Belépés
Táncos mesejáték bemutatására készül a Békéscsabai Jókai Színház
... táncos.
Hozzátette: a megszokott magyar néptánccal ellentétben multikulturális zenével és koreográfiával készülnek. A különböző állatokat különböző kulturális közegbe helyezik: a nyúl ír zenére táncol, a bikához spanyol (flamenco, paso doble) muzsika szól, a hangyákhoz kínai.
Az állatbőrbe bújtatott emberi figurák jelmezeit Mlinár Péter, a díszleteket a Békéscsabai Naps...
2017-03-18 09:11:34
Tiltakoznak a spanyol állatvédők, mert élő bika lesz a színpadon egy madridi operaelőadásban
... ismert olasz rendező, Romeo Castellucci vitte színre. A grandiózus előadásban több mint 400 szereplő működik közre.
A művész ragaszkodik a charolais fajtához tartozó, világos szőrű, élő bikához a darabban, amely az aranyborjút testesíti meg, és jelenléte, mint mondta, "nélkülözhetetlen", mivel ez áll a librettóban is.
Ignacio García-Belenguer, a színház igazgatója a máj...
2016-05-13 13:03:42
szeretettel
... de a mester¬ségből, pénzkeresés céljából utazók is: nyugodtan szállottak meg a magyarországi fogadókban: enni, inni mindig lehetett e helyeken, amelyek a Magyar Koronához, az Arany Bikához, a Zöldfához, a Bárányhoz, Hungáriához, a Tiszához és egyéb ser- és virstliillatú, kedvderítő nevekhez voltak címezve. Az utazás nemcsak annak ígért változatosságot, aki Sir John Falstaff m...
2012-04-09 10:04:53
szeretettel
...

ELSÕ RÉSZ
HOL TEREM A MAGYAR VITÉZ?
1
A patakban két gyermek fürdik: egy fiú meg egy leány. Nem illik tán, hogy együtt fürödnek, de ők ezt nem tudják: a fiú alig hétesztendős, a leány két évvel fiatalabb.
Az erdőben jártak, patakra találtak. A nap tüzesen s...
2011-05-17 17:33:09
1 
Címkék: Békéscsabai Jókai Színház, Mlinár Péter, Békéscsabai Naps, Romeo Castellucci, Ignacio García-Belenguer, Magyar Koronához, Arany Bikához, John Falstaff, TEREM MAGYAR VITÉZ, spanyol állatvédők, madridi operaelőadásban, megszokott magyar, különböző állatokat, bikához spanyol, hangyákhoz kínai, állatbőrbe bújtatott, grandiózus előadásban, művész ragaszkodik, charolais fajtához, aranyborjút testesíti, színház igazgatója, magyarországi fogadókban, utazás nemcsak, nélkülözhetetlen, operaelőadásban, változatosságot, multikulturális, koreográfiával, virstliillatú, magyarországi, kepfeltoltes, bemutatására, szeretettel, pénzkeresés, békéscsabai, castellucci, librettóban, ragaszkodik, tiltakoznak, díszleteket, ellentétben, aranyborjút, hungáriához, állatvédők, hangyákhoz, állatbőrbe, fogadókban, kedvderítő, szállottak, kulturális, megszokott, grandiózus, hétesztend, előadásban, néptánccal, igazgatója, hozzátette, fiatalabb, testesíti, bárányhoz, mesejáték, bújtatott, koronához, zöldfához, jelenléte, charolais, színpadon, belenguer,
© 2013 TVN.HU Kft.