|
|
|
Mutatok egy ábrát, rajta 9 szemmel: válassz ki egyet, ami elsőre megtetszik, de ne gondolkodj rajta sokat. A kép alatt láthatod az elemzést. Felkészülni, vigyázz, kész:
szem1
Ha az 1-es szemet választottad, te legbelül egy nyitott személy vagy, de ennek nagy ára van. Az az ember vagy, akit... |
2016-01-02 19:22:45 |
|
|
|
|
|
|
... helyezni őket, tojássárgával megkenni a tetejüke... |
|
2015-12-28 23:51:49 |
|
|
|
|
|
|
A tésztához:
- 2 bögre fehér finomliszt (25 dkg)
- 1 tojás sárgája
- 12,5 dkg vaj (vagy margarin)
- 2 evőkanál 20%-os tejföl
- 2 teáskanál só
Sajtkrém:
- egyharmad bögre tej (0,8 dl)
- 2 csapott evőkanál liszt... |
2015-12-28 23:48:57 |
|
|
|
|
|
|
... majd apró pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk őket. Sajtot is szór... |
|
2015-12-28 23:46:47 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
- 5 bögre fehér finomliszt (62 dkg)
- 20 dkg puha vaj vagy margarin
- 1 evőkanál puha zsír
- 1 bögre 20%-os tejföl (kb. 230 g)
- 1 púpozott teáskanál kristálycukor
- 1 púpozott teáskanál (csapott evőkanál) só... |
|
2015-12-28 23:44:26 |
|
|
|
|
|
|
... egy kicsit igazítunk rajta, míg szinte teljesen eltűnnek. Hitted volna, hogy a képen lévők is kicsit szétnyíltak?
Bejgli dió- és máktöltelékkel
Hozzávalók 4 db, fél kg-os bejglihez való tésztához:
52 dkg liszt
1 tojás + 1 a kenéshez
16 dkg vaj (vagy margarin, et... |
2015-12-22 09:04:28 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
1 kg darált hús
1 kg savanyú káposzta
10 savanyú káposzta levél
1 kis fej hagyma apróra vágva
1 fej hagyma vékony szeletekre vágva
1 tojás
Kb. egy marék rizs (nagymamám szerint rizsa 😀 )
Füstölt valami (bőrke, kolozsvári szalonna, ... |
2015-12-22 08:55:16 |
|
|
|
|
|
|
1. Rágjanak rendesen, és nem híznak el!
Az emésztési zavarok oka a savasodás, ami annak köszönhető, hogy sok szemetet eszünk, és rosszul rágjuk meg az ételt. Ha az ember rendesen rág, nem tudja túlenni magát, nem hízik el, időben jelentkezik a telítettségérzés, ráadásul a nyál fertőtlenít.|... |
2015-12-21 08:37:22 |
|
|
|
|
|
|
... gyökereket, a kérgeket és a terméseket két-három percig. Amikor főztük, levettük a tűzről 15-20 percig hagyjuk fedő alat... |
2015-12-17 18:21:56 |
|
|
|
|
|
|
... tíz perc előtt vegyük ki próbára, még nyersnek tűnik, mikor kivesszük, de nem az, egy-lét perc, és megszilárdul.
Jó étvágyat! :-)
... |
2015-11-06 19:58:10 |
|
|
|
|