Belépés
Török offenzíva - Putyin és Erdogan megállapodott a kurd milíciák török határtól való kivonulásáról
... török-szíriai határőrizeti megállapodás fontosságát, valamint azt, hogy a felek elkötelezettjei maradnak az asztanai rendezési folyamat folytatásának és támogatni fogják az alkotmányozó bizottság munkáját.
A közös sajtótájékoztatón mindkét elnök síkraszállt Szíria politikai egysége és területi sértetlensége, valamint Törökország biztonsága mellett. Folytatják a harcot a terro...
2019-10-22 21:23:20
Az Egyesült Államokban 46 tagállam csatlakozott a Facebookkal szembeni trösztellenes vizsgálathoz
... "üdvözli" a párbeszédet a politikai döntésho...
2019-10-22 20:33:04
Az Európai Bizottságban a vezetői tisztségek 41 százalékát nők töltik be
...
A közlemény szerint az Európai Bizottság középvezetőinek és csoportvezetőinek körében a nők aránya még magasabb, 42 százalékos, szemben a bizottság öt évvel ezelőtti hivatalba lépésekor mért 31 százalékkal.
Mint közölték, a legfigyelemreméltóbb előrelépés a szervezet legfelső szintjén valósult meg, ahol a női főigazgatók a megbízatás kezdetén jellemző 14 százalékhoz képe...
2019-10-22 19:32:39
EP: hiba az albán és észak-macedón csatlakozási tárgyalások megnyitásának elhalasztása
...
A képviselők az európai állam- és kormányfők október 17-18-i csúcstalálkozójának eredményeit értékelték Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság, valamint Donald Tusk, az Európai Tanács elnökének részvételével. Az Európai Tanács múlt heti ülésén az uniós vezetők nem szavazták meg Észak-Macedónia és Albánia csatlakozási tárgyalásának megindítását.
A nyugat-balkáni bővíté...
2019-10-22 18:32:50
EU-bizottság: Románia adós, Bulgária jól halad az igazságügyi reform végrehajtásával
... reformfolyamatot pedig együttműködési és ellenőrzési mechanizmus (CVM) keretében követi figyelemmel, amelynek következtetéseiről rendszeresen országjelentéseket tesz közzé.
Az uniós bizottság az igazságügyi reform, és a korrupció elleni küzdelem területén elért romániai eredményeket vizsgáló kedden közzétett jelentésében hangsúlyozta, komoly aggodalomra ad okot, hogy az előző...
2019-10-22 17:52:31
Brexit - Az Európai Bizottság Brexit-ügyi munkacsoportot hoz létre Barnier vezetésével
... lezárásáért, az esetleges rendezetlen kiválásra való felkészülésért, illetve a jövőbeli viszonyrendszer feltételeiről szóló jövőbeli egyeztetések lebonyolításáért.
Közvetlenül az Európai Bizottság elnökének irányítása alá fognak tartozni, és szoros együttműködésben lesznek a főtitkársággal és minden érintett szolgálattal.
Mint a tájékoztatásban írták, az EU készen áll a ...
2019-10-22 17:42:10
Az Airbnb egyértelmű szabályozását szorgalmazza az EU-nál Bécs
... lakások több mint negyedében már nem helyiek laknak.
Mivel az Európai Unió e-kereskedelemre vonatkozó irányelve még az Airbnb és társai megjelenése előtti időkből származik, az Európai Bizottság leendő elnöke, Ursula von der Leyen bejelentette, hogy még 2020-ban kidolgozzák megújításának tervezetét. Ebbe szeretnének nagyobb beleszólást Bécs és szövetségesei, közöttük Amszterd...
2019-10-22 16:23:01
Török offenzíva - Kreml: Putyin tájékoztatást vár Erdogantól terveiről
... kerüljenek Szíria olajban gazdag északkeleti területei.
Jurij Usakov, az orosz elnök külügyi tanácsadója hétfőn Moszkvában annak fontosságát hangsúlyozta, hogy a szíriai alkotmányozó bizottság - korábbi bejelentések szerint október 29-én Genfben megtartandó - első ülése előtt el kell kerülni minden olyan lépést, amely kárt okozhat a szíriai rendezésnek. Mint mondta, Moszkva e...
2019-10-22 15:11:43
Európai Bizottság: a Juncker-terv 1,1 millió munkahely létrejöttét segítette
... beszédét, amelyet hosszan tartó taps követett az egyébként csak félig teli ülésteremben.
A strasbourgi vitán Juncker ötéves mandátumát értékelték, mivel nagy rá az esély, hogy a bizottság jelenlegi elnöke most jelenik meg utoljára a képviselőtestület előtt.
Juncker közel húsz éven keresztül volt Luxemburg kormányfője, teljes politikai karrierje során 147 EU-csúcstalálkoz...
2019-10-22 15:02:22
Az Európai Bizottság költségvetési tervezete tisztázására kérte Franciaországot és Olaszországot
... Ugyanakkor a büdzsétervek hiányossága miatt különböző ügyekben megkeresték Belgiumot, Finnországot, illetve Spanyolországot is.
Az olasz kormány előző héten küldte meg az Európai Bizottságnak a tervezetét, amelyben 2,2 százalékos deficittel számolnak, és ez a testület szerint túl magas.
A francia tervek pedig adócsökkentéseket tartalmaznak mintegy kilencmilliárd euró ért...
2019-10-22 13:26:00
1 2 3 .................1796 1797 .........2694 2695 .........3592 3593 3594 
Címkék: Egyesült Államokban, Európai Bizottságban, Európai Bizottság Brexit-ügyi, EU-nál Bécs, Európai Bizottság, Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Európai Tanács, Európai Unió, Jurij Usakov, Európai Bizottságnak, kurd milíciák, vezetői tisztségek, igazságügyi reform, felek elkötelezettjei, asztanai rendezési, alkotmányozó bizottság, közös sajtótájékoztatón, politikai döntésho, közlemény szerint, szervezet legfelső, megbízatás kezdetén, európai állam-, uniós vezetők, nyugat-balkáni bővíté, uniós bizottság, korrupció elleni, esetleges rendezetlen, jövőbeli viszonyrendszer, tájékoztatásban írták, orosz elnök, szíriai alkotmányozó, szíriai rendezésnek, egyébként csak, strasbourgi vitán, bizottság jelenlegi, képviselőtestület előtt, büdzsétervek hiányossága, olasz kormány, testület szerint, francia tervek, lebonyolításáért, együttműködésben, reformfolyamatot, végrehajtásával, középvezetőinek, elkötelezettjei, viszonyrendszer, tájékoztatásban, franciaországot, spanyolországot, kilencmilliárd, felkészülésért,
© 2013 TVN.HU Kft.