Belépés
Semjén Zsolt: az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megújítására
... ember gazdagodik.
A miniszterelnök-helyettes kiemelte, hogy a beruházás széles körű összefogás eredménye, részese volt a kormány, amely uniós és hazai költségvetési forrásokat biztosított, valamint a város és az egyház, továbbá a hívek és a helyi polgárok sokasága.
A Szent Bertalan-templom toronysisak-rekonstrukciójára és turisztikai fejlesztésére a helyi önkormányzat a ...
2019-10-14 21:12:38
Orbán Viktor: a magyar-lengyel ezeréves barátság az egyik legfontosabb erőforrásunk
... előttünk álló kihívások kezelése során" - írta Orbán Viktor, hozzátéve: többször bebizonyosodott már, hogy "a legnehezebb helyzetekben is számíthatunk egymásra".
Orbán Viktor biztosította a lengyel miniszterelnököt, hogy kormánya a jövőben is kész a szoros együttműködésre, hogy "minél eredményesebben képviselhessük közös érdekeinket".
"Sok erőt, egészséget és kitartást...
2019-10-14 20:42:22
Elbírálta a székelyföldi gazdaságfejlesztő program pályázatait Pro Economica Alapítvány
... forintnyi fejlesztési igénnyel - mondta az ügyvezető.
A pályázók az alapítvány honlapján a saját fiókjukba belépve értesülhetnek arról, hogy megítélték-e számukra a magyar állam által biztosított támogatást - tette hozzá.
Az elutasított pályázók öt napig fellebbezhetnek a döntés ellen. A fellebbezések elbírálása után következik a szerződések aláírása, és még idén elkezd...
2019-10-14 19:22:27
Női tenisz-világranglista - Babos öt helyet rontva a 98.
... wimbledoni címvédő román Simona Halep, a US Open-bajnok kanadai Bianca Andreescu, az Australian Open serlegét elhódító japán Oszaka Naomi, valamint a cseh Karolina Pliskova és Petra Kvitova biztosította a helyét Sencsenben.
Párosban már teljes a 14 millió dollár összdíjazású verseny mezőnye: a világranglistát vezető Mladenovic és Babos (3.) mellett a német Anna-Lena Grönefeld...
2019-10-14 09:21:47
Önkormányzat 2019 - Sneider: sikerült felfelé ívelő pályára állítani a Jobbikot
... Zoltánnak (Tapolca) és Markót Imrének (Törökszentmiklós).
A Jobbik vezetője kitért arra is, pártja aktivistái Miskolcon, Pécsen, Tatabányán és Hódmezővásárhelyen is jelentős támogatást biztosítottak az ellenzéki győzelemhez.
Sneider Tamás gratulált Karácsony Gergelynek a főpolgármesteri címhez és reményét fejezte ki, hogy Budapest a jövőben zöldebb és politikai értelembe...
2019-10-14 07:15:31
Önkormányzat 2019 - Negyedórán belül ki kell érnie a rendőrnek a szavazóhelyiséghez
... rendőri feladatokról szóló ORFK-utasításban az olvasható: a rendőrkapitányságok vezetőinek gondoskodniuk kell arról, hogy a szavazás napján, valamint az azt megelőző és követő napon biztosított legyen a szavazóhelyiségek környékén a rendszeres rendőri jelenlét.
A rendőrkapitányságok vezetői gondoskodnak arról, hogy az illetékességi területükön működő szavazatszámláló bizottsá...
2019-10-13 11:21:23
Önkormányzat 2019 - Mindenhol rendben megkezdődött a szavazás
...
Mucsi Tamás elmondta: mind a 10 278 szavazókör rendben megkezdte a munkáját, biztosítottak a szavazás feltételei, az első választópolgárok mindenhol leadhatták a szavazatukat. Néhány helyen póttagot kellett bevonni, mert a szavazatszámláló bizottság tagja vasárnapra megbetegedett; erről soron kívül intézkedtek.
A szavazókörök zárásáig, este 7 óráig 8 millió 25 ezer vála...
2019-10-13 07:07:03
Önkormányzat 2019 - Karácsony: eljött a mi időnk
... szabadságszerető. "Orbánék meg menjenek a pokolba!" - mondta.
A rendezvényen felolvasták Mark Ruffalo amerikai színművész Facebookon is olvasható üzenetét, amelyben támogatásáról biztosította az ellenzéki együttműködést. A felszólalások között a Változás néven felkonferált szimfonikus zenekar adott koncertet.
Beszédének végén Karácsony Gergely felhívta a színpadra az ell...
2019-10-11 21:21:57
Szijjártó: Magyarország és Szerbia is csak nyert a vajdasági gazdaságfejlesztési programmal
... figyelmet arra, hogy további támogatások várhatók.
"Ma már Magyarország elég erős ahhoz, hogy a határon túli nemzeti közösségeket is hatékonyan tudja támogatni" - húzta alá, majd biztosította a jelenlevőket, hogy a továbbiakban is számíthatnak a magyar kormány támogatására.
Jadranka Joksimovic európai integrációért felelős tárca nélküli szerb miniszter kiemelte, az utó...
2019-10-11 19:01:57
Egyedülálló iskola-egészségügyi központ Debrecenben
... ellátórendszere összefogásával jött létre, nincs másutt az országban - fűzte hozzá a polgármester, megjegyezve, hogy az önkormányzat 45 millió forint értékű ingatlant, egy volt iskolaépületet biztosított a központ kialakításához.
Széles Diána (Fidesz-KDNP) alpolgármester az MTI-nek elmondta: az első iskolabusz hétfőn reggel érkezik a központba, ahol napi száz diák komplex szű...
2019-10-11 15:41:47
1 2 3 ..........1052 1053 .....1578 1579 ......2103 2104 2105 
Címkék: Semjén Zsolt, Orbán Viktor, Economica Alapítvány, Szent Bertalan-templom, Simona Halep, Bianca Andreescu, Australian Open, Oszaka Naomi, Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Anna-Lena Grönefeld, Markót Imrének, Sneider Tamás, Karácsony Gergelynek, Mucsi Tamás, Mark Ruffalo, Karácsony Gergely, Jadranka Joksimovic, Széles Diána, unióban Magyarország, legtöbb pénzt, magyar-lengyel ezeréves, egyik legfontosabb, székelyföldi gazdaságfejlesztő, beruházás széles, helyi polgárok, helyi önkormányzat, legnehezebb helyzetekben, lengyel miniszterelnököt, szoros együttműködésre, alapítvány honlapján, saját fiókjukba, magyar állam, elutasított pályázók, döntés ellen, fellebbezések elbírálása, szerződések aláírása, cseh Karolina, helyét Sencsenben, világranglistát vezető, német Anna-Lena, ellenzéki győzelemhez, főpolgármesteri címhez, jövőben zöldebb, szavazás napján, szavazóhelyiségek környékén, rendszeres rendőri, illetékességi területükön, szavazás feltételei, első választópolgárok, szavazatszámláló bizottság,
© 2013 TVN.HU Kft.