Belépés
Férfi kézilabda-vb - Csoknyai: rengeteg ziccert kihagytunk
...
A szerdai, koppenhágai mérkőzés eredménye azt jelenti, hogy a magyarok biztosították továbbjutásukat a herningi középdöntőbe, és egy pontot biztosan visznek magukkal.
"Belehaltunk a mai mérkőzésbe. A kezdősorunk nagyon szépen dolgozott, bár eléggé hiányzott Balogh Zsolt gyors játéka, ráadásul most elvesztettük Jamali Imant is" - nyilatkozta Csoknyai.
Balogh bokája h...
2019-01-16 20:52:24
Férfi kézilabda-vb - A címvédő franciák elveszítették csapatkapitányukat
...
A francia szövetség honlapjának beszámolója szerint a Barcelona beállójának a vádlija sérült meg kedden a Németország ellen 25-25-ös döntetlenre végződött berlini csoportrangadón. Pierre Sébastien csapatorvos elmondta, hogy Sorhaindónak legalább három hétig pihennie kell, vagyis a torna hátralévő részében biztosan nem léphet pályára.
Didier Dinart szövetségi kapitány hoz...
2019-01-16 17:42:25
Kiszolgáltatott fogyasztók megtévesztéséért büntetett meg három céget a GVH
...
A GVH szerdai közleménye szerint a vállalkozások képviselői olyan protéziseket és gyógycipőket kínáltak mozgáskorlátozottaknak és végtaghiánnyal élőknek, amire nem feltétlen volt szükségük, esetenként nem is tudták azokat használni. Az érintetteket pszichés nyomásgyakorlással, kiszolgáltatottságukat kihasználva késztették a gyógyászati segédeszközök megrendelésére - írta a ve...
2019-01-16 11:31:28
Meghalt a kórházban a megkéselt gdanski főpolgármester
... alkalmazottnál szigorúbb biztonsági szabályok v...
2019-01-14 16:02:34
A gdanski főpolgármestert megkéselő férfinál korábban lelki betegséget diagnosztizáltak
... alkalmazottnál szigorúbb biztonsági szabályok vonatkoztak volna. A helyszín biztonságáért a szervezők által bérelt cég volt a felelős, a rendezvény környékén megerősített rendőri jelenlétet biztosítottak, és a riadóztatott rendőrök azonnal reagáltak.
Beata Mazurek, a lengyel kormánypárt szóvivője szerint sok lengyel felteszi most a kérdést: vajon a gdanski rendezvény résztve...
2019-01-14 13:31:45
Férfi kézilabda-vb - Egyiptom megszorongatta Svédországot a magyar csoportban
...
Az előzetesen sokkal esélyesebbnek tartott skandinávok az első félidőben már öt góllal is vezettek, de az észak-afrikaiak a második felvonásban egy 6-1-es sorozattal egyenlítettek. A svédek végül egy 3-0-s szériával biztosították győzelmüket a magyar érdekeltségű D csoportban.
A müncheni B csoportban az Európa-bajnok spanyolok magabiztosan győzték le Bahreint, a MOL-Pick...
2019-01-11 22:22:21
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Csak Somogyi esett ki 500 és 1500 méteren
...
Az iskolásoknak köszönhetően már délelőttre megteltek a lelátók, így jó hangulatban kezdődött a kontinensviadal. A leghosszabb távon a tavaly bronzérmes Bácskai nehéz futamba került, de a világ- és Európa-bajnok brit Elise Christie és a francia Veronique Pierron mögött "megcsípte" a még továbbjutást érő harmadik helyet a hatfős futamban. Jászapátinak nem kellett izgulnia, miv...
2019-01-11 12:52:16
Amerikai sajtóinformációk - Álhírekre épített demokrata párti kampány miatt veszített Alabamában a republikánus
...
Roy Moore republikánus szenátor a hamis hírekre épülő kampány következtében hajszállal ugyan, de veszített a demokrata párti jelölttel, Doug Jonessal szemben. Az ügyet elsőként a The New York Times című lap tárta fel, de több amerikai médium is foglalkozik vele.
A sajtóinformációk szerint a demokraták finanszírozták egy ál- civilszervezet létrehozását és kampányát, amel...
2019-01-08 18:22:30
Ismét megpályázza az RMDSZ elnöki tisztségét Kelemen Hunor
...
Az RMDSZ keddi tájékoztató hírlevele emlékeztetett, hogy január 8-án jár le a jelölési határidő. A késő délutáni órákig Kelemen Hunoron kívül senki sem iktatta jelöltségét. A politikus már decemberben bejelentette szándékát, hogy folytatná a megkezdett munkát.
Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke az MTI-nek elmondta: éjfélkor jár le a határidő, de kicsi a valószí...
2019-01-08 17:23:05
Brexit - Torlódáskezelési próbát tartottak angliai kikötők környékén megállapodás nélküli Brexit esetére
...
Az Európai Unióval elért 585 oldalas megállapodásról várhatóan jövő kedden szavaz a londoni alsóház - a múlt héten már ismertté vált időpontot kormányforrások hétfőn megerősítették -, de továbbra sem garantált az egyezmény elfogadása, főleg az ír-északír határellenőrzés visszaállításának elkerülését célzó mechanizmus feletti súlyos nézetelérések miatt.
A hétfői próbán, a...
2019-01-07 12:52:06
1 2 3 ................201 202 ........301 302 ........401 402 403 
Címkék: Csak Somogyi, Kelemen Hunor, Balogh Zsolt, Jamali Imant, Pierre Sébastien, Didier Dinart, Beata Mazurek, Elise Christie, Veronique Pierron, Doug Jonessal, York Times, Kelemen Hunoron, Porcsalmi Bálint, Európai Unióval, címvédő franciák, megkéselt gdanski, gdanski főpolgármestert, magyar csoportban, magyarok biztosították, herningi középdöntőbe, pontot biztosan, kezdősorunk nagyon, francia szövetség, vádlija sérült, torna hátralévő, vállalkozások képviselői, érintetteket pszichés, gyógyászati segédeszközök, helyszín biztonságáért, szervezők által, rendezvény környékén, riadóztatott rendőrök, lengyel kormánypárt, gdanski rendezvény, előzetesen sokkal, első félidőben, második felvonásban, 6-1-es sorozattal, svédek végül, 3-0-s szériával, magyar érdekeltségű, iskolásoknak köszönhetően, leghosszabb távon, tavaly bronzérmes, francia Veronique, hatfős futamban, hamis hírekre, demokrata párti, ügyet elsőként, sajtóinformációk szerint, demokraták finanszírozták, jelölési határidő, késő délutáni,
© 2013 TVN.HU Kft.