Belépés
Koronavírus - Újabb óvintézkedésekkel próbálják megfékezni a járványt Hupejben
...
A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság hétfőn közölt adatai szerint a koronavírussal fertőzöttek száma vasárnap éjfélig 2048 új megbetegedéssel 70 548-ra emelkedett. Ugyaneddig 105 új halálozást jelentettek, amivel a járvány halálos áldozatainak száma Kínán belül elérte az 1770-et.
A járvány gócpontjának számító Hupejen kívül azonban az ország többi részén a napi új fert...
2020-02-17 07:04:47
A DK konzultációt indított az európai minimálbérről
...
Dobrev Klára azt mondta, az európai minimálbér ügye már az európai politika fősodrába is bekerült, ugyanis az Európai Bizottságot vezető Ursula von der Leyen a témában vitára bocsátott egy anyagot. Az EU-ban a következő hat hétben megvitatják a szabályozás alapvető kereteit, majd a bizottság letesz az asztalra egy konkrét javaslatot - közölte.
Úgy tűnik, hogy a magyar ko...
2020-02-03 14:52:00
Koronavírus - DK: Kásler tájékoztassa a népjóléti bizottságot a hazai felkészülésről!
...
A DK frakcióvezető-helyettese szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a járvány már bizonyítottan megjelent Európában, de a magyar kormány "nem siette el az intézkedéseket" és arról sem adott megfelelő tájékoztatást, hogy hogyan akarja felkészíteni az országot és az embereket a védekezésre.
Arató Gergely úgy fogalmazott: egy ilyen súlyos vírus esetében "n...
2020-01-29 12:21:46
Impeachment - Trump védői a tárgyaláson Joe Bidenre különösen nagy figyelmet fordítottak
... előterjesztése és az érvelés során a múlt héten "több mint 400 alkalommal" utaltak Bidenre és a Burismára, de "soha nem mutatták be a teljes képet".
A jogásznő idézett a képviselőházi bizottságok előtti meghallgatásokon megszólaltatott tanúkat - köztük George Kent volt magas rangú külügyi tisztségviselőt -, akik korrupt cégként írták le a Burismát. Bondi igazoltnak látta, ho...
2020-01-28 07:04:23
Izraeli üzletemberek és zarándokok mostantól engedélyt kaphatnak Szaúd-Arábia utazásra
... utazó muzulmán izraeliek is hivatalos engedélyt kaphatnak ezentúl Szaúd-Arábia meglátogatására. Izrael muzulmán állampolgárainak Szaúd-Arábiába utazásait mindeddig szervező Haddzs és Umra Bizottságot meglepte a döntés.
A bizottság szóvivője, Abed Arim Fukra sejk azt nyilatkozta a Háárecnek, hogy a lépés közvetlen következményei nem egyértelműek, mert eddig a muszlimok Jordáni...
2020-01-26 16:30:31
Gyöngyöspatai iskolaügy - Uniós szóvivő: különbséget kell tenni a szavak és tettek között
... emberi jogok európai konvencióját is. Hangoztatta, hogy a börtönök kezelésének ügye nemzeti hatáskör.
A bíróságok döntését be kell tartani - emelte ki.
Eric Mamer, az uniós bizottság vezető szóvivője hozzátette, összetett kérdésről van szó, természetet tekintve pedig újszerű. A tagországokkal való kapcsolattartásra az Európai Bizottságnak több forgatókönyve van, szükség...
2020-01-24 16:32:13
Brexit - Az uralkodó jóváhagyásával életbe lépett a kilépésről szóló törvény
... ragyogó, izgalmas jövőre összpontosítson.
A Downing Street tájékoztatása szerint a kilépési megállapodást Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint brit részről Boris Johnson kormányfő várhatóan már a következő napokban aláírja.
A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője szerint az Európai Parlament január 29...
2020-01-23 17:31:49
Brexit - Johnson: "átléptük a célvonalat"
... ragyogó, izgalmas jövőre összpontosítson.
A Downing Street tájékoztatása szerint a kilépési megállapodást Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint brit részről Boris Johnson kormányfő várhatóan már a következő napokban aláírja.
A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője szerint az Európai Parlament január 29...
2020-01-23 07:04:34
A lengyel alkotmánybíróság felfüggesztette az új bírák legitimitásáról szóló legfelsőbb bírósági tárgyalást
... hatásköri vita, az ülést ezért nem kell elnapolni.
A legfelsőbb bíróság fegyelmi kamarája többek között új bírákból áll. A testület függetlensége kapcsán tavaly ősszel az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást kezdeményezett. A brüsszeli testület a minap bejelentette: előzetes intézkedésként a kamara felfüggesztését kérik az Európai Unió Bíróságától.
A PiS-több...
2020-01-22 18:02:11
Az új orosz miniszterelnök bemutatta kormányát, Lavrov és Sojgu marad
... sajtóértesülések szerint elnöki gazdasági tanácsadó lesz.
Nem kapott helyet az új kormányban Veronyika Szkvorcova egészségügyi miniszter, aki egyúttal a magyar-orosz kormányközi vegyes bizottság társelnöke is volt. A tárcát Mihail Murasko vette át.
Távozott az eddigi kulturális és a közoktatási miniszter, Vlagyimir Megyinszkij és Olga Vasziljeva is. Tárcájukat Olga Ljub...
2020-01-21 19:36:50
1 2 3 ................102 103 ........153 154 ........204 205 206 
Címkék: Nemzeti Egészségügyi Bizottság, Dobrev Klára, Európai Bizottságot, Arató Gergely, George Kent, Umra Bizottságot, Abed Arim Fukra, Eric Mamer, Európai Bizottságnak, Downing Street, Charles Michel, Európai Tanács, Európai Bizottság, Boris Johnson, Európai Parlament, Európai Unió Bíróságától, Veronyika Szkvorcova, Mihail Murasko, Vlagyimir Megyinszkij, Olga Vasziljeva, Tárcájukat Olga Ljub, járványt Hupejben, európai minimálbérről, népjóléti bizottságot, hazai felkészülésről, uralkodó jóváhagyásával, kilépésről szóló, lengyel alkotmánybíróság, kínai Nemzeti, koronavírussal fertőzöttek, járvány halálos, járvány gócpontjának, ország többi, európai minimálbér, európai politika, témában vitára, szabályozás alapvető, bizottság letesz, konkrét javaslatot, magyar kormány, ilyen súlyos, érvelés során, múlt héten, teljes képet, jogásznő idézett, képviselőházi bizottságok, bizottság szóvivője, lépés közvetlen, muszlimok Jordáni, börtönök kezelésének, bíróságok döntését, uniós bizottság, tagországokkal való,
© 2013 TVN.HU Kft.