Belépés
Müncheni konferencia - Német védelmi miniszter: a Nyugatnak szakítania kell a tétlenkedéssel és a panaszkodássa
...
Annegret Kramp-Karrenbauer kiemelte, hogy a Nyugat nemcsak országok közössége és egy égtáj, hanem egy eszmerendszer is, amely a szabadságon alapuló társadalom, az emberi jogok, a jogállamiság, a hatalmi ágak szétválasztása és a partneri kapcsolatokra épülő nemzetközi rend eszméit foglalja magában.
Ezt az eszmerendszert világszerte kihívások érik, és nem csupán ideológiai...
2020-02-15 23:29:53
Harmónia......
... kissé unalmas emberrel való ismerkedés esélye. Lassan felmelegedő, barátságból átalakuló szerelem.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a teljes biztonság kialakítása és fenntartása hatalmas áldozatokat követel.
Gondolkodj el azon, hogy körbevetted-e magad valamilyen fallal azért, hogy ne lehess sebezhető. Ha igen, kinek nem nyílsz ki és miért?
Üzeni, hogy ami...
2020-02-13 18:07:44
A tüdő egészségét növelő táplálékok
A tüdő egészségét legfőképpen azzal növelhetjük, ha elegendő időt töltünk friss levegőn, hogy friss oxigénnel lássuk el ezt a szervünket, illetve ha felhagyunk a dohányzással. Egyes táplálékok is elősegíthetik a tüdő egészségének a fenntartását, például a sárgarépa, a spenót, az áfonya, a gyömbér, a narancs és a fokhagyma.

A tüdő egészségét sok minden befolyásolhatja. Ha...
2020-01-25 20:16:32
Orosz lapok: a Putyin által kezdeményezett alkotmányreform a hatalmi átmenet kezdete
... kiválasztotta annak nevét, aki az elnöki poszton váltja majd őt".
"A javasolt alkotmányreform célja az intézményes biztosítékok rendszerének létrehozása a kurzus folytonosságának fenntartása érdekében" -írta.
Az RBK gazdasági napilap arra mutatott rá, hogy a miniszterelnöknek jelölt, technokrata Mihail Misusztyinnak az adóhatóság vezetőjeként mindenkiről adatai vannak. ...
2020-01-16 09:21:22
"Csúcstalálkozóra" hívta a királyi családot a brit uralkodó a "Harry-válság" megoldására
...
Harry, Sussex hercege - a 94. életévében járó királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - feleségével közös Instagram-oldalán szerda este jelentette be teljesen váratlanul, hogy visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől.
A házaspár a közlemény szerint azon dolgozik, hogy pénzügyileg függetlenné vá...
2020-01-12 12:31:25
Illegális bevándorlás - Bakondi: nemzetközi szinten is mindent meg kell tenni az illegális migráció ellen
...
Bakondi György azt mondta: a magyar kormány feladata, hogy az ország területét, belső biztonságát, a lakosságot oltalmazza. Ehhez Magyarország határőrizetének fenntartása mellett nemzetközi szinten, így az Európai Unióban is mindent megtesznek azért, hogy a 2015 óta folytatott, súlyosan elhibázott migrációs politika megváltozzon.
Ehhez Magyarország szövetségeseket keres:...
2019-12-30 21:11:52
Átadták az új helikopterflotta első négy tagját Szolnokon
...
A kormány célja az erős, professzionális honvédség megteremtése, amely bármikor képes megfelelni a kor követelményeinek, kihívásainak és azokkal együtt fejlődni - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium államtitkára.
Szabó István kiemelte: Magyarország Európa legbiztonságosabb országainak egyike, amely azonban gyorsan változó környezetben helyezkedik el.
Biztonságu...
2019-12-13 19:00:10
A Salvini-féle migrációs törvények módosítását jelentette be az olasz belügyminiszter
... olasz felségvizeken. A tiltást megszegő civil hajókra akár 1 millió euróig terjedő bírságot írtak elő, továbbá a jármű lefoglalását. A törvényeket Sergio Mattarella államfő aláírta, de fenntartásait fejezte ki a meglátása szerint túlzott szankcionálás és a nemzetközi menekültjog esetleges megsértése miatt.
Luciana Lamorgese bejelentése szerint a módosítások közt szerepel - az...
2019-11-20 23:33:11
Stoltenberg: a szövetségesek nélkülözhetetlennek tartják a NATO-t biztonságuk szempontjából
... továbbá, hogy hamarosan megkapják az első Global H...
2019-11-20 21:12:53
Peking tiltakozik a hongkongi tüntetőket támogató amerikai törvényjavaslat ellen
...
A kedd este egyhangúlag megszavazott amerikai jogszabály életbe lépését követően az Egyesült Államoknak évente meg kellene vizsgálnia, milyen állapotban van Hongkong speciális státusza, és felül kellene vizsgálnia a városnak nyújtott támogatását. Ennek érdekében az amerikai külügyminiszternek minden évben igazolnia kellene, hogy Hongkong kellő mértékben független Pekingtől....
2019-11-20 09:31:11
1 2 3 .........................77 78 .............116 117 ............154 155 156 
Címkék: Annegret Kramp-Karrenbauer, Mihail Misusztyinnak, Bakondi György, Ehhez Magyarország, Európai Unióban, Honvédelmi Minisztérium, Szabó István, Magyarország Európa, Sergio Mattarella, Luciana Lamorgese, Global, Egyesült Államoknak, tüdő egészségét, hatalmi átmenet, királyi családot, brit uralkodó, illegális migráció, olasz belügyminiszter, hongkongi tüntetőket, szabadságon alapuló, emberi jogok, hatalmi ágak, partneri kapcsolatokra, eszmerendszert világszerte, teljes biztonság, tüdő egészségének, elnöki poszton, javasolt alkotmányreform, intézményes biztosítékok, kurzus folytonosságának, miniszterelnöknek jelölt, adóhatóság vezetőjeként, néhai Diana, brit királyi, közlemény szerint, magyar kormány, ország területét, lakosságot oltalmazza, kormány célja, tiltást megszegő, jármű lefoglalását, törvényeket Sergio, meglátása szerint, nemzetközi menekültjog, módosítások közt, első Global, kedd este, városnak nyújtott, csúcstalálkozóra, helikopterflotta, folytonosságának, követelményeinek, alkotmányreform,
© 2013 TVN.HU Kft.