Belépés
Meghosszabbították a szexuális kényszerítéssel gyanúsított afgán férfi letartóztatását
... kötődik az országhoz, ezért a bíróság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, a férfi "jelenléte az eljárási cselekményeknél kizárólag a legszigorúbb kényszerintézkedés mellett biztosítható".
Bár a gyanúsított büntetlen előéletű - írták -, ellene 2018 júniusa és szeptembere között hasonló jellegű bűncselekmények miatt három büntetőeljárás is indult, ezért feltehető az ...
2018-12-12 16:52:10
Krónika 7. rész (határozathozatalok)
... módosul.
Ezzel együtt a közigazgatási szabályszegések szankcióinak átmeneti szabályait rendező jogszabály hatályát 2020. január 1-jéig meghosszabbítják.
Így megfelelő idő biztosítható a szankciórendszerre való felkészülésre - mondta korábbi parlamenti expozéjában Tuzson Bence, a Miniszterelnökség államtitkára.
A törvénymódosításnak az is része, hogy ha a büntetőeljá...
2018-12-12 13:31:55
Szép napot mindenkinek!
1924 júliu...
2018-12-11 09:26:11
Darák Péter: a Kúria számára 2018 az új szabályok alkalmazásának éve volt
... évtizedes jogállamiság értékei megjelenjenek az új rendszerben. Jelezte: meggyőződése szerint a közigazgatási bíráskodás csak a már jelenleg is ilyen ügyeket tárgyaló bírókkal együtt biztosítható.
Kérdésre válaszolva elmondta: csak a kúriai elnöki tisztségének letöltése után kell nyilatkoznia, kéri-e áthelyezését a közigazgatási felsőbíróságra.
A Néprajzi Múzeum korább...
2018-12-06 13:41:50
Brexit - Brit pénzügyminisztérium: minden Brexit-forgatókönyv növekedési áldozattal jár
...
A tárca szerdán ismertetett új, 90 oldalas tanulmánya szerint ha sikerül érvényesíteni a hétvégi brüsszeli EU-csúcson elfogadott - a kormányzó Konzervatív Párt keményvonalas Brexit-tábora és az ellenzék által egyaránt súlyosan bírált - kilépési feltételrendszert, a brit hazai össztermék (GDP) értéke a következő 15 éves időszak végére 3,9 százalékkal lesz alacsonyabb annál, am...
2018-11-28 15:52:32
Krónika 6. rész (határozathozatalok)
... rendszer helyett egységesen is nyomon követhetővé váljék, az általános iskolától a felsőoktatásig, a nyelvvizsgákig. A nyilvántartásokban tárolt adatokat egységesen tudják kezelni, biztosítható az adatok időszerűsítése, a párhuzamosságok kiszűrése.
A törvényben meghatározták azon személyes adatok körét, amelyeket egységesen kell kezelni. Az oktatási azonosítószámmal a jövőbe...
2018-11-27 10:58:36
Dózsa György úti baleset - Újra elrendelték a gyanúsított letartóztatását
... szabályait, és úgy ítélte meg, hogy a személyi szabadságot érintő kényszerintézkedéssel elérni kívánt célok a gyanúsítottnál kizárólag a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazásával biztosíthatók.
A végzés szerint M. R. letartóztatása 2018. december 22-ig tart.
Az M. Richárdot képviselő ügyvédi iroda ugyancsak csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, ...
2018-11-22 18:29:07
Mol-INA-ügy - Horvát belügyminisztérium: az Interpol végrehajtó bizottsága Horvátország javára döntött Hernádi
... elfogatóparancs végrehajtását....
2018-11-17 23:07:09
9 évelő, amiket ősszel érdemes elültetni
...9 évelő, amiket ősszel érdemes elültetni


Az évelők őszi elültetésével egy nagyobb és gazdagabb kertre számíthatunk a következő tavasz beálltával. Talán sokakhoz hasonlóan te is inkább a tavaszi ültetéshez vagy szokva, de valójában az ősz is kiváló alkalmat biztosít néhány évelő elhelyezésére kertedben.


Ha ősszel szerzed be virágzó évelőidet, akkor ...
2018-11-15 19:02:10
KDNP: a családok életét és a gyermekvállalást segíthetik a nemzeti konzultáció kérdései
... elmúlt évekbeli erőfeszítései mellett, amelyekkel a családokat kívánták megerősíteni.
Gaal Gergely rámutatott: Európa és Magyarország jövője csakis a családok megerősítésével biztosítható, a migráció, a bevándorlás, annak fokozása nem oldhatja meg a kontinens és Magyarország problémáit. A család mint intézmény mellett a kétezer éves keresztény alapok okán is egyértelműen kiá...
2018-11-07 12:41:20
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............183 184 185 
Címkék: Darák Péter, Dózsa György, Tuzson Bence, Néprajzi Múzeum, Konzervatív Párt, Gaal Gergely, szexuális kényszerítéssel, gyanúsított letartóztatását, családok életét, gyermekvállalást segíthetik, nemzeti konzultáció, bíróság szerint, eljárási cselekményeknél, gyanúsított büntetlen, közigazgatási szabályszegések, közigazgatási bíráskodás, kúriai elnöki, közigazgatási felsőbíróságra, tárca szerdán, hétvégi brüsszeli, kormányzó Konzervatív, ellenzék által, brit hazai, általános iskolától, adatok időszerűsítése, párhuzamosságok kiszűrése, törvényben meghatározták, oktatási azonosítószámmal, személyi szabadságot, gyanúsítottnál kizárólag, végzés szerint, évelők őszi, következő tavasz, tavaszi ültetéshez, családokat kívánták, családok megerősítésével, család mint, kétezer éves, gyermekvállalást, azonosítószámmal, meghosszabbítják, letartóztatását, elfogatóparancs, kényszerítéssel, cselekményeknél, bűncselekmények, szabályszegések, párhuzamosságok, megerősítésével, felsőbíróságra, büntetőeljárás,
© 2013 TVN.HU Kft.