Belépés
Koronavírus - Michel: kompromisszumkészségre van szükség az EU-költségvetés elfogadásához
... igazodik, nem a mostanihoz. Egyetértés született viszont azzal kapcsolatban, hogy növelni kellene a saját források felső határát, továbbá a helyreállítási alapnak lehetőséget kell biztosítania az európai gazdaság és társadalom átalakítására, valamint a zöld és digitális jövő felkarolására.
Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kijelentette: Magyarország igazságos költségvetést ...
2020-07-08 20:23:11
Koronavírus - A legtöbb európai kisebbség nem kap megfelelő anyanyelvi tájékoztatást a járványról
... média szerepe is kiemelkedő, például a romániai magyarok esetében, ahol az RMDSZ és a média vállalta fel az anyanyelvi tájékoztatás feladatát. A jelentés ajánlása szerint az államnak biztosítania kell a kisebbségi közösségek pontos és érthető tájékoztatását. Az esetek több mint kétharmadában a segélyhívó szám sem érhető el a kisebbségek anyanyelvén.
Az oktatás a legtöbb orszá...
2020-07-07 17:22:00
Gulyás: Rákóczi személye mindörökre összefonódott a magyar szabadsággal
... Kiemelte: a Rákóczi által megszervezett állam és hadsereg nem volt képes arra, hogy a Habsburg Monarchia egyenlő ellenfelévé váljon, a katonai vereség ellenére mégis olyan békét sikerült biztosítania, amely Magyarországot egy évszázadra a "béke hajlékává" tette.
A nemzeti összetartozás ünnepköréhez kapcsolódva Gulyás Gergely megjegyezte, hogy a kassai dómban nyugvó fejedelem...
2020-06-05 19:33:31
Megrongálták II. Lipót korábbi király szobrát Belgiumban
... utcanév, illetve emlékmű található, amelyek Belgium gyarmati múltjára emlékeztetnek - írta a napilap.
A parlamenti pártok véleménye szerint a "nyilvános terek dekolonizálása" helyet biztosítania azoknak is, akik harcoltak a gyarmatosítás ellen. Állásfoglalásukban azt javasolták, hogy szakértői csoport bevonásával készítsenek a gyarmati múltra emlékeztető minden köztéri, illet...
2020-06-05 18:03:03
Trianon 100 - Párbeszéd: csütörtökön országszerte tartsanak egyperces néma megemlékezést!
... és nem azt az üzenetet közvetítjük, hogy revízióra készülünk - szögezte le. Egyúttal azonban hangsúlyozta, minden egyes országnak meg kell becsülnie az ott élő ma...
2020-06-02 16:23:17
Koronavírus - Palkovics: több mint 110 ezer ember bértámogatására érkezett igény
... amely várhatóan 70 ezer új álláshely létrehozását teszi lehetővé a cégeknek. Ez az első hat hónap teljes bérköltségét fedezi, a munkáltatónak további három hónapig kell még legalább biztosítania a foglalkoztatást, a támogatást pedig azok a cégek is igénybe vehetik, amelyek a válság miatt elbocsátottak, most pedig újra dolgozókat vennének fel.
Palkovics László úgy fogalmazott:...
2020-05-23 12:11:55
Vasárnap éjfélkor megszűnnek a budapesti korlátozások
... vagy éttermekben is.
Elmondta, hétfőtől Budapesten is nyitva lehetnek az egyetemek, de ehhez mindenhol a rektor döntése is szükséges, akinek a védőtávolság betarthatóságát is biztosítania kell az intézményében. Gulyás Gergely megjegyezte, a felsőoktatási intézmények kollégiumainak látogatása továbbra is tilos.MTI 2020. május 16.
https://koro...
2020-05-17 09:18:34
Koronavírus - Gulyás: vasárnap éjfélkor megszűnnek a budapesti korlátozások
... vagy éttermekben is.
Elmondta, hétfőtől Budapesten is nyitva lehetnek az egyetemek, de ehhez mindenhol a rektor döntése...
2020-05-16 18:01:36
Lavrov elutasította Angela Merkel elektronikus levelezése feltörésének vádját
... eltávolított szobrát helyre kell állítani a cseh félnek a kétoldalú baráti kapcsolatokról megkötött szerződésben vállalt kötelezettségeinek megfelelően. A dokumentum szerint a cseh félnek biztosítania kell a katonai temetőkhöz és emlékművekhez való hozzáférést.
Az orosz diplomácia vezetője szerint Csehország "nagyon durván megsértette" ezt a kötelezettségét, és a cseh félnek ...
2020-05-15 18:25:44
Krónika 1. rész (napirend előtt: konvergenciaprogram, önkormányzatok, koronavírus)
... Gergely főpolgármestert, aki szerinte Facebook-politizálást folytat és látványosan menekül az érdemi cselekvés és a felelősség elől. Fenntartóként lenne dolga, erősebb védelmet kellene biztosítania az idősotthonoknak, amelyeket a főpolgármester nem készített fel a járványra - mondta. Hozzátette: akkor lehet újraindítani a budapesti életet, ha csökken az idősotthoni halálestek szám...
2020-05-11 13:21:44
1 2 3 .................56 57 .........85 86 ........112 113 114 
Címkék: Megrongálták II, Angela Merkel, Deutsch Tamás, Habsburg Monarchia, Gulyás Gergely, Palkovics László, legtöbb európai, magyar szabadsággal, budapesti korlátozások, saját források, helyreállítási alapnak, európai gazdaság, romániai magyarok, média vállalta, anyanyelvi tájékoztatás, jelentés ajánlása, államnak biztosítania, kisebbségi közösségek, esetek több, segélyhívó szám, kisebbségek anyanyelvén, legtöbb orszá, katonai vereség, nemzeti összetartozás, kassai dómban, parlamenti pártok, gyarmatosítás ellen, gyarmati múltra, üzenetet közvetítjük, munkáltatónak további, támogatást pedig, válság miatt, rektor döntése, védőtávolság betarthatóságát, felsőoktatási intézmények, cseh félnek, kétoldalú baráti, dokumentum szerint, katonai temetőkhöz, orosz diplomácia, érdemi cselekvés, felelősség elől, budapesti életet, idősotthoni halálestek, idősotthonoknak, betarthatóságát, főpolgármestert, foglalkoztatást, bértámogatására, kötelezettségét, tájékoztatását, kapcsolatokról, dekolonizálása, főpolgármester,
© 2013 TVN.HU Kft.