Belépés
Brit választások - Új bevándorlási törvényt és büntetőjogi szigorítást ígérnek a konzervatívok az első száz nap
... szerez, száz napon belül törvényt alkot a részleteiben már korábban ismertetett új, ausztrál típusú pontozásos elbírálási rendszerre épülő bevándorlási törvényről.
Ennek alapján a kormány egységes, tehát az Európai Unióból és az unión kívüli országokból érkezőkre egyformán érvényes bevándorlási szabályozást kíván életbe léptetni a Brexit után tervezett egyévi átmeneti időszak...
2019-12-05 14:42:14
Londoni NATO-találkozó - Johnson: egymilliárd ember biztonságán őrködik a NATO
...
Boris Johnson a 29 tagország állam- és kormányfőinek évfordulós rendezvényére kiadott nyilatkozatában leszögezte: az a tény, hogy a szövetség tagjai ma békében és szabadságban élhetnek, mutatja a NATO alapját képező egyszerű tétel erejét: mindaddig, amíg a szövetség összetart, senki nem remélheti, hogy vereséget mérhet rá, így senki nem fog háborút kirobbantani.
Ezt az a...
2019-12-04 09:40:40
Szijjártó: a brit külpolitika egyik sarokköve a vallásszabadság garantálása
...
"A brit kormány vallásszabadságért felelős miniszterelnöki biztosával egyetértettünk abban megbeszélésünkön, hogy miután a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon - a vallásuk miatt üldözöttek nyolcvan százaléka keresztény -, különös figyelmet kell fordítani az üldözött keresztény közösségek támogatására" - mondta a miniszter.
Magyarország azt szorgalmazza, hogy ...
2019-12-04 07:10:52
Orbán: Sir Roger Scruton előre látta az illegális migráció veszélyeit és megvédte Magyarországot az igazságtala
... polgári tagozata kitüntetésben részesítette Áder János köztársasági elnök.

A kitüntetést Orbán Viktor miniszterelnök adta át kedden a londoni magyar nagykövetségen.
A kormányfő, aki a NATO alapításának 70. évfordulójára összehívott vezetői találkozóra érkezett Londonba, a kitüntetéshez fűzött méltatásában kiemelte: eddig Sir Roger tüntette ki Magyarországot barát...
2019-12-03 17:52:01
Londoni NATO-találkozó - Trump: "nem akarok beavatkozni a brit választásokba, de Johnson nagyon alkalmas"
... londoni sajtótájékoztatón a védelmi költségterhek megosztásáról, és nem csupán a NATO-val kapcsolatban. Elmondta: az utóbbi hónapokban megállapodott például Dél-Koreával abban, hogy a szöuli kormány 500 millió dollárral növeli éves hozzájárulását az ország amerikai védelméhez.
Az amerikai elnök szerint ez gyakorlatilag a kétszerese annak az összegnek, amelyet Dél-Korea eddig ...
2019-12-03 12:21:17
Londoni merénylet - Johnson: túl sok elítélt szabadul büntetésének lejárta előtt
... nyilatkozva kijelentette: az erről szóló törvényjavaslat készen van, és csak arra vár, hogy az új parlament elfogadja.
A brit igazságügyi minisztérium már előző nap közölte, hogy a kormány sürgősséggel felülvizsgálja a súlyos bűncselekményekért elítéltek próbaidős szabadlábra helyezésének szabályozását.
A bejelentés előzményeként kiderült, hogy a London belvárosában pént...
2019-12-02 18:42:52
Mateusz Morawiecki köszönetet mondott a londoni merénylőt megakadályozó lengyel férfinak
... és az internetfelhasználók között.Idézik az egyik szemtanút is, aki szerint a merénylő megvágta Lukasz kezét, komoly sérülést viszont nem okozott neki.
A tettet Mateusz Morawiecki kormányfő is felidézteTwitter-bejegyzésében, és megírta: "Lukasz úr, az Ön magatartása különleges köszönetet és tiszteletet érdemel! Lengyelország büszke Önre".
Az egyik lengyel kormánykoalíció...
2019-12-01 17:03:20
Londoni merénylet - Sürgősséggel felülvizsgálja a brit kormány a próbaidős szabadlábra helyezés szabályozását
... körül" lehet azoknak a száma, akiket terrorizmus miatt ítéltek börtönbüntetésre, de Usman Khanhoz hasonlóan büntetésük letelte előtt elengedték őket.
Hozzátette: ha a konzervatív párti kormány a december 12-re kiírt előrehozott parlamenti választások után hivatalban marad, szigorítja az erőszakos, szexuális és egyéb súlyos bűncselekmények elkövetőire vonatkozó ítélkezési jogs...
2019-12-01 15:21:33
Robbantásos merényletek előkészülete és dzsihadista kiképzőtábor létrehozásának terve miatt volt börtönben a lo
... akartak létesíteni Pakisztánban.
A csoportot a rendőrség és a brit elhárítás (MI5) korábban hónapokig figyelte.
Boris Johnson brit miniszterelnök egyenes utalást tett arra, hogy a kormány megváltoztatja a feltételes szabadlábra helyezés büntetőjogi szabályozását.
Johnson péntek este a BBC televíziónak nyilatkozva kijelentette: régóta az a véleménye, hogy hibás eljár...
2019-11-30 09:31:05
Terrorcselekményért börtönbüntetését töltő elítélt volt a londoni támadó
... helyezése. "Nagyon fontos lenne, hogy erről leszokjunk, és kikényszerítsük a veszélyes bűnözőkre, különösen a terroristákra kirótt megfelelő büntetetések végrehajtását" - fogalmazott a brit kormányfő.
Cressida Dick, a Scotland Yard főparancsnoka pénteken késő este tartott rövid sajtótájékoztatóján hivatalosan megerősítette a két halálos áldozatról szóló, a brit médiában nem s...
2019-11-30 07:04:14
1 2 3 .................410 411 ........615 616 .........820 821 822 
Címkék: Londoni NATO-találkozó, Roger Scruton, Mateusz Morawiecki, Európai Unióból, Boris Johnson, Áder János, Orbán Viktor, Usman Khanhoz, Cressida Dick, Scotland Yard, első száz, brit külpolitika, vallásszabadság garantálása, illegális migráció, brit választásokba, londoni merénylőt, brit kormány, próbaidős szabadlábra, londoni támadó, kormány egységes, unión kívüli, szövetség tagjai, szövetség összetart, legüldözöttebb vallás, vallásuk miatt, üldözött keresztény, kitüntetést Orbán, londoni magyar, kitüntetéshez fűzött, védelmi költségterhek, utóbbi hónapokban, szöuli kormány, ország amerikai, amerikai elnök, kétszerese annak, erről szóló, brit igazságügyi, kormány sürgősséggel, bejelentés előzményeként, egyik szemtanút, merénylő megvágta, tettet Mateusz, egyik lengyel, konzervatív párti, december 12-re, brit elhárítás, kormány megváltoztatja, feltételes szabadlábra, veszélyes bűnözőkre, terroristákra kirótt, brit kormányfő, brit médiában, felidéztetwitter, börtönbüntetését, börtönbüntetésre, megbeszélésünkön,
© 2013 TVN.HU Kft.