Belépés
Koronavírus - Megszűnt a Magyarországról Angliába és Skóciába utazók karanténkötelezettsége
... az Angliába beutazókra érvényes, 14 napos elkülönítést előíró karanténszabályozást.
Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtök esti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a skót kormány 57 ország - köztük Magyarország - esetében átvette és Skóciára is érvényesnek tekinti a brit kormány Angliára vonatkozó karanténmentességi döntését, de Szerbiát és Spanyolországot kihúzta l...
2020-07-10 07:04:04
Koronavírus - Nyithatnak Angliában a szabadtéri színpadok, az edzőtermek és az uszodák
... előrelépést sikerült elérni a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.
Hozzátette ugyanakkor, hogy a korlátozásokat enyhítő intézkedések feltételesek és visszafordíthatók, és a brit kormány habozás nélkül megtenné a szükséges szigorító lépéseket, ha a járványhelyzet ezt megkövetelné.
A legújabb adatok azonban a nagy-britanniai járvány intenzitásának igen jelentős enyhülés...
2020-07-09 20:52:32
Koronavírus - Skócia egyelőre nem oldja fel a Szerbiából és Spanyolországból beutazók karanténkötelezettségét
...
Nagy-Britannia a koronavírus-járvány miatt jelenleg 14 napos elkülönítésre kötelezi mindazokat - köztük a brit állampolgárokat is -, akik külföldről utaznak be az országba.
A brit kormány azonban a minap jelentősen enyhítette a szabályozást: július 10-étől, péntektől 59 országból, köztük Magyarországról karanténkötelezettség nélkül lehet beutazni Angliába.
Magyarors...
2020-07-09 16:52:38
A brit kormány áfacsökkentéssel és ártámogatással segíti a vendéglátó ágazat újraindulását
...
Rishi Sunak, aki a londoni alsóházban ismertette a kormány átfogó gazdaságélénkítő csomagtervét, bejelentette: augusztusban az asztalnál elfogyasztott ételek és italok árából fejenként 50 százalékot, de legfeljebb 10 fontot (csaknem négyezer forintot) az állam fizet a programhoz csatlakozó éttermekben, kávézókban, pubokban és más olyan vendéglátóhelyeken, amelyek ételt szolgá...
2020-07-08 17:52:25
Koronavírus - Brit kormány: levonható a karanténidőszakból a biztonságos országokban eltöltött idő
...
Nagy-Britannia jelenleg 14 napos elkülönítésre kötelezi mindazokat - köztük a brit állampolgárokat is -, akik külföldről utaznak be az országba.
A kormány azonban a minap jelentősen enyhítette a szabályozást: július 10-étől, péntektől 59 országból, köztük Magyarországról karanténkötelezettség nélkül lehet beutazni Angliába.
Magyarország közeli környezetéből ugyanakk...
2020-07-08 17:02:51
A koronavírus szuperterjesztői
... életemből elvett eddig egy tavaszt, nyarat és attól tartok az ősz is rámegy. Ez egyéni szomorúság, ennél fontosabb ami a világban zajlik.

Miközben sorra oldják fel a korlátozásokat a kormányok, egyre több helyről érkeznek hírek koronavírusos megbetegedésekről. Jellemzően viszonylag szűk körben hirtelen jelentősebb számú esetek fordulnak elő, amiért a szuperterjesztők le...
2020-07-08 10:26:07
Önálló szankciókat vezetett be a brit kormány orosz, szaúdi és mianmari állampolgárokkal szemben emberi jogi vi
... hétfő este bejelentette, hogy a szankciók 25 orosz, húsz szaúd-arábiai és két mianmari állampolgárt, illetve két észak-koreai szervezetet érintenek.
Az orosz állampolgárok ellen a brit kormány a Magnyitszkij-ügyben játszott szerepük miatt hozott büntetőintézkedéseket.
Raab elmondta: Szergej Magnyitszkij néhai jogász az orosz belügyminisztérium adóügyi vezetőit leplezte l...
2020-07-06 21:02:54
Sam Mendes és a Netflix alapítványt hozott létre a brit színházi dolgozók támogatására
... pályázni. Azok kérhetik a támogatást, akik 2019 januárja és 2020. március 31. között brit színháznál dolgoztak.
Az alappal azokat akarják segíteni, akik nem kapnak támogatást a brit kormány járvánnyal kapcsolatos pénzügyi segélyprogramjában - írta a Deadline.com.
A brit színházak március 16. óta zárva tartanak a koronavírus-járvány miatt. Bár az ország lassacskán elkezdi...
2020-07-06 10:01:46
Koronavírus - Másfél milliárd fonttal segíti a brit kormány a művészeti és kulturális intézményeket
... milliárd font (613 milliárd forint).
Az angliai kulturális szektor 1,15 milliárd fontot kap; ebből 880 millió font adomány, 270 millió font hitel.
A fennmaradó hányadból a brit kormány az országos kulturális intézményrendszer infrastrukturális beruházásainak újraindítását, valamint a történelmi emlékhelyek fenntartását finanszírozza.
Rishi Sunak pénzügyminiszter a b...
2020-07-06 07:04:19
Koronavírus - Brit közlekedési miniszter: hamarosan enyhül a karanténszabály
... majd.
A június 8-án életbe lépett rendelkezés alapján jelenleg kéthetes karanténba kell vonulniuk a külföldről Nagy-Britanniába érkezőknek, köztük a brit állampolgároknak is.
A kormány indoklása szerint az intézkedés célja annak megakadályozása, hogy az immár visszavonulóban lévő nagy-britanniai koronavírus-járvány a külföldről behurcolt fertőzések miatt ismét fellángolj...
2020-06-29 20:03:14
1 2 3 .................426 427 .........639 640 .........852 853 854 
Címkék: Magyarországról Angliába, Nyithatnak Angliában, Nicola Sturgeon, Rishi Sunak, Szergej Magnyitszkij, szabadtéri színpadok, brit kormány, vendéglátó ágazat, biztonságos országokban, koronavírus szuperterjesztői, brit színházi, skót kormány, korlátozásokat enyhítő, szükséges szigorító, legújabb adatok, nagy-britanniai járvány, brit állampolgárokat, minap jelentősen, londoni alsóházban, kormány átfogó, asztalnál elfogyasztott, állam fizet, programhoz csatlakozó, kormány azonban, világban zajlik, orosz állampolgárok, alappal azokat, brit színházak, ország lassacskán, angliai kulturális, fennmaradó hányadból, országos kulturális, történelmi emlékhelyek, június 8-án, külföldről Nagy-Britanniába, brit állampolgároknak, kormány indoklása, intézkedés célja, immár visszavonulóban, külföldről behurcolt, spanyolországból, állampolgároknak, szuperterjesztői, szuperterjesztők, áfacsökkentéssel, állampolgárokkal, gazdaságélénkítő, pénzügyminiszter, karanténszabály, magyarországról, állampolgárokat,
© 2013 TVN.HU Kft.