Belépés
A lengyel külügyminiszter a fehérorosz politikai foglyok szabadon bocsátását szorgalmazta
...
A lengyel diplomácia vezetője az ottani helyzetről tájékozódott. "Felhívta a figyelmet a politikai foglyok szabadon bocsátásának szükségességére, és hangsúlyozta, hogy támogatja az ország függetlenségét, amelynek - mint fogalmazott -feltétele a hatalom valódi párbeszéde a társadalommal" - olvasható a lengyel külügyi tárca Twitter-honlapján.
Czaputowicznak a politikai fog...
2020-07-31 15:32:30
Minszki zsoldosok - A Kreml az elfogott oroszok szabadon bocsátására számít
...
Peszkov szerint az érintetteknek, egy őrző-védő magánvállat alkalmazottjainak repülőjegyük volt Isztambulba, de lekésték a járatukat, és csak átutazóban voltak Fehéroroszországban.
"Ott-tartózkodásuk semmilyen módon nem volt összefüggésben Fehéroroszországgal és a fehérorosz ügyekkel" - mondta a szóvivő.
"Nem tettek semmit és nem volt náluk semmi, amivel törvényt s...
2020-07-31 13:34:08
Szőcs Zoltán feltételes szabadlábra helyezéséről döntött a brassói bíróság
...
Az ítélet nem jogerős, a hivatalos kiközlés utáni három napban fellebbezést lehet benyújtani ellene. Ugyanaz a bíróság július elején megalapozatlannak tartotta és elutasította a székelyföldi terrorvád alapján elítélt Beke István feltételes szabadon bocsátását. A fellebbezést a Brassó megyei törvényszék még nem bírálta el.
Júniusban mindkettőjük szabadon bocsátási kérésé...
2020-07-29 15:22:18
Putyin új ügyvezető kormányzót nevezett a Habarovszki terület élére
... képviselőjévé. 2013-ban és 2018-ban jelölt volt a moszkvai polgármester-választáson. 2009 óta szerepel az elnöki vezetői kádertartalék listáján.
A most leváltott kormányzó szabadon bocsátása érdekében őrizetbe vétele óta minden nap tüntettek a Moszkvától hét időzónával keletebbre fekvő Habarovszkban. A legnépesebb megmozdulások július 11-én és 18-án voltak, a helyi rendőrség ...
2020-07-20 16:32:32
Az EU bebörtönzött aktivisták szabadon bocsátására szólította fel Kínát
...
Az EU külügyi szolgálatának közleményében rámutattak, hogy a letartóztatottaktól az ellenük folyó perek során megtagadták a védekezés és a tisztességes tárgyalás jogát, illetve számos bizonyíték van kínzásukról, méltatlan fogvatartási körülményeikről, s arról is, hogy akiket szabadon engedtek, továbbra is folyamatos megfigyelés alatt tartanak.
Felszólították Pekinget, ho...
2020-07-08 20:42:47
Amerikai különmegbízott: nyitva áll a lehetőség Irán előtt, hogy tárgyaljon a nukleáris programjáról
...
Hook leszögezte: Washington eddig is készen állt a tárgyalásokra Teheránnal az atomprogramjáról, de az egyeztetések eddig, közvetítők révén, csak foglyok szabadon bocsátására korlátozódtak.
A diplomata kijelentette, hogy Donald Trump amerikai elnök évek óta készen áll diplomáciai egyezetetésekre, e politika jegyében találkozott Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel három...
2020-06-06 07:04:21
Pompeo az Oroszországban kémkedéssel vádolt amerikai szabadon bocsátását követeli
...
A mikroblog-bejegyzésben az amerikai diplomácia vezetője úgy fogalmazott: elfogadhatatlan, hogy Paul Whelan ne juthasson hozzá a szükséges orvosi kezelésekhez, még mielőtt a helyzet kritikussá válna. "Követeljük Paul szabadon bocsátását" - írta Pompeo.
Az 50 éves Whelant - aki az amerikai mellett kanadai és ír állampolgársággal is rendelkezik - 2018-ban tartóztatták le O...
2020-05-30 21:52:52
Elutasította a román legfelsőbb bíróság a bebörtönzött Liviu Dragnea felülvizsgálati kérelmét
...
Az akkor még kormányon lévő PSD-t erős kézzel vezető, és a bukaresti kormányt háttérből irányító politikust csaknem egy évvel ezelőtt, 2019. május 27-én hivatali visszaélés, illetve okirat-hamisításra való felbujtás miatt ítélte három és fél év letöltendő szabadságvesztésre a román legfelsőbb bíróság.
Dragnea ezúttal eljárási szabálysértésre hivatkozva kérte börtönbüntet...
2020-05-25 19:32:43
Az amerikai külügyminiszter üdvözli az afganisztáni hatalommegosztást
...
A közleményben Ortagus közölte: az amerikai külügyminiszter elismerését fejezi ki, hogy Asraf Gáni afgán elnök és vetélytársa, Abdulla Abdulla "megállapodott Afganisztán közös kormányzásában".

A szóvivő hangsúlyozta: az Egyesült Államok számára továbbra is elsődleges fontosságú az afganisztáni konfliktus politikai rendezése,ezért is üdvözli, hogy a két afgán polit...
2020-05-18 07:04:23
Koronavírus - Tovább enyhítenek a korlátozó intézkedéseken a Nyugat-Balkánon
...
Szerbiában egy nap alatt 10 295-ről 10 374-re nőtt az igazolt fertőzöttek száma. A kormány visszavonta a szükségállapot kihirdetésekor bevezetett intézkedést, amely megtiltotta, hogy az országban tartózkodó migránsok szabadon mozoghassanak. Ez azt jelenti, hogy péntektől a befogadóközpontok ismét megnyílnak, a migránsok pedig ismét megjelenhetnek a határ menti településeken.|...
2020-05-15 08:01:19
1 2 3 .............45 .......67 68 .......89 90 
Címkék: Szőcs Zoltán, Liviu Dragnea, Beke István, Felszólították Pekinget, Donald Trump, Dzsong Un, Paul Whelan, Követeljük Paul, Asraf Gáni, Abdulla Abdulla, Egyesült Államok, lengyel külügyminiszter, fehérorosz politikai, elfogott oroszok, brassói bíróság, lehetőség Irán, nukleáris programjáról, román legfelsőbb, bebörtönzött Liviu, amerikai külügyminiszter, afganisztáni hatalommegosztást, korlátozó intézkedéseken, lengyel diplomácia, ottani helyzetről, politikai foglyok, ország függetlenségét, hatalom valódi, lengyel külügyi, őrző-védő magánvállat, fehérorosz ügyekkel, hivatalos kiközlés, bíróság július, székelyföldi terrorvád, elnöki vezetői, most leváltott, legnépesebb megmozdulások, helyi rendőrség, ellenük folyó, tisztességes tárgyalás, tárgyalásokra Teheránnal, egyeztetések eddig, diplomata kijelentette, amerikai diplomácia, szükséges orvosi, helyzet kritikussá, amerikai mellett, bukaresti kormányt, évvel ezelőtt, közleményben Ortagus, szóvivő hangsúlyozta, afganisztáni konfliktus, igazolt fertőzöttek,
© 2013 TVN.HU Kft.