Belépés
Erősíti a csontokat és a bélfalat a mángold
... fehérliszt termékek, édességek),

táplálják az idegrendszert.

Személyenként napi 150-200 gr ajánlott...
2021-01-15 23:21:46
A koriander gyógyhatásairól


Az óegyiptomiak a boldogság fűszerének tartották, mivel szerelmi serkentőnek is bevált és már háromezer éve foglalkoznak a koriander termesztésével. Az elhunyt fáraók sírjaiba is elhelyezték, hogyha szükség lenne rá a túlvilágon, ne legyen hiány belőle. A rómaiak és a ...
2021-01-15 23:07:35
Dr Hamer - a rák okairól
... agyban, éppen ezért úgy döntött, hogy megvizsgálja betegei tomográfiáit összehasonlítva a betegség kórelőzményével.

Felfedezte, hogy minden betegség, nemcsak a rák az agy egy bizonyos területének felügyelete alatt áll és összefüggésbe hozható valamilyen előzetes pszichikai traumával.

Pontosabban, egy bizonyos koncentrikus vibrációt fedezett fel az agy adott ...
2021-01-15 22:04:30
Jó hír a Covid elleni védőoltásról
... követése hamarosan megválaszolhatja azt a két kulcskérdést, hogy mikortól számítható és meddig tart majd a teljes, a klinikai tesztek alapján 95 százalékosnak ígért védettség.
Izrael bizonyos értelemben olyan lett, mint egy nagyon nagy klinikai vizsgálat - mondta Rivka Abulafia-Lapid, a jeruzsálemi Hadassza kórház virológusa a The Times of Israelnek.
Az Egyesült Államok ...
2021-01-14 20:15:30
A virágok rajonganak Vivaldiért.......
... megrémülnek. Kicsire összehúzzák magukat, és nem fejlődnek, míg a kedves szavakat, a becézést imádják, a szeretet szóban és érintésben megnyilvánuló gesztusaira kivirulnak.
Ma már az is bizonyos, hogy nem csak érzékelik a zenét és az emberi szavakat, de válaszolnak is azokra.
Fotoakusztikus módszerek és műszerek segítségével sikerült rögzíteni több száz növény kommunikác...
2021-01-13 16:38:10
Harmónia......
... nehéz körümények ellenére is érdemes nyitott lenni, és ha szükséges, segítséget kérni egy megbízható baráttól vagy családtagtól.
Alaposan gondold át, vajon nem viszed-e túlzásba bizonyos tények takargatását vagy más nem okoz-e neked nehézséget ilyen jellegű viselkedésével.
Próbálj megbarátkozni nehezen alkalmazkodó emberrel. Nagyon tanulságos lesz.
Erre is gondol...
2021-01-11 13:52:14
Száz éve született az „imádságos asszony”
... Zsuzsanna gyűjtötte az imádságos öregeket, és ők rábízták imáikat. Három év alatt hatezer szöveg gyűlt össze a teljes magyar nyelvterületről. Ezzel a XX. század második felében, abban a bizonyos huszonnegyedik órában, annak is utolsó perceiben új műfaj tárult fel az ősi, a sok ezer éves népköltészetben: az archaikus népi imádságok.

,,Aki ezt a kis imáccságot este-r...
2021-01-10 14:00:33
/3/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... idegerősítő hatását. Nem csak szájon át, hanem aerosol és elektroforézis útján is visznek be a szervezetbe szükséges mézmennyiségeket. Eddig 15 000 páciensnél kezelték a légzőrendszer bizonyos betegségeit (orrnyálkahártya gyulladás, torokgyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, gégehurut, légcsőhurut, hörghurut) úgy, hogy a páciensek 92 %-ban visszanyerték egészségüket.

Magy...
2021-01-09 22:04:04
Mai harmónia kártyám
... hogy nehéz körümények ellenére is érdemes nyitott lenni, és ha szükséges, segítséget kérni egy megbízható baráttól vagy családtagtól.
Alaposan gondold át, vajon nem viszed-e túlzásba bizonyos tények takargatását vagy más nem okoz-e neked nehézséget ilyen jellegű viselkedésével.
Próbálj megbarátkozni nehezen alkalmazkodó emberrel. Nagyon tanulságos lesz.
Erre is gond...
2021-01-08 19:46:05
Felföldi László püspökszentelése a Pécsi Székesegyházban
... csak kezelői vagyunk a minket körülvevő természetnek. És persze tavaly újra megtanulhattuk, hogy a kezelői hatáskörünk sem terjed ki mindenre, hiszen a természet nagy úr, és mi annak csak bizonyos tényezőit tudjuk befolyásolni.
A globalizáció folytán másképpen viseljük egymás terheit. Pozitív, keresztény értelemben meg kell látnunk ebben a helyzetben a felhívást a szolidaritá...
2021-01-07 18:55:13
1 2 3 ...........3405 3406 ......5107 5108 .....6809 6810 6811 
Címkék: Felföldi László, Pécsi Székesegyházban, Rivka Abulafia-Lapid, Egyesült Államok, koriander gyógyhatásairól, virágok rajonganak, gyógyító természettel, boldogság fűszerének, koriander termesztésével, elhunyt fáraók, betegség kórelőzményével, bizonyos területének, bizonyos koncentrikus, klinikai tesztek, nagyon nagy, jeruzsálemi Hadassza, kedves szavakat, becézést imádják, szeretet szóban, emberi szavakat, megbízható baráttól, imádságos öregeket, teljes magyar, bizonyos huszonnegyedik, archaikus népi, szervezetbe szükséges, légzőrendszer bizonyos, minket körülvevő, kezelői hatáskörünk, természet nagy, globalizáció folytán, mézmennyiségeket, püspökszentelése, megválaszolhatja, székesegyházban, orrnyálkahártya, gyógyhatásairól, népköltészetben, kórelőzményével, nyelvterületről, összehasonlítva, torokgyulladás, termesztésével, viselkedésével, elektroforézis, fotoakusztikus, huszonnegyedik, megtanulhattuk, idegrendszert, légzőrendszer, személyenként, orrmelléküreg, megbarátkozni, összefüggésbe, százalékosnak,
© 2013 TVN.HU Kft.