Belépés
Salvini: elég volt az Európai Uniótól kapott pofonokból
... akarjuk, hogy átverjenek bennünket, és olyan szolgáltatásért fizessünk, amelyben nem is részesülünk" - mondta a Liga vezetője.
Hangsúlyozta: bízik abban, hogy ha az olasz jobboldal ismét kormányra kerül, át tudja alakítani az Európai Uniót. "Ha Európa megváltozik, életben marad. Ha Európa nem változik meg, halálra ítéli magát" - hangoztatta Salvini. Hozzátette, hogy ha Olasz...
2020-02-16 20:04:32
Nagy-Britanniában 2035-től megtiltják az új benzin- és dízelüzemű autók és furgonok értékesítését
... társrendező Olaszország miniszterelnöke, Giuseppe Conte társaságában - bejelentette, hogy a csak belsőégésű motorokkal felszerelt autók és furgonok nagy-britanniai árusítási tilalmát a kormány 2035-re előrehozta.
Az új program lehetővé teszi a tilalom ennél is korábbi bevezetését, ha ez technikailag kivitelezhető.
Johnson a londoni Tudománytörténeti Múzeumban tartott ked...
2020-02-04 15:12:06
Magyar Levente: erősödhetnek magyar-brit gazdasági kapcsolatok a Brexit után
...
Magyar Levente szerint a kormány várakozásait az iiPay magyarországi terjeszkedése is alátámasztja. Az Egyesült Királyságban alapított, amerikai hátterű cég gyorsan döntött arról, hogy Budapesten építi ki új központját, a beruházók tehát bíznak a magyar gazdaság további növekedésében - értékelte a befektetést az államtitkár.
Közölte egyúttal, hogy az iiPay után újabb üz...
2020-02-04 12:31:29
A magyar kormány családügyi és adópolitikáját méltatta Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek elnöke
...
Giorgia Meloni kijelentette, hogy a magyar kormány "családtámogató és születésvédő" politikáját tanulmányozni és utánozni kell. Ezenkívül kiemelte a 15 százalékos adókulcsot is: a Magyarországon "jól működő modelleket át kell venni"- jelentette ki.
Az FdI közleménye szerint Giorgia Meloni és Orbán Viktor a konferencia esti megnyitója előtt találkozott egymással.
"...
2020-02-03 20:32:59
Véget vet a brit kormány a terrorcselekményekért elítéltek automatikus próbaidőre bocsátásának
...
Robert Buckland a londoni alsóház képviselőit arról tájékoztatta hétfői esti felszólalásában, hogy a kormány soron kívüli, sürgősséggel kezdeményezett törvényalkotási aktussal szigorítja a terrorizmus miatt börtönbüntetésre ítéltek próbaidőre bocsátásának szabályozását.
Buckland elmondta, hogy a tervezett jogszabályi szigorítás azokra is vonatkozik, akik már jogerős ítél...
2020-02-03 19:52:55
Brexit - Johnson: a kereskedelmi megállapodáshoz nem kell elfogadni az EU-szabályokat
...
A konzervatív párti kormányfő üzleti vezetők előtt tartott londoni beszédében vázolta, hogy a kabinet milyen alapállásból készül a jövőbeni kapcsolatrendszer feltételrendszeréről tartandó, március elején kezdődő tárgyalássorozatra az EU-val.
Az Egyesült Királyság pénteken kilépett az Európai Unióból, és szombattól érvényben van az alapesetben 11 hónapos, vagyis december ...
2020-02-03 16:12:27
Terrorcselekményekért elítélt támadó késelt Londonban
...
Az elkövető, a 20 éves Sudesh Amman, akit a rendőrök agyonlőttek, kormányforrásokból származó vasárnap esti brit médiaértesülések szerint alig egy hete szabadult a börtönből a rá kirótt három év és négy hónap szabadságvesztés felének letöltése után.
Ammant terrorcselekményekre biztató szélsőséges tartalmak birtoklása és terjesztése miatt ítélte el 2018-ban a londoni közp...
2020-02-02 23:52:57
Londoni rendőrség: terrorellenes művelet közben lőtték le a késes támadót
... Annak a merényletnek az elkövetője, Usman Khan a City pénzügyi központjában, a London híd közelében két embert megölt, hármat megsebesített, mielőtt a rendőrök agyonlőtték.
A brit kormány néhány nappal később közölte, hogy sürgősséggel felülvizsgálja a súlyos bűncselekményekért elítéltek próbaidős szabadlábra helyezésének szabályozását.
A bejelentés előzményeként kiderül...
2020-02-02 21:42:40
Brexit - Trócsányi: az átmeneti időszakban nem változik a magyarok jogállása
... átmeneti időszak alatt alig változik valami, viszont az Egyesült Királyság már nem vehet részt az uniós döntéshozatalban. Az átmeneti időszak meghosszabbítható, de ettől Boris Johnson brit kormányfő egyelőre mereven elzárkózik.
Trócsányi László azt mondta: az igazi nehézségek most kezdődnek. Nagy kérdés hogy alakulnak a jövőbeli kapcsolatok. Boris Johnson azt mondta 11 hónap ...
2020-02-02 21:22:48
Brexit - Tusk: az EU "lelkesen" várná vissza a független Skóciát, de nem venné fel automatikusan
...
Tusk, aki novemberig állt az uniós állam- és kormányfők alkotta döntéshozó testület élén, a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorának nyilatkozva kijelentette: ő személyesen "nagyon skóciainak" tartja magát, különösen azóta, hogy Nagy-Britannia pénteken kilépett az Európai Unióból.
Arra a kérdésre, hogy ha a skót kormány segítséget kérne Brüsszeltől az újbóli EU...
2020-02-02 14:01:51
1 2 3 .................415 416 ........623 624 .........830 831 832 
Címkék: Európai Uniótól, Magyar Levente, Giorgia Meloni, Olasz Testvérek, Európai Uniót, Giuseppe Conte, Tudománytörténeti Múzeumban, Egyesült Királyságban, Orbán Viktor, Robert Buckland, Egyesült Királyság, Európai Unióból, Sudesh Amman, Usman Khan, Boris Johnson, Trócsányi László, magyar kormány, brit kormány, kereskedelmi megállapodáshoz, késes támadót, átmeneti időszakban, magyarok jogállása, független Skóciát, olasz jobboldal, csak belsőégésű, kormány 2035-re, tilalom ennél, londoni Tudománytörténeti, kormány várakozásait, iiPay magyarországi, beruházók tehát, magyar gazdaság, iiPay után, konferencia esti, londoni alsóház, kormány soron, terrorizmus miatt, tervezett jogszabályi, konzervatív párti, kabinet milyen, jövőbeni kapcsolatrendszer, rendőrök agyonlőttek, hete szabadult, londoni közp, rendőrök agyonlőtték, bejelentés előzményeként, uniós döntéshozatalban, átmeneti időszak, igazi nehézségek, jövőbeli kapcsolatok, uniós állam-, skót kormány, börtönbüntetésre, médiaértesülések, szabadságvesztés,
© 2013 TVN.HU Kft.