Belépés
betegségek lelki okai
... nézetek, merev gondolkodás, zárt világkép.
Szem betegségei:
Általában - Nem szívesen látja, ami életében végbemegy.
Rövidlátás (gyermekeknél) - A jövőkép bizonytalansága.
Távollátás - Rettegés a jelentől.
Összetérő kancsalítás - Nem akar szembesülni a külvilággal, önellentmondás.
Szemtengelyferdülés - Fél szembesülni önma...
2019-05-27 19:09:08
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei
... kapcsolatos gyanakvás jellemzi. Mindenre hevesen reagál, szorongó, sokat panaszkodik, ellentmondásos, "felemás jelzéseket" ad le. Belső zűrzavarai miatt reakciói kiszámíthatatlanok. / Bizonytalanságait úgy ellensúlyozza, hogy harciassá, rosszindulatúvá és szarkasztikussá válik, a problémákért másokat okol. Rendkívül elfogult, védekező állást vesz fel, az embereket barátokra és ell...
2019-01-29 11:54:35
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... a jóindulatú világegyetem gondolatát, a jóindulatú Istenről nem is beszélve. A gonosz problémája igen komoly buktató: az Ötösök számára annyira szembetűnőek a világ borzalmai és bizonytalanságai, hogy úgy gondolják: az az Isten, aki engedi egy ilyen világ létezését, az csakis szadista Isten lehet, gonosz Isten - olyan Isten, akivel ők nem vállalnak közösséget.

6. szint:...
2019-01-29 11:52:36
A koszovói kormány ismét hadsereg létrehozását kezdeményezi
... tudni, hogy a képviselőház hogyan szavaz, korábban ugyanis már Hashim Thaci elnök is visszavonta a hadsereg felállítására vonatkozó javaslatot, egyrészt a szavazás kimenetelének bizonytalansága és a kisebbségi képviselők ellenkezése, másrészt pedig a nemzetközi nyomás miatt.
Ramush Haradinaj miniszterelnök csütörtökön kijelentette: a hadsereg felállítására tett lépések minde...
2018-09-13 16:32:30
Ferenc pápa: a menekülő szent család nyomdokait követik a mai világban menekülők
... Józsefnek és Máriának nem volt sem kényelmes, sem könnyű az útja: "szívük tele volt reménnyel a születendő gyermek miatt, lépéseikre viszont az otthonukat elhagyni kényszerülők bizonytalansága és veszélyérzete nehezedett".
A mai világban a menekülésre kényszerülők is tele vannak reménnyel a jövőre nézve, de gyakran az egyszerű életben maradásért hagynak hátra mindent és keln...
2017-12-24 23:59:45
Torna-vb - Egy magyar sem jutott döntőbe a férfiaknál
... helyre volt elegendő. Vecsernyés Dávid nyújtón biztonságosan adta elő gyakorlatát, de nem a legmagasabb kiinduló pontszámút, s a 19. ezzel jelenleg. Kállai Zoltánnak lólengésben több bizonytalansága volt, a végén a leugrásnál hibázott, így már neki sincs esélye a döntőbe jutásra.
Sóvágó Lajos szövetségi kapitány elmondta: Dudás Norbert korlátgyakorlatának korrigálás miatt csö...
2017-10-03 09:21:20
A pálos rend megtöretése...
A pálos rend megtöretése

Írta: Tóth Judit

,,Kedveseim, készítsétek fel szíveteket a küzdelemre"
(Báthory László pálos atya)


A pálos rend megtöretésének története szorosan összefügg a magyar nemzet megtöretésének történetével. A történelmi háttér bemutatását egy évszázaddal korábban kezdjük, azért hogy világosan lássuk, kinek és mié...
2017-06-05 08:46:48
A jövő nemzedékek szószólója a házi kutak fúrásáról szóló törvényjavaslat visszavonását kéri
... eljuthat.
A szószóló kitért arra is, hogy a kutak tavaly megkezdett felülvizsgálata fontos része a felszín alatti vizek védelmének. A felülvizsgálattal kapcsolatos szabályozás bizonytalansága, az ezzel járó költségek nagysága, illetve a kutak esetleges megszüntetése miatt a lakosság egy része az engedélyezési rendszert látja a probléma forrásának.
Bándi Gyula a problémá...
2017-05-24 13:00:12
Az ember aki látta a láthatatlant
... egy tűzvész, egy kocsibaleset, egy agyvérzés vagy valami egyéb következtében. Az élet törékeny! Ezért bolondság csak ennek az életnek élni mintha nem lenne örökkévalóság. Az élet bizonytalansága arra kell indítson bennünket, hogy minden napot az Istentől való függőségben éljünk.

A.Az imádság helyettesíti a félelmet bölcsességgel a próbatételek kezelésére(megoldására)....
2017-05-01 19:39:00
A Hunyadiakról és pálosokról-ami a történelemórából kimaradt
A Hunyadiakról és pálosokról - ami a történelemórából kimaradt

A pálos rend megtöretése

A pálos rend megtöretésének története szorosan összefügg a magyar nemzet megtöretésének történetével. A történelmi háttér bemutatását egy évszázaddal korábban kezdjük, azért hogy világosan lássuk, kinek és miért állt érdekében a pálos rend megtöretése.

[b...
2017-03-25 21:25:50
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Hatos Archetípus Szintjei, Ötös Archetípus Szintjei, Hashim Thaci, Ramush Haradinaj, Vecsernyés Dávid, Kállai Zoltánnak, Sóvágó Lajos, Dudás Norbert, Tóth Judit, Báthory László, Bándi Gyula, koszovói kormány, menekülő szent, pálos rend, jövő nemzedékek, házi kutak, történelemórából kimaradt, jövőkép bizonytalansága, problémákért másokat, embereket barátokra, jóindulatú világegyetem, jóindulatú Istenről, gonosz problémája, világ borzalmai, ilyen világ, csakis szadista, képviselőház hogyan, hadsereg felállítására, szavazás kimenetelének, kisebbségi képviselők, nemzetközi nyomás, születendő gyermek, otthonukat elhagyni, menekülésre kényszerülők, jövőre nézve, egyszerű életben, legmagasabb kiinduló, leugrásnál hibázott, döntőbe jutásra, magyar nemzet, történelmi háttér, évszázaddal korábban, szószóló kitért, kutak tavaly, felszín alatti, felülvizsgálattal kapcsolatos, ezzel járó, kutak esetleges, engedélyezési rendszert, probléma forrásának, agyvérzés vagy, élet törékeny, életnek élni, élet bizonytalansága,
© 2013 TVN.HU Kft.