Belépés
Stefánia sajttal és baconnel
... teljesen befedje a húsmasszát).

Ezután egy nagyobb lyukú reszelőn, reszeljük rá a húsmasszára a sajtot, majd a fólia segítségével a kezdjük el feltekerni úgy, hogy a bacon szeletekhez érve folytassuk a feltekerést.

Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg az olajjal. Ezután óvatosan helyezzük rá a baconbe tekert hústekercset, majd fedjük le a ...
2018-11-29 10:11:45
kakaós piskóta alap recept
... dkg búzaliszt
16 dkg kristálycukor

Leírás

Ez a klasszikus, egyszerű csokis piskóta receptje. Szinte elronthatatlan! Készíthetünk belőle karikát tortákhoz, szeletekhez. A tökéletes torta alapja a tökéletes piskóta! A tökéletes piskótáé pedig a tökéletes recept! ;)

1
Szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy 22 cm átmérőjű piskótakarikát. A s...
2016-03-17 12:31:50
Narancsos-ricottás minidesszertek avagy Cassata
Narancsos-ricottás minidesszertek avagy Cassata

Hozzávalók

A kandírozott narancs szeletekhez:
2 db narancs
1,5 bögre kristálycukor
A töltelékhez:
450 g ricotta
1/3 bögre átszitált porcukor
1/4 bögre durvára reszelt étcsokoládé
1/4 bögre kandírozott narancshéj vagy narancsszeletek, felaprí...
2016-02-16 22:39:14
Padlizsán, a csodazöldség
... ghanoush-t fogyasztanak, amely egyesíti magában a sült padlizsánt a szezámmagos tahinivel.

A padlizsánt bundázva kisütni is érdemes. A panírozott, esetleg sörtésztába bújtatott szeletekhez könnyen átsülnek, és egy kis fokhagymás-majonézes szósszal tökéletes fogássá válnak. Japánban is kedvelt fogás a padlizsánból készített tempura.

...
2015-08-10 21:45:46
Márton-napi libavacsora
... fokozatra, és tegyük be a szeletelt burgonyákat.
20 perc alatt készül el, közben időnként forgassuk át, hogy a szele...
2014-11-12 05:32:21
Padlizsán, a csodazöldség
... ghanoush-t fogyasztanak, amely egyesíti magában a sült padlizsánt a szezámmagos tahinivel.

A padlizsánt bundázva kisütni is érdemes. A panírozott, esetleg sörtésztába bújtatott szeletekhez könnyen átsülnek, és egy kis fokhagymás-majonézes szósszal tökéletes fogássá válnak. Japánban is kedvelt fogás a padlizsánból készített tempura.

...
2013-09-12 19:36:50
Ananászos csirke kapros mártás
... fej vöröshagyma
* napraforgó olaj

elkészítés

1. A csirkemell szeletekhez pácot készítünk. Egy tálba olajat öntünk, beletesszük a sült csirke fűszerkeveréket, majd a csirkemell szeleteket. Lehetőleg egyformán érje a szeleteket a fűszeres olaj.
2. Ezután...
2011-11-19 21:25:26
Hagyma gombóc1..........
... citromlevet. Keverjük jól el, és hagyjuk addig forrni, míg az egész egy picit s...
2011-01-28 10:02:20
Barbeque-szósz
A berbeque-szósznak négy változatát ismerjük.

I. Grill (Barbaque) mártás: Borsos, paprikás szeletekhez összekeverünk 1 tubus fokhagymakrémet feleannyi paprikával, kevés sóval és törött borssal és ezt kenjük a hússzeletekre.

II. Egybesültekhez: összekeverünk 2 evőkanál olajat 3 evőkanál mustárral, 1 kiskanál házilag megőrölt majoránnával, rozmaringgal, kakukk...
2011-01-04 07:49:53
Pikáns tejfölös mustármártás recept
... behabarjuk vele a szósz...
2010-11-30 23:29:35
1 2 
Címkék: nagyobb lyukú, fólia segítségével, bacon szeletekhez, tepsit béleljünk, baconbe tekert, tökéletes torta, tökéletes piskóta, tökéletes piskótáé, tökéletes recept, kandírozott narancs, sült padlizsánt, szezámmagos tahinivel, padlizsánt bundázva, padlizsánból készített, szeletelt burgonyákat, csirkemell szeletekhez, tálba olajat, sült csirke, csirkemell szeleteket, fűszeres olaj, berbeque-szósznak négy, fokhagymakrémet, fűszerkeveréket, narancsszeletek, minidesszertek, piskótakarikát, elronthatatlan, egybesültekhez, hússzeletekre, összekeverünk, kristálycukor, hústekercset, rozmaringgal, mustármártás, csodazöldség, készíthetünk, sütőpapírral, fogyasztanak, padlizsánból, segítségével, majoránnával, citromlevet, kandírozott, burgonyákat, szeletekhez, húsmasszára, étcsokoládé, libavacsora, sörtésztába, szezámmagos, vöröshagyma, feltekerést, beletesszük, töltelékhez, szilikonos, klasszikus, paprikával, panírozott, szeleteket, hozzávalók, mindmegett, napraforgó, fokhagymás, padlizsánt, csirkemell, imagecache, elkészítés, húsmasszát,
© 2013 TVN.HU Kft.