Belépés
Megszívlelendő gondolatok
... szépen ment a
maga medrében, sok-sok kis egérke született, a párok gondoskodtak a parányi utódokról, vígan fejlődött az egérpopuláció. A másik teremben, ahol a cica a ketrecben biztos itotta a stresszt, a félelmet, hiába, hogy egyetlen egeret sem tudott bántani, az egerek nem hoztak kellő mennyiségű utódot, sőt sokszor a megszületett utódokat is megették, és azok a...
2017-04-02 12:20:07
Túlélni ezt a Magyarországot
... ,,Sok éves munka... meg az élet, hogy itt voltunk... és ilyen hamar szétment. Látod, pikk-pukkra szét lehet szedni. De nehéz volt összeépíteni. Nem hiszek abban, hogy nekem lesz egy biztos helyem" - mondta Petróhai András, Jani jóbarátja és szomszédja, és a többiek is így éreztek.

A hajléktalan-ellátó szervezetek a szokásosnál több erőforrással segített...
2016-12-01 07:48:50
Magyar Energetikai Hangterápia
... fensőbbséggel a világra. De elszigetelheti magát az isteni bölcsességtől felszínességgel, szűklátókörűséggel, zavaros és irracionális viselkedéssel is. A Fejedelmekre való tudatos ráhangolódás biztos módja annak, hogy semlegesítsük a hetes félelmen alapuló egoreakcióit, és beengedjük életünkbe a bölcsességet, a békét, a nyugalmat és a bátorságot.
A Fejedelmek rezgésfrekvenciá...
2014-10-06 11:17:17
Megvilágosodás kvíz
... alkalmazásra, végül elvezet a függetlenséghez.

Az Én-ismeret olyan, mint a másállapot; másállapotban van az ember, vagy sem? Igen és nem. Egyfelől, ha valaki száz százalékig biztos a saját természete felől, és érti annak jelentőségét a tárgyakkal való kapcsolatára nézve, mi haszna belőle? Másfelől, noha az Én egyszerű, nem-kettős Tudat, és könnyen megismerhető, hisz...
2014-01-29 07:58:15
Mágneses pólusváltás a földön?
... 4.000 méter magasan miért kőből készültek. Azok a civilizációk nem olyan primití­vek, hogy "csak" kőből tudnak épí­tkezni, hanem olyan okosak, hogy tudják, a dimenzióváltást a természetes kő biztosan túléli.

Edgar Cayce, a téma egyik szakértője, illetve Thoth smaragdtáblái több nagy civilizáció hasonló módon történő "eltűnéséről" beszélnek. Ehhez hasonlóak a Titicaca-ta...
2013-12-25 17:08:41
Pontok
... nem találkoztál ezzel a rövidítéssel, akkor engedd meg, hogy bemutassam azt a forradalmian ùj, pofonegyszerű elképesztően hatékony energiaterápiát, amelynek birtokában 100%-osan, és biztos lehetsz abban, hogy a Vonzás Törvényét pozitívan tudod megvalòsìtani az életedben.

Az EFT (Èrzelmi Felszabadulás Technika) egy energia terápia, mely bizon...
2012-10-11 08:59:42
x
... látogatunk.

Fióka-rejtő
bokra körül repülget,
zeng a pacsirta.

Alkonyi tücsök.
Utoljára kivillan
a tóra a nap.

Ködös napunk van.
Biztosan az égiek
unatkoznak így.

Hátára esett,
mégis egyre ciripelt:
az őszi tücsök.

Bármi kis sziget:
földet túrnak azon is,
pacsirta dal...
2012-04-06 15:24:07
x
... látogatunk.

Fióka-rejtő
bokra körül repülget,
zeng a pacsirta.

Alkonyi tücsök.
Utoljára kivillan
a tóra a nap.

Ködös napunk van.
Biztosan az égiek
unatkoznak így.

Hátára esett,
mégis egyre ciripelt:
az őszi tücsök.

Bármi kis sziget:
földet túrnak azon is,
pacsirta dal...
2012-04-06 14:12:12
Nincs Cím
... szétesve éljek. Hisz lehetetlen! Nem lehet ez így jó. Belefáradtam, kikészültem, csak egy kis pihenő kéne... talán az sem elég. Változás.
Valami változás, de mi? Jó kérdés.
Csak egy biztos: meg kell találnom önmagam.

Ha egy nő azt mondja, hogy utál - Egyáltalán nem biztos, hogy úgy is gondolja..

‎~ Két nő lakik bennem: az egyik meg akar ismern...
2011-12-16 21:34:29
Nutrasweet - Aspartam
... Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek független kutatásokat az aszpartam "biztonságos" mivoltával kapcsolatban.

Ha ez mind hihetetlennek is hangzik számodra, "biztos, ami biztos" alapon azért olvasd el a címkét és légy résen mindennel, ami "light", mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon csak aszpartamba botlik.
Néhány tipi...
2011-01-27 19:47:48
1 2 
Címkék: Magyar Energetikai Hangterápia, Nincs Cím, Petróhai András, Edgar Cayce, Vonzás Törvényét, Felszabadulás Technika, Európai Unió, másik teremben, ketrecben biztos, biztos helyem&#8221, szokásosnál több, isteni bölcsességtől, hetes félelmen, saját természete, tárgyakkal való, téma egyik, forradalmian &ugrave, energia terápia, őszi tücsök, rezgésfrekvenciá, függetlenséghez, energiaterápiát, felszínességgel, dimenzióváltást, magyarországot, elszigetelheti, megszívlelendő, megvilágosodás, fensőbbséggel, smaragdtáblái, felszabadulás, cukormentesen, bölcsességtől, másállapotban, semlegesítsük, viselkedéssel, egérpopuláció, hihetetlennek, pofonegyszerű, megszületett, irracionális, fejedelmekre, ráhangolódás, egoreakcióit, belefáradtam, erőforrással, összeépíteni, elképesztően, forradalmian, rövidítéssel, gondoskodtak, kapcsolatban, alkalmazásra, megismerhető, kapcsolatára, jelentőségét, bölcsességet, civilizációk, szervezetek, civilizáció, energetikai, szokásosnál, eltűnéséről, hajléktalan, hangterápia, pólusváltás,
© 2013 TVN.HU Kft.