Belépés
Koronavírus - Német gazdasági miniszter: Berlin ellenáll a német vállalatok megkaparintását célzó akcióknak
... államosításokhoz is vezethet Németországban.
Ezzel kapcsolatban Peter Altmaier kiemelte: körültekintően járnak el, igyekeznek a lehető legkisebb mértékben befolyásolni a magángazdasági viszonyokat és a piaci folyamatokat.
Olaf Scholz hozzátette, hogy a kormány megkapta az engedélyt az Európai Bizottságtól az állami fejlesztési bank (KfW) külön válságkezelő programjainak...
2020-03-23 15:51:52
Kósa: a családtámogatási rendszer bővülése és újabb gazdaságvédelmi program várható
... merültek fel összeférhetetlenségi aggályok - tette hozzá Kósa Lajos.
A magyar kormány Trócsányi László után Várhelyi Olivért jelölte biztosnak, aki kitűnően ismeri a brüsszeli viszonyokat, megbízhatóan képviseli a magyar érdekeket - hangoztatta Kósa Lajos, hozzátéve: az ő alkalmassága sem kifogásolható, "várjuk, hogy (...) mi fog történni".
Közölte: nem illik kívülről be...
2019-10-20 08:01:00
Március 15. - Varga Judit: a magyarok nem tehetnek le arról, hogy egyenrangú félként kezeljék őket
... tartozunk".
A legnagyobb délvidéki párt elnöke úgy fogalmazott: "számunkra egyértelmű, hogy csakis olyan magyar politikát tudunk támogatni, ami nemzetben gondolkodik, jószomszédi viszonyokat ápol, egyenrangúságon, függetlenségen, ugyanakkor közös cselekvésen alapuló Európai Uniót épít, ahol egyszer nekünk is helyünk lesz. Ennek a politikának Orbán Viktor magyar miniszterelnö...
2019-03-15 20:52:12
Az Európai Parlament a jogállamisági reformok folytatására szólította fel a Nyugat-Balkán országait
...
A brüsszeli plenáris ülésen Szerbiáról elfogadott jelentésben üdvözölték a szomszédos Koszovóval fennálló helyzet normalizálását célzó törekvéseket, valamint az ország elkötelezettségét az integráció mellett, és ezen "stratégiai döntés aktív népszerűsítését" kérték a szerb nyilvánosság körében.
A képviselők a Szerbia és Koszovó közötti esetleges területcserék kapcsán les...
2018-11-29 23:06:40
Támogatja a válsághelyzet meghosszabbításáról szóló kormánydöntést a honvédelmi és rendészeti bizottság
... kiindulási államok belpolitikai helyzetét, az Európai Unió és Törökország közti megállapodás betartását, a szomszédos államok intézkedéseit, az embercsempészek tevékenységét és az időjárási viszonyokat is.
Németh Szilárd meggyőzőnek nevezte a beszámolókat. Úgy fogalmazott: ha jól érti, a biztonság záloga a jogszabály továbbélése.
Firtl Mátyás, a bizottság KDNP-s alelnöke...
2018-03-05 17:42:27
Lázár: 2018-tól új alaptanterv lehet, szeptembertől csökkenhetnek a tanulók terhei
... működtetésű intézményi modellt, mert az megbukott - mondta a Miniszterelnökség vezetője, jelezve, hogy jelenleg több mint 500 iskolát működtetnek önkormányzatok.
"Tiszta és egyértelmű viszonyokat kell teremteni (...), tárgyalásos alapon" - mondta, úgy foglalva állást, hogy egy rendszerre van szükség, amelyben az állam a fenntartó és a működtető.
Az egész napos iskoláról...
2016-04-28 18:02:28
Olaj ügyek, Orbán 500 milliárdos vagyona
... tevékenykedett. A rendőri pályafutása alatt megszerezte ugyan a jogi diplomát, mégsem vitte túl sokra. Amikor a rendőrség kötelékében szolgált, környezete nem nagyon kedvelte. A helyi viszonyokat ismerők arról számoltak be, amikor a létrehozták az APEH bűnügyi igazgatóságait és Tóth Molnár István átkerült az APEH kötelékébe, volt rendőrségi környezete megkönnyebbülten sóhajtott fe...
2016-03-12 22:55:57
Illegális bevándorlás - Juncker 160 ezer menekült kötelező átvételét javasolja
... leszögezte, hogy az uniós tagjelöltek - vagyis több balkáni ország, valamint Törökország -, továbbá a többi, szintén uniós tagságra törekvő balkáni ország köteles fenntartani a jogállami viszonyokat, ellenkező esetben elveszti a lehetőségét az uniós tagság elnyerésére.
A menekültválság belátható időn belül nem fog megoldódni - jelentette ki Jean-Claude Juncker.
A menekü...
2015-09-09 11:42:48
Merkel: Németország támogatja Juncker befektetésösztönző tervét
... államháztartási politika és a gazdasági növekedés ösztönzése nem ellentétes egymással, hanem "...
2014-11-26 14:22:29
1 2 3 4 
Címkék: Varga Judit, Európai Parlament, Peter Altmaier, Olaf Scholz, Európai Bizottságtól, Kósa Lajos, Trócsányi László, Várhelyi Olivért, Európai Uniót, Orbán Viktor, Európai Unió, Németh Szilárd, Firtl Mátyás, Tóth Molnár István, Jean-Claude Juncker, Navracsics Tibor, Navracsics, német vállalatok, családtámogatási rendszer, jogállamisági reformok, tanulók terhei, lehető legkisebb, magángazdasági viszonyokat, piaci folyamatokat, kormány megkapta, állami fejlesztési, magyar kormány, brüsszeli viszonyokat, magyar érdekeket, legnagyobb délvidéki, politikának Orbán, brüsszeli plenáris, szomszédos Koszovóval, ország elkötelezettségét, integráció mellett, szerb nyilvánosság, szomszédos államok, embercsempészek tevékenységét, időjárási viszonyokat, biztonság záloga, jogszabály továbbélése, bizottság KDNP-s, egész napos, rendőri pályafutása, jogi diplomát, rendőrség kötelékében, helyi viszonyokat, uniós tagjelöltek, jogállami viszonyokat, uniós tagság, menekültválság belátható, gazdasági növekedés, első adandó,
© 2013 TVN.HU Kft.