|
|
|
... adagolni).
A szószba beletesszük a burgonyát, a felkockázott főtt tojást, a vöröshagymát és az apróra vágott csemegeuborkát.
Alaposan eldolgozzuk, ízlés szerint még sózhatjuk, borsozhatjuk, ecettel vagy worcestershire szósszal ízesíthetjük. Akár a csemegeuborka levével is hígíthatjuk a szószt, ha netán túl sűrű lenne.
A saláta kihűtve a legfinomabb!
... |
2023-03-24 21:17:02 |
|
|
|
|
|
|
... tejben felfuttatjuk. Miután minden alapanyag előkészítésével elkészültünk, egy nagy tálban összedolgozzuk a hozzávalókat: liszt, só, tejföl, zsír, élesztő, káposzta. Ízlés szerint borsozhatjuk. Ezután alaposan kidolgozzuk a tésztát, majd egy éjszakára hűtőszekrénybe helyezzük. Másnap reggel lisztezett gyúródeszkán másfél ujjnyira kinyújtjuk a tésztát, majd pogácsaszaggatóval kisza... |
|
2017-01-25 10:13:25 |
|
|
|
|
|
|
... h... |
2015-01-04 20:48:58 |
|
|
|
|
|
|
... többi hozzávalóval együtt egy mixerbe öntjük, és selymesre turmixoljuk. Az olívaolajat érdemes apránként csurgatni. A permezántól kap sósságot a mártás, de ízlés szerint sózhatjuk, borsozhatjuk.
A cukkinit zöldséghámozóval vékony szeletekre vá... |
|
2014-05-23 23:38:04 |
|
|
|
|
|
|
... evőkanál narancsléből.
Ha a káposzta túl sok levet eresztett, akkor leitatjuk/leöntjük, majd az öntetettel és fél narancs kockára vágott húsával összeforgatjuk. Ízlés szerint borsozhatjuk.
Megjegyzés:
Fontos, hogy a narancs, am... |
|
2014-02-14 23:37:08 |
|
|
|
|
|
|
... zöldségkockát,és puhára főzzük.Ezalatt egy serpenyőben a tökmagot zsiradék nélkül megpirítjuk.A levest botmixerrel pürésítjük hozzáadjuk a tejszínt,új... |
2013-12-15 11:36:18 |
|
|
|
|
|
|
... krumpliból, tojásból... amíg el nem fogy az alapanyag. Közben minden tojással zárt szintet és a rakottas tetejét, ahová legvégül krumpli kerüljön, meglocsolunk az öntettel, sőt sózhatjuk, borsozhatjuk is őket.
Az utolsó lelocsolt krumpliréteg tetejére sok-sok reszelt sajtot szórunk.
Lefedjük az edényt, és mehet az előmelegített sütőbe 180 fokon, 30 percig sülni. Ekkor ve... |
2013-04-02 08:35:23 |
|
|
|
|
|
|
... ételízesítővel, csipet borssal.
Lassú tűzön fedő alatt főzzük. A gomba pár perc alatt levet ereszt, amennyiben kevés a lé, adhatunk hozzá fél dl vizet. Időközben ízlés szerint sózhatjuk, borsozhatjuk, majd kb 30 perc alatt puhára főzzük a gombát. Amíg fől a gomba, kifőzzük a tésztát a terméken található utasítás szerint.
Egy tálba a lisztet csomómentesen elkeverjük a t... |
2012-10-12 19:49:59 |
|
|
|
|
|
|
... ellepje. Lassú tűzön körülbelül 25 percig főzzük.
Hozzáadjuk a rizst. Időnként megkev... |
2012-07-24 13:59:20 |
|
|
|
|
|
|
... föl vízzel. Fo... |
2012-05-24 12:08:21 |
|
|
|
|