Belépés
Milyen borzasztóan könnyű

Milyen borzasztóan könnyű a fiatalnak, ha a legkonkrétabb és legobjektívebb nehézségei vannak is, pusztán amiatt, hogy olyan elképesztően teherbíró, és még annyi ideje van mindenre, s milyen tragikus, hogy az ember erre csak akkor jön rá, mikor rég mögötte már az ifjúság....
2021-04-25 19:53:11
Olimpiai bajnokunkat gyászolja az ország
... megőrizzük!

Nagy György

a sportlövők elnöke: A magyar sportlövészet kiemelkedő személyisége, aki mindent kizárva tudott küzdeni a céljaiért, nagy harcos volt, borzasztóan sajnálom, hogy ezt a küzdelmet elveszítette - mondta.


Nagy György - MTI
...
2021-04-10 21:30:33
Tíz hónapja tart a járványhelyzet
... vagyunk, hogyan hagyhatunk nyomot? Most minden érzés duplán van aláhúzva, nincsenek megküzdési mintáink, semmit nem tudunk használni a kríziskezelésből, ami eddig működött. Ez pedig borzasztóan nehéz" - teszi hozzá Bóta Tímea.
Ráadásul a betegség jellege is olyan, hogy elzár másoktól, hiszen nemcsak mi lehetünk veszéllyel másokra, hanem ők is ránk.
,,A s...
2021-01-23 13:00:19
Száz éve született az „imádságos asszony”
... szikkasztott öregasszonynak, ki magába és szavaiba szikkasztotta múltját is - de nem csak a magáét..." És örök emléket minden öregasszonynak és öregembernek, akik e borzasztóan szép imádságokat megőrizték, hordozták és átadták.

Cikk folytatása
...
2021-01-10 14:00:33
Folyton fecsegek

A magam részéről borzasztóan unom valamilyen témának a túllihegését. Többek között ilyen téma a homoszexualitás. Tévedés ne essék: én sem kedvelem az ízléstelen felvonulásokat és abszolút híve vagyok a természetes kapcsolatoknak, amit mostanság több okból igen szigorúan kri...
2020-11-18 18:00:28
Mai napi mosoly!
... harmadszor?
- Harmadszor egy kis baj történt, mert kijött egy bácsi, és elvette tőlem a
csokoládét is, meg a pénzt is.
Apa a kisfiával sétál. Séta közben a gyerek látja, hogy...
2020-10-21 17:23:20
Milyen borzasztóan könnyű

Milyen borzasztóan könnyű a fiatalnak, ha a legkonkrétabb és legobjektívebb nehézségei vannak is, pusztán amiatt, hogy olyan elképesztően teherbíró, és még annyi ideje van mindenre, s milyen tragikus, hogy az ember erre csak akkor jön rá, mikor rég mögötte már az ifjúság.

Szabó Mag...
2020-09-18 21:33:28
4 tipp, hogy szépek legyünk betegség idején is
... be hidratáló krémmel. Máris sokkal jobban fogunk kinézni.

Bizonyára sokan ismerik az érzést, amikor meg vagyunk fázva és állandóan az orrunkat fújjuk. Két-három nap után borzasztóan piros lehet az orrunk környéke, és akár még ki is sebesedhet. Azonban ez nem fordul elő, ha a megfelelő minőségű zsebkendőt használjuk. Betegség idején próbáljuk meg puha, finom szövésű zseb...
2020-09-09 22:30:36
Gábor elment
Mészáros Gábor kollégám ma hajnalban örökre elment. 49 éves volt, borzasztóan fiatal. Két hónapja kezdődött a kálváriája. Sosem fog kiderülni, hogy menthető volt-e. 3x küldték haza a sürgősségiről. Több mint 1 hónap után csináltak CT-t és végeztek vizsgálatokat. Egy végtelenül rendes ember halt meg.

Nehezen találom a betűket. Sokat kaptam tőle Ő volt az egyik szakmai okt...
2020-06-29 20:19:13
Női kézilabda BL - Bartha: nehéz elfogadni a döntést
... elfogadni ezt a döntést. Bízunk benne, hogy kellően átgondolt és megfontolt volt az európai szövetség részéről" - nyilatkozta hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Bartha hozzátette, borzasztóan nehéz nyugodt lelkiállapotban megfogalmazni, szavakkal leírni, hogy mennyire csalódottak - nemcsak a klubvezetők, hanem elsősorban a játékosok - a torna elmaradása miatt.
"Ez nemcsak ...
2020-06-29 17:23:02
1 2 3 ................102 103 ........153 154 ........203 204 205 
Címkék: Nagy György, Bóta Tímea, Szabó Mag, Mészáros Gábor, ember erre, sportlövők elnöke, magyar sportlövészet, küzdelmet elveszítette, betegség jellege, magam részéről, ízléstelen felvonulásokat, természetes kapcsolatoknak, kisfiával sétál, gyerek látja, orrunkat fújjuk, orrunk környéke, megfelelő minőségű, végtelenül rendes, egyik szakmai, európai szövetség, torna elmaradása, kríziskezelésből, homoszexualitás, lelkiállapotban, kapcsolatoknak, járványhelyzet, öregasszonynak, felvonulásokat, legobjektívebb, legkonkrétabb, sürgősségiről, megfogalmazni, sportlövészet, vizsgálatokat, szikkasztotta, elveszítette, személyisége, túllihegését, szikkasztott, elképesztően, öregembernek, borzasztóan, bajnokunkat, nyilatkozta, imádságokat, klubvezetők, csalódottak, természetes, csokoládét, valtozokor, harmadszor, ízléstelen, hozzátette, valamilyen, nehézségei, folytatása, megőrizték, megőrizzük, sportlövők, használjuk, veszéllyel, kiemelkedő, megküzdési, megfontolt, elmaradása, zsebkendőt, kálváriája, elsősorban, borsonline, sebesedhet, hagyhatunk,
© 2013 TVN.HU Kft.