Belépés
Szép napot mindenkinek!
... alakja.

Jelentés:
Jelentése ismeretlen, lehet: úrnő, szépség, reménység, szomorúság, keserűség.

További információ:
Nagyon sok védőszentje van, de a legismertebb közülük Jézus Krisztus anyja. A Boldogságos Szűz Mária a katolikus egyház központi alakja. Életének eseményeiről számos ünnep emlékezik meg, ezek a Boldogasszony ünnepek. A Gyertyaszentelő ...
2018-09-12 07:42:26
Boldogságos Szűz Mária királynő
Ünnepe: Augusztus 22
Magyar kurír

Katolikus oldalon

Igenaptár

...............
2017-08-23 13:25:55
Alföldi Géza
... lássam.

Megkéstem bár, a pásztorok
Előttem itt jártak,
Hadd kívánjak sok szerencsét
Ennek a családnak.

Áldás legyen kisfiadon,
Áldás legyen rajtad,
Legyen néktek boldogság és
Öröm ez a magzat!

Aranyozza napjaitok,
Nevelgesse nagyra
Csöndben alvó kicsi testét
Anyja óvó karja.

Mutassad már, öreg...
2016-03-03 22:30:13
Szepes Mária: A mindennapi élet mágiája
... közé beszorítva küzd titokzatos ösztönzései megvalósításáért. Úgy érzi, e rövid intervallumba kell bezsúfolnia reményeit, ambícióit, szerelmi vágyait. Homályos célja elérésére, amelynek a "boldogság" fedőnevet adja, csak e villanásnyi létpillanat áll rendelkezésére.

Bár e magatartás lényegében helytelen, mivel éppen a sóvárgott célhoz nem visz soha közelebb mégis r...
2013-02-08 11:34:55
szeretettel
... önmagunk előtt nem szabad megbukni

67 A hősiességről

68 Az ünnepekről

69 Arról, hogy az értelem kevés a megértéshez

70 A boldogságról

71 A szexusról és a szomorúságról

72 Arról, hogy a szívek összetörnek

73 Arról, hogy a testgyakorlás nem mindig egészséges

74 A jellem mû...
2012-04-18 05:16:18
szeretettel
... legszebb az, ami a legigazságosabb, a legjobb az egészség, mindenek között a legkellemesebb pedig, ha az ember elérheti, amire vágyódik." Mi azonban ne értsünk vele egyet; hiszen a boldogság, amely a legszebb és a legkiválóbb minden dolog közül, egyben a legkellemesebb is.
Minden egyes dolgot és minden egyes lényeget illetően az elmélkedésnek sok olyan fajtája létezik, ...
2012-04-16 12:26:09
szeretettel
... a pesti dámák, akik szerelem - izgalmas, fájdalmas, álmatlan éjszakát szerző szerelem - nélkül egy hétig sem tudtak élni. Mindig sírni, mindig nevetni, mindig egy nevet mondogatni, és a boldogságtól megörülni a kis szamárnak, amely régebben egy kertész virágos cserepeit fuvarozta...
Itt esküdtek meg életre-halálra, sírig tartó szerelemre - hogy ráncolták homlokukat a bolt...
2012-04-09 10:04:53
Dr.Gerald G. Jamolsky : A SZERETET TANÍTÁSA 6. rész
... megtapasztalhatjuk a békét, megismerhetjük önmagunk­ban a szeretetet, adhatunk anélkül, hogy áldozatot hoznánk, tökéletesen megélhetjük a jelen pillanatot, és tisztán meghallhatjuk a belső boldogság tanácsait. Az attitudinális gyógyítás minden szabályát a megbocsátáson keresztül lehet megérteni és gyakorolni. Az utolsó alapelv így szól:

Az igazi egészség és boldogság út...
2012-02-08 22:17:32
Apukámtól


...
2011-11-21 06:52:30
szeretettel
... sorsa nem idegen nép sorsa nekem. Az országba vissza kell térnie a békességnek. A magyar nemzet ezután nyugodtan alhatik: az én kardom fog fölötte őrködni mindenkoron.
A barát a boldogság kifejezésével hajolt meg. Az öreg Petrovich könnycseppet törölt el a szemében. Csupán Török Bálint nézett felhős homlokkal maga elé.
- Hát lássuk: miféle néppel küzdöttetek me...
2011-05-17 17:33:09
1 2 
Címkék: Boldogságos Szűz Mária, Alföldi Géza, Szepes Mária, Gerald, SZERETET TANÍTÁSA, Jézus Krisztus, Csupán Török Bálint, mindennapi élet, legismertebb közülük, katolikus egyház, sóvárgott célhoz, értelem kevés, szívek összetörnek, jellem m&#251, legkellemesebb pedig, ember elérheti, legkiválóbb minden, pesti dámák, nevet mondogatni, boldogságtól megörülni, kertész virágos, jelen pillanatot, belső boldogság, attitudinális gyógyítás, megbocsátáson keresztül, utolsó alapelv, igazi egészség, országba vissza, magyar nemzet, boldogság kifejezésével, öreg Petrovich, megvalósításáért, gyertyaszentelő, legigazságosabb, megismerhetjük, rendelkezésére, legkellemesebb, elmélkedésnek, testgyakorlás, meghallhatjuk, megbocsátáson, attitudinális, intervallumba, szomorúságról, boldogasszony, kifejezésével, boldogságtól, legismertebb, könnycseppet, eseményeiről, boldogságról, szeretettel, összetörnek, védőszentje, boldogságos, tökéletesen, megélhetjük, legkiválóbb, megértéshez, bezsúfolnia, békességnek, mindenkinek, mindenkoron,
© 2013 TVN.HU Kft.