Belépés
Főzzünk gerslilevest...
... dkg gersli (árpagyöngy)

Elkészítése:

A zöldséget megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, és kissé megpirítjuk az olajon, majd felöntjük másfél liter vízzel, sózzuk-borsozzuk, beletesszük a megtisztított vöröshagymát (egészben), a zöldpaprikát és a paradicsomot. Ha felforrt, beletesszük a megmosott gerslit, összeturmixoljuk, és együtt puhára főzzük. Aki szereti, ...
2007-03-23 00:35:04
Sertésdagadó aszalt gyümölcsök
... 180 fokra.
A gyümölcsöt szűrőn lecsepegtetjük, a levét egy tálban felfogjuk.
A gyümölcshöz hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a pálinkát, a fahéjat és a sót.
A húst sózzuk, borsozzuk.
Megtöltjük gyümölccsel, és megtűzzük.
Sütőtálban forró olajon elősütjük, majd 2,5 dl húslevessel felöntjük.
Lefedve, a sütő alsó részén, gyakran locsolgatva 2 és fél órát...
2007-03-22 12:05:03
Kasztíliai sült báránycomb
... olívaolaj
bors
3 csokor petrezselyem

5 szál rozmaring

Összekeverjük agy tálban a fehérbort, olívaolajat, finomra vágott petrezselymet és rozmaringot, sózzuk, borsozzuk. Ezzel kenegetjük a báránycombot sütés közben.

Pirított burgonyával tálaljuk.

Jó étvágyat!


...
2007-03-20 11:34:18
Zsályás röfiszelet újburgonyáv
... evőkanál liszt
2 dl húslé
2 dl tejszín
2 evőkanál mák
1 db citrom
2 ág rozmaring
4 adag főtt újburgonya

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd megforgatjuk a lisztben. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a hússzeleteket hirtelen megsütjük benne. A húst félretesszük.

A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a szelet...
2007-03-20 11:30:21
Brazil csirkeragu
... és az olívabogyót. Az almát felkockázzuk.








Egy lábosban olívaolajat forrósítunk, rátesszük a borsót, valamint a...
2007-03-19 22:31:54
Gnocchi tejszínes gombaraguval
... gerezd fokhagyma
15 dkg bacon
15 dkg parmezán
só, bors
szerecsendió
petrezselyem



A burgonyát sós vízben megfőzzük, áttörjük, megsózzuk, borsozzuk, kevés étolajat öntünk hozzá, beleütjük a tojást. Lisztet adunk hozzá, összegyúrjuk. Deszkán nudlikat formázunk, amelyeket villán végiggörgetve, csíkosra formázunk. Sós, forró vízben kifőz...
2007-03-19 22:31:01
Körtés-hagymás csirke
... kis fehérbor következik.
2. Közben a csirkemellből nyitott szeletet vágunk, és egy picit kiverjük őket. A csirkemellbe beletöltjük a tölteléket, összehajtjuk, összetűzzük, sózzuk, borsozzuk és megsütjük. Amíg a csirke sül, elkészítjük a köretet.
3. A salátakeverékhez ízlés szerint zöldségeket adunk - pl. paradicsomot, paprikát, uborkát. Egy kevés joghurttal összeke...
2007-03-18 00:59:52
Sült paprika
... töltelékbe).
2. A póréhagymát apróra vágjuk, kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott vargányát, a felkockázott paradicsomot, valamint az apróra vágott paprikát. Sózzuk, borsozzuk. Kevés vízzel felöntjük, beleöntjük a főtt rizst. Jól összeforgatjuk, kicsit együtt pároljuk, hogy az ízek összeérjenek. Ezzel a keverékkel megtöltjük a paprikát, tetejére pedig kecskesa...
2007-03-18 00:55:35
kaja
... hozzáadjuk a babért, s addig főzzük, amíg a máj megpuhul (addigra a bor is elfő róla). Ekkor hozzákeverjük a levétől leszűrt kaprib...
2007-03-13 20:15:37
Tepsis bolognai penne
... megpirítjuk. Hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát, és azonnal felöntjük 3 dl hideg vízzel, kevergetve felforraljuk. Kb. 5 perc alatt, kis lángon készre főzzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a lecsepegtetett főtt tésztát. Kivajazott jénaiba simítjuk, és felöntjük az előre összekevert tejfölös-tojásos-sajtos keverékkel.
200 °C-os sütőben 15-20 ...
2007-03-13 13:51:19
1 2 3 ...................463 464 .........695 696 ..........918 919 920 926 927 928 
Címkék: KNORR Bolognai, zöldséget megtisztítjuk, megtisztított vöröshagymát, megmosott gerslit, gyümölcsöt szűrőn, tálban felfogjuk, gyümölcshöz hozzáadjuk, húst sózzuk, sütő alsó, báránycombot sütés, hússzeleteket kiklopfoljuk, hússzeleteket hirtelen, húst félretesszük, visszamaradt zsiradékban, almát felkockázzuk, lábosban olívaolajat, csirkemellből nyitott, picit kiverjük, csirkemellbe beletöltjük, salátakeverékhez ízlés, kevés joghurttal, póréhagymát apróra, kockára vágott, felkockázott paradicsomot, apróra vágott, főtt rizst, ízek összeérjenek, keverékkel megtöltjük, levétől leszűrt, lecsepegtetett főtt, előre összekevert, salátakeverékhez, összeturmixoljuk, összeforgatjuk, lecsepegtetett, lecsepegtetjük, felforrósítjuk, hússzeleteket, végiggörgetve, megtisztítjuk, petrezselymet, csirkemellből, összekeverjük, zsemlemorzsát, hozzákeverjük, megtisztított, paradicsomot, báránycombot, visszamaradt, félretesszük, sertésdagadó, zöldpaprikát, petrezselyem, kiklopfoljuk, megforgatjuk, gombaraguval, vöröshagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.