Belépés
Kercsi incidens - Az EU az ukrán katonák szabadon bocsátására szólította fel Moszkvát
... kirendeltségének munkatársai nem kaptak lehetőséget a bírósági eljárás megfigyelésére.
Anyilatkozat ió arra szólította fel Oroszországot, hogy a nemzetközi joggal összhangban állítsa vissza és biztosítsa a hajók szabad áthaladásának lehetőségét a Kercsi-szoroson az Azovi-tenger felé.
Az EU azt várja Moszkvától, hogy azonnal és feltétel nélkül engedje szabadon mind a 24 e...
2019-01-17 15:12:12
Korom Ferenc: a Bocskai dandárt kiemelt figyelem övezi
... alakulat.
Jelenleg is a Bocskai dandár 39-es lövészzászlóaljának a katonái alkotják a KFOR-parancsnok közvetlen alárendeltségébe tartozó harcászati tartalék zászlóalj és az iraki kiképzést biztosító kontingens gerincét - sorolta az altábornagy.
A honvédség parancsnoka jelezte azt is, hogy az új dandárparancsnok, Szloszjár Balázs irányításával már az idén számos újabb kih...
2019-01-17 14:42:30
Az ember mint a teremtő [...]
... egymást, de ember és Föld nem tudja kölcsönösen támogatni egymást! Amire egyiküknek szüksége van, azt a másik elveszti; amire a másiknak van szüksége, azt meg az egyik veszti el És nem lenne biztosítva a Föld és az ember életösszfüggése, ha fel nem merülne a környező világ. S azt kell mondanunk: amire nem képes az ember, hogy felvigye a szellemi világba az átszellemített földi szu...
2019-01-17 14:29:05
Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról
... kulturális élet széleskörű támogatására.
Közölte, nem engedhetjük, hogy hazánkban nemzeti, etnikai és vallási közösségekhez tartozó emberek jogsérelmet szenvedjenek el. Az alaptörvény biztosíték arra nézve, hogy az emberi méltóság és az emberi jogok egyenlően és elidegeníthetetlenül illessenek meg mindenkit - hangsúlyozta Szalay-Bobrovniczky Vince.
Kitért arra is: nem le...
2019-01-17 13:11:41
Kásler: az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme
... egészséges életmód.
A verselés kiegészül a népmesék, a népi hagyományokat felelevenítő rigmusok elemeivel.
Kitértek arra, hogy a kormány 2014-2018 között csaknem 7,8 milliárd forintot biztosított óvodafejlesztési projektekre és a gyermekétkeztetési feltételek javítására.
Tavaly elkezdődött a katolikus egyház országos óvoda- és iskolafejlesztési programja, amelynek k...
2019-01-17 13:01:41
Kásler: 50-80 millió forintra pályázhatnak a háziorvosi praxisok és praxisközösségek
... érrendszeri, a daganatos megbetegedések rizikófaktorainak csökkentése, valamint a gyermekek egészségi állapotát befolyásoló tényezők felmérése.
A programra összesen 5,8 milliárd forintot biztosít a kormány - fűzte hozzá.
A miniszter a Kossuth rádió Jó Reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta azt is, 2018 és 2020 között tízmilliárd forintot fordítanak a családbarát ...
2019-01-17 12:31:52
Nem tér vissza az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének tanácskozására az orosz parlament küldöttsége
... közgyűlés álláspontja érdemben nem változott meg. A nyilatkozat szerzői hangsúlyozták, hogy a PACE működésének szabályozását összhangba kell hozni az ET alapokmányával, amely egyenlő jogokat biztosít mind a 47 tagállam számára. Szerdán egyébként az orosz parlament felsőháza (szövetségi tanács) is hasonló szellemben foglalt állást.
Pjotr Tolsztoj, a duma alelnöke január 9-én ...
2019-01-17 11:51:57
ooOoo
... késztetés a személyes biztonság elérésének igénye (fájdalom-, betegség- elkerülés; a biztonságos környezet. Emocionális igények válnak mozgató erővé, ha az elemi szükségletek kielégülése biztosított. Ezek között tartjuk nyilván a gyengédség, a szeretet, a szeretetkapcsolat iránti vágyakozást. - Hasonlóképpen emocionális igény az elismerés szükséglete, amely az önértékelés nélkülöz...
2019-01-17 07:50:58
Európai Parlament: több tagállamban is veszélyben vannak az uniós alapjogok
... nemzetközi védelemért folyamodók számára könnyítsék meg a humanitárius vízumok kiadását. Rámutattak, több tagállam megsérti a bevándorlók és menekültek alapjogait többek között azzal, hogy nem biztosít számukra hatékony hozzáférést a menekültügyi eljárásokhoz, vagy a visszatérési határozat meghozatala után nem adnak egyértelmű tájékoztatást a jogorvoslati lehetőségekről.
A ké...
2019-01-16 19:32:05
MTA: nem igaz, hogy az akadémia minden eszközzel rendelkezik feladatai finanszírozásához
... feladatokat átmenetileg vagy tartósan finanszírozzon. Az ITM keddi közleményében az is olvasható, hogy "a tárca a havi illetményfizetés fedezetén túl már több mint 8,6 milliárd forintot biztosított az idei feladatok ellátására". Ez az összeg azonban az MTA kiválósági programjainak fedezete - tartalmazza a akadémia közleménye.
Az akadémia összegzés szerint a jelzett források, ...
2019-01-16 19:02:57
1 2 3 ..........2035 2036 .....3052 3053 .....4069 4070 4071 
Címkék: Korom Ferenc, Európa Tanács, Európai Parlament, Szloszjár Balázs, Szalay-Bobrovniczky Vince, Pjotr Tolsztoj, ukrán katonák, ember mint, fővárosi gettó, oktatás egyik, háziorvosi praxisok, orosz parlament, uniós alapjogok, akadémia minden, bírósági eljárás, nemzetközi joggal, hajók szabad, katonái alkotják, iraki kiképzést, honvédség parancsnoka, idén számos, másik elveszti, egyik veszti, ember életösszfüggése, környező világ, szellemi világba, átszellemített földi, alaptörvény biztosíték, emberi méltóság, emberi jogok, verselés kiegészül, népi hagyományokat, kormány 2014-2018, katolikus egyház, daganatos megbetegedések, gyermekek egészségi, programra összesen, nyilatkozat szerzői, duma alelnöke, személyes biztonság, biztonságos környezet, elemi szükségletek, szeretetkapcsolat iránti, elismerés szükséglete, önértékelés nélkülöz, humanitárius vízumok, menekültügyi eljárásokhoz, visszatérési határozat, jogorvoslati lehetőségekről, havi illetményfizetés, idei feladatok, összeg azonban, akadémia közleménye,
© 2013 TVN.HU Kft.