Belépés
Német lap: nem zárják ki a Huawei-t a németországi 5G-fejlesztésekből
... M...
2019-10-14 12:11:36
EU: biztonsági kockázatot rejt a harmadik országbeli cégek részvétele az 5G-hálózatok kiépítésében
... jövőbeli hálózatok fontos célpontok lehetnek, elsősorban az Európai Unión kívüli államok vagy általuk támogatott szereplők számára. Mint írták, a hálózatok fejlesztőit rábírhatják, hogy biztosítsanak hozzáférést bizonyos kritikus fontosságú célpontokhoz, ahogyan például ipari kémkedésre is használhatják az esetleges "hátsó ajtókat".
Hangsúlyozták, hogy kulcsfontosságú kockáza...
2019-10-09 19:22:43
Önkormányzat 2019 - Varga-Damm: a női esélyegyenlőség a jólét alapvető feltétele
... javítanának a nők helyzetén, hogy stratégiai megállapodást kötnének "az összes magyar vállalattal és munkáltatóval" annak érdekében, hogy négy- vagy hatórás részmunkaidős foglalkoztatást biztosítsanak a gyermekes nőknek. Ezért cserébe adókedvezményt, járulékkedvezményt, beszerzéseknél plusz pontokat kapnának - tette hozzá.
Varga-Damm Andrea a szociális biztonságot a legsúlyos...
2019-10-06 11:21:34
Izsó Mihály emlékverseny, országos kempo bajnokság Újfehértón
... egészséges élet alapja is.
"Ha a gyerekek sportosak, a szülők is azok lesznek" - hangoztatta az államtitkár, hozzátéve: a sportvezetőknek az a feladata, hogy minden feltételt biztosítsanak a sportolni vágyóknak.
"Elhivatottság, szorgalom, kitartás - erről szól a sport" - fogalmazott Szabó Tünde, kiemelve a küzdősportok, köztük a kempo népszerűsítésének fontosságát.
...
2019-10-05 14:11:42
PM-államtitkár: háromszázezerrel nőtt a női foglalkoztatottak száma kilenc év alatt
... gyermeküket. Ez a program augusztus 9-én indult, és pozitív a fogadtatása, eddig több mint ezren regisztráltak - ismertette az államtitkár.
A cél, hogy a nőknek nagyobb lehetőséget biztosítsanak a munkaerőpiacon - mondta.
Bodó Sándor emlékeztetett, hogy a hazai foglalkoztatási ráta elérte a 70,2 százalékot, a munkanélküliségi ráta pedig 3,4 százalékos. Míg 2010 környék...
2019-09-30 12:51:20
Benkő Tibor: a honvédelem össztársadalmi ügy
... szerepéről. Emlékeztetett a katonák esküjére - "ha kell életem feláldozásával..." -, amilyen esküt senki mások nem tesznek, elvárható tehát, hogy a katonáknak tisztességes illetményt biztosítsanak.
Az önkéntes tartalékosokról megjegyezte: 2010-ben mindössze 17 tartalékos katonája volt a honvédségnek, jelenleg már 8900-an vannak, ugyanakkor a korszerű haderő megteremtéséhez 30...
2019-09-23 16:11:44
Önkormányzat 2019 - Karácsony: növelni kell az önkormányzatok által közvetlenül elérhető uniós forrásokat
... rádióinterjúja. Hozzátette, "vagyok én eleget a Fidesz által feltankolt álellenzéki jelöltek társaságában az utcán", ezért inkább azt szeretné, hogy önálló megszólalási lehetőséget biztosítsanak számára a televízióban.
Megkérdezték arról is, hogy miért nem vitázott Tarlós István főpolgármesterrel a Fővárosi Közgyűlésben, ahol az utóbbi egy évben összesen 16 másodpercet szólal...
2019-09-20 17:42:26
Kabán fejleszt az amerikai Conagen cégcsoport
... számos kutatónak biztosít majd munkát.
Pajna Zoltán arról is beszélt, hogy a környék mezőgazdasági vállalkozóinak is fel kell készülniük arra, hogy megfelelő minőségű alapanyagot biztosítsanak a gyár termeléséhez. A teljes üzem beindulása után akár évi 50 milliárd forint értékű mezőgazdasági terméket fog felvásárolni a kabai üzem - jegyezte meg.
Szegi Emma hozzátette: az...
2019-09-11 15:15:02
Az MNB 12 hónap további felkészülési időt engedélyez az erős ügyfélhitelesítés bevezetésére
... meghosszabbítására jogszabályi úton már nem volt lehetőség. Ezért is született meg az EBH júniusi véleménye, amely lehetőséget adott a nemzeti hatóságoknak arra, hogy további felkészülési időt biztosítsanak.
Magyarországon évente körülbelül 20 millió alkalommal vásárolnak elektronikus áruházakban, mintegy 260 milliárd forint értékben. Ennek közel fele ráadásul - magyar kártyá...
2019-09-10 16:23:31
Hazatértek a magyar katonák a Baltikumból
... kapcsolatot az illetékes repülésirányítással, illetve nem működtetnek a gépen válaszjeladót. A magyar Gripenek feladata volt az is, hogy a Baltikumban állomáso...
2019-09-04 11:32:01
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 ......91 92 93 
Címkék: Izsó Mihály, Benkő Tibor, Európai Unión, Varga-Damm Andrea, Szabó Tünde, Bodó Sándor, Tarlós István, Fővárosi Közgyűlésben, Pajna Zoltán, Szegi Emma, harmadik országbeli, 5G-hálózatok kiépítésében, jólét alapvető, honvédelem össztársadalmi, önkormányzatok által, amerikai Conagen, erős ügyfélhitelesítés, magyar katonák, hálózatok fejlesztőit, összes magyar, gyermekes nőknek, szociális biztonságot, gyerekek sportosak, sportolni vágyóknak, kempo népszerűsítésének, program augusztus, nőknek nagyobb, hazai foglalkoztatási, munkanélküliségi ráta, katonák esküjére, katonáknak tisztességes, önkéntes tartalékosokról, korszerű haderő, évben összesen, környék mezőgazdasági, gyár termeléséhez, teljes üzem, kabai üzem, nemzeti hatóságoknak, gépen válaszjeladót, magyar Gripenek, munkanélküliségi, háromszázezerrel, megteremtéséhez, foglalkoztatási, kulcsfontosságú, sportvezetőknek, tartalékosokról, esélyegyenlőség, fejlesztésekből, foglalkoztatást, feláldozásával, beszerzéseknél, rádióinterjúja, vállalkozóinak,
© 2013 TVN.HU Kft.