Belépés
Fővárosi Közgyűlés - Megvan Budapest idei költségvetése
... Fővárosi Állat- és Növénykertben épülő biodóm befejezésének. Persányi Miklós, az állatkert azóta lemondott főigazgatója tavaly decemberben arról számolt be, hogy a kormány által addig biztosított nettó 43,7 milliárd forinton felül mintegy 20 milliárd forintra van szükség a projekt befejezéséhez.
A közgyűlés a főpolgármester javaslatára határozott arról, hogy a Budapest Bábszí...
2020-02-26 19:23:18
Koronavírus - Lemondta olaszországi edzőtáborát a magyar evezős válogatott
... eljuttatott tájékoztatása szerint a magyar versenyzők háromhetes edzőtáborának és válogató versenyeinek hétfőtől a Rómától 80 kilométerre délre, a Tirrén-tenger partján lévő Sabaudia biztosított volna helyszínt. Az elnökség azonban kedden úgy határozott, hogy a 18 kerettag és edzőik a melegvízi edzőtábor helyett hétfőtől a Maty-éren folytatják a felkészülést az olimpiai pótkvalifi...
2020-02-26 19:22:51
Oroszországban április 22-re tűzik ki az országos szavazást az alkotmánymódosításról
... megtartott harmadik találkozóját követően beszélt erről. A munkacsoporthoz egyébként több mint 900 módosító javaslat érkezett be.
A találkozón Putyin egyebek között támogatásáról biztosította, hogy az alaptörvény az oroszt az államalkotó nép nyelveként rögzítse, és egyben szavatolja az ország etnokulturális és nyelvi sokszínűségének megőrzését. Ismételten egyetértett azzal, ...
2020-02-26 19:22:41
Koronavírus - Budapesten kapnak edzéslehetőséget az Egerben készülő úszók
... elmondta, hogy a Kovács Ottó vezette Egri Úszóklub versenyzőinek - köztük a junior világbajnok Holló Balázzsal és a kétszeres mellúszó magyar bajnok Békési Eszterrel - a Duna Arénában biztosítottak vízfelületet egészen addig, míg a hétvégén izraeli edzőtáborba indulnak.
"A szintén az olimpiai csapattagságért harcoló Szilágyi Liliánának és a versenyzőtársainak - Shane Tusup ir...
2020-02-26 18:43:05
Ditrói vendégmunkások - Kibékült a Srí Lanka-i munkavállalókat alkalmazó pékség a tiltakozókkal
...
Mindkét fél arról számolt be, hogy személyes találkozón tisztázták a félreértéseket, és békésen rendezték a konfliktust.
A Ditrói Pékség közlése szerint a találkozón biztosították Biró Károly segédlelkészt - aki az elégedetlen lakosok szószólójaként vált ismertté -, hogy a vállalatnál javultak a munkakörülmények, és várják a ditrói szakemberek jelentkezését. A ditróiak ...
2020-02-26 17:42:37
Fővárosi Közgyűlés - Megvizsgálják a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér környezetterhelését
... a repülőtér jelenlegi és esetleges megnövekedett forgalmának környezetterhelését bemutatja, és elemzi, hogy milyen mértékű forgalom veszélyezteti az érintett lakosság alaptörvényben biztosított jogait - olvasható az elfogadott előterjesztésben.
A közgyűlés felkérte Karácsony Gergelyt, hogy a káros zaj- és légszennyezési hatások csökkentésére vonatkozó fővárosi javaslatokat te...
2020-02-26 15:52:18
Koronavírus - A biztosítók nem térítik meg a koronavírus miatt visszamondott utakat
...
Az MTI-hez szerdán eljuttatott tájékoztatás szerint az útlemondás olyan tétel a biztosításban, amely akkor lép életbe, ha magával a biztosítottal vagy közvetlen hozzátartozójával történik valami, ami miatt nem tud elutazni. Nem vonatkozik a storno biztosítás arra, ha valaki a járványtól tartva mondja vissza az utazást.
A CLB közleményében a Külügyminisztérium által kieme...
2020-02-26 14:41:33
SZNT-elnök: az országgyűlési határozat újabb lendületet ad a nemzeti régiók európai polgári kezdeményezés aláír
... magyarok, hanem Európa számos nemzeti régiójában élő nemzeti közösség számára új lehetőségeket teremt önálló értékeik felmutatására, érdekeik érvényesítésére.
Kedden határozatban biztosította támogatásáról a magyar Országgyűlés az SZNT európai polgári kezdeményezését a nemzeti régiók védelméről. Az LMP által kezdeményezett, de a kormánypártok, a Jobbik és az MSZP által is tám...
2020-02-26 14:21:32
Tokió 2020 - A MOB elnöke az olimpiai felkészülésről tájékoztatta a kormányt
... prefektussal kiváló kapcsolat alakult ki, amely lehetőséget ad a magyar sportolóknak az edzőtáborozásra, és a kinti körülmények előzetes megismerésére.
A magyar kormány a MOB elnökét biztosította arról, hogy az enyhén emelkedő tokiói költségeket az olimpiai felkészüléshez és részvételhez biztosítani fogja - olvasható a bizottság honalpján.
A tokiói ötkarikás játékokat jú...
2020-02-26 13:11:51
Fedettpályás atlétikai vb - A jövő évre is érvényesek az idén és tavaly megszerzett szabadkártyák
...
A WA honlapja szerint a 11 kiemelt számban a hét állomáson elért eredmények alapján hirdettek győzteseket, akik - a tavalyi első helyezettekkel együtt - ezzel elvileg biztosították helyüket a vb-n, függetlenül attól, hogy a koronavírus terjedése miatt csak jövőre kerül rá sor.
A szövetség viszont hírlevelében emlékeztet rá, hogy minden esetben a nemzeti szövetség nevezi ...
2020-02-26 12:51:41
1 2 3 ..........1069 1070 ......1603 1604 .....2137 2138 2139 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Megvan Budapest, Liszt Ferenc-repülőtér, Fővárosi Állat-, Persányi Miklós, Budapest Bábszí, Kovács Ottó, Egri Úszóklub, Holló Balázzsal, Békési Eszterrel, Duna Arénában, Szilágyi Liliánának, Shane Tusup, Ditrói Pékség, Biró Károly, Karácsony Gergelyt, magyar evezős, országos szavazást, budapesti Liszt, koronavírus miatt, országgyűlési határozat, nemzeti régiók, olimpiai felkészülésről, jövő évre, állatkert azóta, kormány által, projekt befejezéséhez, főpolgármester javaslatára, magyar versenyzők, elnökség azonban, melegvízi edzőtábor, olimpiai pótkvalifi, munkacsoporthoz egyébként, találkozón Putyin, ország etnokulturális, junior világbajnok, kétszeres mellúszó, hétvégén izraeli, olimpiai csapattagságért, találkozón biztosították, elégedetlen lakosok, vállalatnál javultak, ditrói szakemberek, repülőtér jelenlegi, érintett lakosság, elfogadott előterjesztésben, közgyűlés felkérte, káros zaj-, útlemondás olyan, biztosítottal vagy, storno biztosítás, járványtól tartva,
© 2013 TVN.HU Kft.