Belépés
A ho’oponopono 6 titkos trükkje
... már nem akarunk és nem is tudunk elszenvedni.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy mindent és mindenkit ahhoz a képhez igazítsunk, ami számunkra úgy tűnik, hogy megfelelő biztonságot adhat. Ennek elérését elvárásokkal és elképzelésekkel akarjuk megvalósítani, amivel megöljük a bennünk és környezetünkben meglevő spontaneitást.
Az emberi kapcsolatainkat pedig szerepj...
2020-01-20 08:59:33
Líbia - Merkel: a résztvevők megállapodtak a fegyverembargó betartásában
... valamint "a külső beavatkozások, az intézményi megosztottságok, a fegyverek tömegének ellenőrizetlen áramlása és a rablógazdálkodás továbbra is fenyegeti a világbékét és a nemzetközi biztonságot, mert melegágyat biztosít az illegális kereskedelemnek, fegyveres csoportoknak és terrorista szervezeteknek".
Mindennek következtében meg tudta vetni a lábát Líbiában, és a szomszédos...
2020-01-19 22:12:11
Amáni Ballur szíriai gyermekgyógyász kapja idén az Európa Tanács Raoul Wallenberg-díját
... mellett segítette a rászorulókat. A legrosszabb körülmények, a háború és a szenvedés közepette is végezte életmentő munkáját. A barlangba rejtett kórház sokak számára a reményt és a biztonságot jelentette. Miután elhagyta Szíriát, Ballur menekültként is segíti rászorulókat - mondta a főtitkár.
A díjat pénteken adják át, amit az orvos tevékenységét feldolgozó, 2020-as Oscar-dí...
2020-01-15 14:21:32
Várdai István gordonkaművész lett a Liszt Ferenc Kamarazenekar művészeti vezetője
... célnak nevezte meg a nagy szólistákkal való további együttműködést. A kamarazenekar idén jelentős németországi turnét szervez - tette hozzá.
"Várdai István személye nagyfokú szakmai biztonságot jelent majd, összetett zeneisége, holisztikus látásmódja, világviszonylatban jegyzett munkássága is inspirálja a kamarazenekar művészeit. Az eddig csak egy-egy koncertre korlátozódott ...
2020-01-14 13:39:43
A szíriai apostoli nuncius levélben mondott köszönetet ....
... megnyugtató, hogy Veronika, Cirenei Simon és az irgalmas szamaritánus példáját követve a társadalomnak vannak jóakaratú és bátor tagjai, akik segítik a bajba jutott embertársaikat eljutni a biztonságot adó helyekre.
A bíboros kiemeli, hogy az Egészségügyi Világszervezet statisztikái alapján Szíriában a kórházak 54 százaléka teljesen bezárt vagy csak részben működik. Ebből is ...
2020-01-14 12:35:14
Levélben köszönte meg Mario Zenari bíboros az MKPK szíriaiaknak nyújtott támogatását
... százaléka él m...
2020-01-13 11:31:55
Egyre több helyi politikus ellen követnek el bűncselekményt Németországban
... l...
2020-01-12 16:11:52
Iráni-amerikai viszály - Washington elutasította Irak kérését a tárgyalásra a csapatkivonásról
... vagyunk az amerikaiak, az irakiak és a koalíciós partnereink megvédése iránt" - hangoztatta.
Leszögezte mindazonáltal, hogy Washington szívesen "megvitatná" Bagdaddal "nemcsak a biztonságot érintő kérdéseket, hanem a pénzügyi, gazdasági és diplomáciai partnerségünk témáit is".
Morgan Ortagus tudatta azt is: jelenleg az amerikai külügyminisztériumban tartózkodik a NATO k...
2020-01-10 19:12:02
Iráni-amerikai viszály - A honvédelmi miniszter az Irakban állomásozó magyar katonák parancsnokával egyeztetett
... közölte.
Ismertetése szerint, mielőtt kiküldik katonáikat a műveleti területre, az információkat folyamatosan értékelik, elemzik. Kiemelt fontosságú, hogy a katonáknak a legnagyobb biztonságot tudják garantálni. Ezzel együtt megjegyezte, egy békemisszió esetén nem lehet teljes biztonságról beszélni.
A műveleti területen lévő magyar és külföldi parancsnokok, továbbá Magya...
2020-01-09 08:51:12
Szijjártó: minden idők legtöbb beruházása érkezett Magyarországra tavaly
... beszélő fiataloknak biztosítanak magas fizetést nyújtó állásokat, segítve ezzel itthon maradásukat - fejtette ki.
Kiemelte, a magyar gazdaság több lábon áll és kiegyensúlyozott, ami biztonságot jelent. A miniszter szerint erre utal, hogy a beruházások 20 különböző iparágban valósulnak meg. A területi kiegyensúlyozottságot pedig az mutatja, hogy minden megyébe érkezett beruház...
2020-01-08 10:42:07
1 2 3 .................423 424 .........635 636 .........845 846 847 
Címkék: Amáni Ballur, Európa Tanács Raoul Wallenberg-díját, Várdai István, Liszt Ferenc Kamarazenekar, Mario Zenari, Cirenei Simon, Egészségügyi Világszervezet, Morgan Ortagus, résztvevők megállapodtak, fegyverembargó betartásában, szíriai apostoli, honvédelmi miniszter, képhez igazítsunk, emberi kapcsolatainkat, külső beavatkozások, intézményi megosztottságok, fegyverek tömegének, rablógazdálkodás továbbra, nemzetközi biztonságot, illegális kereskedelemnek, lábát Líbiában, legrosszabb körülmények, szenvedés közepette, barlangba rejtett, biztonságot jelentette, díjat pénteken, orvos tevékenységét, nagy szólistákkal, kamarazenekar idén, kamarazenekar művészeit, eddig csak, irgalmas szamaritánus, társadalomnak vannak, bajba jutott, bíboros kiemeli, koalíciós partnereink, biztonságot érintő, műveleti területre, információkat folyamatosan, legnagyobb biztonságot, békemisszió esetén, műveleti területen, magyar gazdaság, miniszter szerint, csapatkivonásról, kiegyensúlyozott, rablógazdálkodás,
© 2013 TVN.HU Kft.