|
|
|
... alakúra nyújtjuk.
5. A borjúkrémet egyenletesen a tésztára kenjük, majd a tésztát óvatosan feltekerjük és a maradék tojással megkenjük.
6. A tekercset kb. 1 cm széles szeletekre vágjuk. Ne ijedjünk meg, nem kapunk rögtön szabályos kör alakú csigákat, mivel a tésztahenger kissé puha, így kézzel kell azokat, a sütőpapírral bélelt tepsibe téve, megigazgatni.
7... |
2010-06-24 14:03:41 |
|
|
|
|
|
|
... (sütéshez)
- burgonya 1kg
- petrezselyem 1csom.
- vaj 10dkg
- só
- citrom 1db
Elkészítés:
Az előkészített borjúcombot 20-25 dkg-mos szeletekre vágjuk, és jó alaposan kiklopfoljuk, belülről kifelé, hogy szép nagy legyen. Beirdaljuk (vágjuk), hogy sütéskor ne ugorjon össze. Sózzuk, majd bepanírozzuk (liszt, tojás, morzsa) és bő o... |
|
2007-10-09 14:17:05 |
|
|
|
|