Belépés
A jódról jó tudni
A jód hiánya szervezetünkben csökkenti testünk természetes méregtelenítő funkcióját, emellett pedig megzavarhatja a pajzsmirigy működését és bizonyos rákos daganatok növekedését is elősegítheti.

Egyes kutatók szerint a Föld lakosságának legnagyobb része jódhiányban szenved, éppen ezért a jód tartalmú ételek fogyasztása nagyban elősegítheti egészségünk megőrzését.
|...
2021-04-20 21:54:05
A lélek kulcs 7. - Aura -
... meglévő energiákat erősítse, befolyásolja. Isaac Newton fedezte fel, hogy a fehér fényt a prizma 7 színre bontja. Max Plancktól tudjuk, hogy a fény apró részecskéi a kvantumok. Albert Einstein pedig megállapította, hogy a fény kettős jellege, hullámtermészetű. Tehát a fehér fényből keletkezett hét szín, létrehozó erőként jelenik meg, és a hét őserőhöz társul.
Teozófiában a hé...
2020-02-14 21:58:18
Átadták a felújított pesterzsébeti strandfürdőt
... mennyiségben tartalmazó hévízre bukkantak. Ez a fajta víz mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok kezelésére alkalmas, ráadásul a jód keringésjavító, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, a bróm pedig idegnyugtató, stresszoldó hatásáról ismert.
A fürdő a II. világháborúban jelentősen megrongálódott, 1950 elején került az akkori Fővárosi Fürdőigazgatóság kezelésébe. Mivel a Duna vi...
2019-07-10 12:42:14
A sós vizes fürdő egészségre gyakorolt jótékony hatása
... nyugodtabbnak, boldogabbnak és ellazultabbnak érzi magát. A sós fürdő kiválóan enyhíti a stressz.

6. Bőrradír:
A bőr radírozásával a bőr egészséges és szép maradhat - a sós fürdő pedig segít mindezek elérésében. Bizonyos sós fürdők, mint például a foszfátos fürdő, tisztító hatású. Ezzel puhítja a kérges bőrt és elősegíti a bőrradírozást.

7. Kezelhe...
2019-04-18 19:17:38
A jódról ....
... a napi ajánlott mennyiséget, rendszeres fogyasztása a legegyszerűbb megoldás arra, hogy megfelelő mennyiségű jódhoz jusson a szervezetünk, írja a Natural Society. A jódozott tengeri sóból pedig egy teáskanálnyi fedezi a napi jódszükségletet.

1 gramm (1/2 tk) himalájai kristálysó - 500 mikrogramm jódot tartalmaz

2. Áfonya
Az áfonya szintén toplistás...
2019-01-26 23:09:08
Így teszik tönkre az egészségünket
... fogyasztására.A tartósítószerek és adalékanyagok elvonják a sejtjeinktől az oxigént. pedig az egészséges sejtműködés egyik elengedhetetlen feltétele az oxigén megléte.

A legtöbb élelmiszerben a toxinok felsorolásakor, gyakran zárójelben, de mindig található...
2017-10-31 22:28:03
Öt gyógyfürdő ekcémás bőrre....
... formájában. Neves kutatók véleménye szerint, ,,a hajdúszoboszlói víz" a maga nemében egyedülállónak tekinthető, kiemelkedik a természet patikájának tárházából, mind a megőrzés, mind pedig a rehabilitáció során. A fürdőkúra hatása sebészeti, idegi, bőrgyógyászati eredetű megbetegedések (ekcéma, pikkelysömör) kezelése során is észlelhető.

...
2017-05-26 17:22:35
Az Európai Bizottság jóváhagyta a DuPont és a Dow Chemical vegyipari vállalatok egyesülését
... vállalatban.
Az óriásfúziót még az amerikai versenyhatóságoknak is jóvá kell hagyniuk.
Az E.I du Pont de Nemours and Company-t 1802-ben lőporgyártásra alapították, a Dow Chemical Company pedig 1897-ben alakult bróm és ipari fehérítő anyagok előállítására. Az utóbbi években mindkét vállalatot komolyan érintette, hogy a mezőgazdasági termények árának esése miatt erősen csö...
2017-03-27 15:18:35
Amfetaminról a Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
... amfetaminszármazékok felszabadítják az idegvégződésekben a szerotonin, a dopamin valamint a noradrenalin raktárakat, egyben gátolják ez utóbbi két hírvivő-molekula visszavételét. Nagy dózisban pedig még ezek enzimatikus lebontását is megakadályozzák (MAO-gátlók). A végeredmény tehát a serkentő hatású ingerület-átvivő anyagoknak a megnövekedett mennyisége. Az egyes amfetaminok tová...
2016-03-28 00:18:39
A síron túli halhatatlan: Anne Frank
... BBC-ből megtudtuk, hogy Churchill is részt akart venni az invázióban, s csak Eisenhower és még néhány tábornok tanácsára mondott le erről a tervéről. Képzeld, milyen bátor ez az öreg ember. Pedig úgy tudom, hogy már hetvenéves is elmúlt.

Nálunk megint lecsillapodott kissé az izgalom, de azért reméljük, hogy ez év végéig mégiscsak befejezik a háborút. Már éppen ideje! Őn...
2014-10-22 15:37:02
1 2 3 4 5 
Címkék: Európai Bizottság, Anne Frank, Isaac Newton, Albert Einstein, Fővárosi Fürdőigazgatóság, Natural Society, Chemical Company, lélek kulcs, felújított pesterzsébeti, szabad enciklopédiából, síron túli, pajzsmirigy működését, fehér fényt, fény apró, fény kettős, fehér fényből, bróm pedig, akkori Fővárosi, foszfátos fürdő, kérges bőrt, napi ajánlott, legegyszerűbb megoldás, jódozott tengeri, teáskanálnyi fedezi, napi jódszükségletet, áfonya szintén, egészséges sejtműködés, oxigén megléte, legtöbb élelmiszerben, toxinok felsorolásakor, hajdúszoboszlói víz&#8221, maga nemében, természet patikájának, rehabilitáció során, fürdőkúra hatása, utóbbi években, mezőgazdasági termények, dopamin valamint, noradrenalin raktárakat, végeredmény tehát, serkentő hatású, megnövekedett mennyisége, egyes amfetaminok, öreg ember, fürdőigazgatóság, hullámtermészetű, hajdúszoboszlói, jódszükségletet, enciklopédiából, tartósítószerek, megakadályozzák, szervezetünkben, elengedhetetlen, világháborúban, felszabadítják,
© 2013 TVN.HU Kft.