogy minden rendben van, i...
2019-01-26 20:43:41
A lime gyógyhatásairól


Az emberek sokszor figyelmen kívül hagyják a természet gyógyító erejét. Egyszerűbbnek tűnhet még a legkisebb problémára is gyógyszert bevenni, mint a természet patikájához fordulni.

A lime egy kesernyés déli gyümölcs, amely nemcsak nagyon finom, de nagyon e...
2018-12-07 15:46:19
Aranyosi Ervin: Emelkedj fel…
... nem megy már túl könnyen,
itt-ott, ez-az fájdogál és szemed úszik könnyben!
Ha már odalent vagy, nézd meg, nincs-e mit felszedni?
Tegnap elgurult a gyógyszer, s nem tudtad bevenni!
Kapd el gyorsan, ne engedd meg, hogy tovább guruljon,
nehogy már a jó egészség a mozgáson múljon!
Bár, ha nem a gyógyszert szednéd sokkal jobban lennél,
ha egy párszor...
2018-12-03 16:42:47
1 2 3 ..........................82 83 .............124 125 .............164 165 166 
Címkék: Pártos Erzsi, Aranyosi Ervin, Rhodiola Rosea, cukorbetegség egyik, lime gyógyhatásairól, folsav befolyásolja, gyógyszer hatását, gyógyszer mellett, kezelőorvos által, folsavat bevennie, periodikus folsav, methotrexát toxikus, alkohol hatása, legkisebb mennyiségű, órát olvastam, kivonatot áttöltjük, másik üvegbe, kivonatot általában, elkészítési eljárásokhoz, tinktúra adagolása, kezelés időtartama, betegség súlyossága, fügelevél kivonat, cukorbetegeknek ajánlott, reggelivel együtt, hatás elérhető, napi bevitt, darabokra tört, betegek együttműködőbbek, professzor tájékoztatása, felnőtt lakosság, emberek sokszor, természet gyógyító, legkisebb problémára, természet patikájához, kesernyés déli, mozgáson múljon, gyógyszert szednéd, együttműködőbbek, rendellenességek, angyalgyökérről, cukorbetegeknek, bélproblémákkal, gyógyhatásairól, készítményekkel, magyarországon, rügyterápiáról, megvalósítható, készítményeket, ragaszkodjunk, felolvashatok, tájékoztatása, gyógyszerekre, cukorbetegség, egyszerűbbnek,
© 2013 TVN.HU Kft.