|
|
|
... fontos, hogy minden család éléskamrájában ott legyen egy jó nagy adag savanyított káposzta, lehetőleg saját készítésű, ellenőrzött alapanyagokból (nem feltétlenül szükséges, hogy a Biokontroll Kht. végezze az ellenőrzést, elegendő, ha Te tudod, hogy Marika néni, akitől vetted a piacon a káposztát - nem permetezte azt agyon mindenféle szintetikus permetszerekkel).
... |
2013-12-23 10:02:26 |
|
|
|
|
|
|
... túl kicsi medence jut túl sok halra. A kemikáliák és az antibiotikumok alkalmazása is aggasztó. Válaszként a különböző ellenőrző szervek (Bioland,
Naturland, hazánkban a Biokontroll Hungária Kht.) irányelveket dolgoztak ki az ökológiai tenyésztésre. Az ilyen címkével ellátott termékek minőségbeli és ízbeli előnyökkel is bírnak.
Alacsonyabb zsírtartalom
... |
|
2013-10-19 10:30:10 |
|
|
|
|
|
|
... segít a nyák feloldásában, megszünteti az orrdugulást - így a náth... |
2013-09-21 17:25:03 |
|
|
|
|
|
|
... megállapodásokat testre szabták, azaz minden szervezet esetében specifikusan azon a területen dolgoznak közösen, ahol a leginkább tudják egymás tevékenységét támogatni. Példaként hozta fel, hogy a Biokontroll Hungária Nonprofit kft. nem ugyanazon kérdéskörökben működik majd együtt a NAK-kal, mint az MKIK, azaz minden együttműködésben a közös területekre helyezik a hangsúlyt.
... |
|
2013-09-21 16:51:40 |
|
|
|
|
|
|
... Kft.-nél, a malátázási és sörgyártási technológia kidolgozását a Budapesti Corvinus Egyetemen, a sör kereskedelmi méretekben történő gyártását a szarvasi Ben-Adoim Kft-ben végzik. A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. felügyeli az ökológiai termék előállítását, egyben kialakítja az ökológiai termék előállítás feltételrendszerét és módszertanát
Egy új alapanyag bevezetés... |
2013-07-05 20:17:00 |
|
|
|
|
|
|
... Kft.-nél, a malátázási és sörgyártási technológia kidolgozását a Budapesti Corvinus Egyetemen, a sör kereskedelmi méretekben történő gyártását a szarvasi Ben-Adoim Kft-ben végzik. A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. felügyeli az ökológiai termék előállítását, egyben kialakítja az ökológiai termék előállítás feltételrendszerét és módszertanát
Egy új alapanyag bevezetés... |
2013-07-04 22:26:18 |
|
|
|
|
|
|
...
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Agrártudományi Kutatóközpontja, a Corvinus Sör- és Szeszipari Tanszéke, a Körös-Maros Biofarm Kft., valamint a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. 2008-ban fogott össze, hogy létrehozzák az első hazai biosört.
Megyeri Mária, az MTA Agrártudományi Kutatóközpont munkatársa felidézte, választásuk az alakorra, az egyik legősibb gabonafélére... |
2013-07-04 12:31:41 |
|
|
|
|
|
|
... valamint zártkert 2. (gyümölcsös) kategóriába... |
2013-06-19 13:53:02 |
|
|
|
|
|
|
... belőle.
S pár év múlva
a kicsi magból,
aranyló tábl... |
2013-06-12 13:05:31 |
|
|
|
|