Belépés
Mexikó villámcsirke
... csirkekockákat, és tovább pirítjuk. Ha már eresztett egy pici levet, mellérakjuk a paradicsomot, és fedő alatt főzzük egy kicsit, hogy abból is kijöjjön a lé. Ezután hozzáadjuk a konzervet, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk bőven a bazsalikommal. Összekeverjük, és fél órán át főzzük, míg összeérnek az ízek. Főtt rizzsel tálaljuk.
Megjegyzés:

Ha csirke helyett darált ma...
2011-03-05 10:08:24
x
... dkg liszt
1 dl tej
1 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors
zsír a sütéshez
A burgonyát megtisztítjuk.
A többi hozzávalót csomómentesre keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáreszeljük a nyers megtisztított krumplikat. A palacsintához hasonlóan, közepes lángon, kis lepényeket sütünk.Tejföllel kínáljuk.
#499
2009. június 21. 20:56
Előzmén...
2011-03-05 07:26:14
Csirkemellkockák a mama
... díszítéshez

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

Egy közepes tepsit kiolajozunk. Kiklopfolunk . 8 szelet csirkemellet, előtte megsózzuk, borsozzuk.
A tepsi aljára szépen egymás mellé helyezzük őket. Erre rakunk egy sor puha sajtszeletet.
Befedjük vele a csirkemellszeleteket. Ezután egy sor szeletelt gépson...
2011-03-04 20:38:36
Brokkolis penne recept
...

Elkészítés:

A pennét sós, forrásban lévő vízbe tesszük és megfőzzük. A brokkolit megpucoljuk és kis darabokra vágjuk, majd vajban megpároljuk. Párolás közben a brokkolit sózzuk, borsozzuk, szerecsendiót reszelünk rá, majd hozzáöntjük a tejszínt. Pár perc alatt összeforraljuk a mártást, majd a kész tésztára öntjük. Forrón, parmezánnal vagy reszelt sajttal me...
2011-03-04 17:28:10
Hagymaleves tejszínesen recept
... majd olívaolajon megdinszteljük, 20 perc. Húslevessel felöntjük, ha kockából készítjük akkor a 1/2 l vízhez 3-4 kockát adjunk, ízlés szerint, de lehet vegetával is ízesíteni. Sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, majd lassú tűzön 20 percig főzzük. Amikor már szinte teljesen kész hozzáadjuk a főzőtejszínt, megvárjuk még felforr, kicsit besűrűsödik. Nem lepődjetek meg ha egy kicsit édesk...
2011-03-04 12:10:48
Gombafejek sajtkrémmel
... felét felkockázzuk. A petrezselyemzöldet felaprítjuk. A gombaszárat és a hagyma felét megpirítjuk, 1,5 dkg vajon. Hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot és petrezselyemzöld felét. Sózzuk, borsozzuk, hűlni hagyjuk, majd a sajtkrémhez keverjük.
A felszeletelt bagettet megpirítjuk a maradék vajon. a salátákat falatnyi darabokra tépjük. Az uborkát legyaluljuk, a megmaradt paradics...
2011-03-04 11:52:06
A tenger gyümölcsei és más
... szósz

Elkészítés módja: fogunk egy keverőtálat, beletesszük a finomra vágott lila- és vöröshagymát, majd szépen, ügyesen kikeverjük az ecettel, a cukorral, és a citromlével. Sózzuk, borsozzuk, és a Tabasco szósszal pikánsra ízesítjük.
A friss osztrigát felnyitjuk, az öntettel lelocsoljuk, és azonnal beszürcsöljük.
Öblítsük le egy kellemes száraz pezsgővel....
2011-03-04 09:57:09
6 forró energialeves
... bors

Elkészítés:
A laskagombát vékony, hosszúkás szeletekre vágjuk és a felkarikázott sárgarépával és a gyöngyhagymával együtt a felmelegített margarinba tesszük. Megsózzuk, borsozzuk és eleinte a saját levében, később bort apránként hozzáadva puhára pároljuk. Közben két liter a leveskockával felforraljuk, enyhén megsózzuk, és megfőzzük benne a tortellinit. Amikor ...
2011-03-04 09:11:51
Édeskömény-krémleves
... darabok nélkül.) A pépet visszatesszük a lábasba, hozzáadunk annyi vizet, hogy krémleves szerű állaga legyen, és felmelegítjük. Friss gyömbért reszelünk bele (kb. dió nagyságút), sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük, majd lehúzzuk a lángról, és egy doboz tejföllel behabarjuk.

Végül rottyantunk egyet a levesen (de ne forrjon fel!), majd forrón, zöld édeskömény lev...
2011-03-04 09:07:23
Lélekmelegítő krémlevesek
... zöldséglevessel és a tejszínnel, és lassan főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Ekkor kivesszük a babért, majd a mustárokat hozzáadva a levest kézi turmix-szal szép simára pürésítjük, és sózzuk, borsozzuk.

A tócsnihoz lereszeljük a zellert és a burgonyát, hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a citromhéjat ás a durvára darabolt diót, összedolgozzuk.

Egy tepsit sütőpap...
2011-03-04 09:05:44
1 2 3 ...................460 461 462 463 464 .........695 696 ..........926 927 928 
Címkék: tenger gyümölcsei, pici levet, burgonyát megtisztítjuk, többi hozzávalót, nyers megtisztított, palacsintához hasonlóan, közepes tepsit, tepsi aljára, brokkolit megpucoljuk, brokkolit sózzuk, kész tésztára, kicsit édesk, hagyma felét, feldarabolt paradicsomot, sajtkrémhez keverjük, felszeletelt bagettet, maradék vajon, salátákat falatnyi, uborkát legyaluljuk, megmaradt paradics, finomra vágott, friss osztrigát, öntettel lelocsoljuk, kellemes száraz, laskagombát vékony, felkarikázott sárgarépával, gyöngyhagymával együtt, felmelegített margarinba, saját levében, leveskockával felforraljuk, pépet visszatesszük, doboz tejföllel, burgonya megpuhul, mustárokat hozzáadva, levest kézi, tócsnihoz lereszeljük, durvára darabolt, tepsit sütőpap, csirkemellkockák, petrezselyemzöld, gyöngyhagymával, zöldséglevessel, ételízesítővel, megdinszteljük, hozzáreszeljük, csirkekockákat, összeforraljuk, összedolgozzuk, beszürcsöljük, bazsalikommal, megtisztítjuk, visszatesszük, leveskockával, felkarikázott, megtisztított,
© 2013 TVN.HU Kft.