Belépés
Brexit - Maas: rendkívül kicsi a Brexit leállításának esélye
... a brit kormány és az unió tárgyalói két év munkájával hoztak tető alá. Maas ismételten leszögezte, hogy az egyezséget nem lehet újratárgyalni.
"A megállapodás, mely a britekkel folytatott tárgyalások eredménye, már eleve kompromisszum, különösen Észak-Írország ügyében. Nem jöhet létre szigorúan ellenőrzött határ az Ír Köztársasággal. Nem kockáztathatjuk, hogy az északír konfl...
2019-02-03 07:03:57
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a lehető legmélyebb és legátfogóbb szabadkereskedelmi megállapodásra kell törekedni
... találkozón - a palesztinokkal, Namíbiával, Moldovával és Tunéziával - kétoldalú együttműködési megállapodásokat is aláírtak, elsősorban az oktatás és a diplomácia területén. Megbeszéléseket folytatott Jan Beagle ENSZ-főtitkárhelyettessel és Tedrosz Adhanom Gebrejeszusszal, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatójával is.
Az ENSZ-közgyűlésben a magyar miniszter a terve...
2018-09-26 10:42:25
Szijjártó: négy fontos európai ügyben teljes a véleményegyezés Spanyolországgal
... valamilyen ésszerű együttműködés jöjjön létre, azzal együtt, hogy a minszki-megállapodások betartása az alap" - tette hozzá.
Szijjártó Péter a konferencia keretében különmegbeszélést folytatott Ajmán Szafadi jordániai és Ibrahim al-Dzsafári iraki külügyminiszterekkel az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet elleni küzdelemről.
A jordániai miniszter kérte, hogy Ma...
2017-05-24 14:30:20
Szijjártó: új dimenzióba kell léptetni a magyar gazdaságot
...
Szijjártó Péter kiemelte: a nagyvállalatokkal folytatott tárgyalásokon már nem az adórendszer vagy az infrastruktúra kérdése merül fel, a cégek már arra kíváncsiak, hogy lesz-e itt, az országban számukra megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerő. A miniszter szerint a magyar gazdaságpolitika előtt első számú kihívásként a munkaerőkérdés áll, a gazdaság növekedési pályájának f...
2017-03-30 17:24:54
Illegális bevándorlás - Orbán: az európai vezetők szembekerültek a népükkel
... olyat még nem látott, hogy a népnek kellene megváltoztatnia az álláspontját egy ilyen fontos ügyben. Ezért szerinte az európai vezetőknek kell teljes egészében felülvizsgálniuk eddig folytatott politikájukat.
Orbán Viktor megerősítette azt is, hogy a kormány be akarja zárni a bicskei befogadóállomást, erre készült egy akcióterv, de ez nem megy egyik napról a másikra.
A m...
2016-06-03 09:01:17
Túl sok a fehér ember: a zsidó faji aktivizmus esettanulmán
... mutatja be, a tervet, mely az Egyesült Királyság végérvényes etnikai átformálását célozta a szent multikulturalizmus nevében. Bower közel 200 meghatározó politikussal, hivatalnokkal folytatott beszélgetései, kutatásai alapján jól dokumentáltan egyértelművé teszi: a Munkáspárt, s annak (zsidók által pénzelt: lásd fentebb) vezetője, a pszichopata politikai prostituált mintapéldánya,...
2016-05-21 22:11:51
Külföldi sajtó Magyarországról - Kaczynski és Orbán megmenthetik az EU egységét egy cseh lap szerint
... egy működőképes közös piac ugyanis pontosan az, amire a lengyel és a magyar konzervatívoknak szükségük van" - szögezte le a szerző. Működőképes közös európai piac és a nyugati cégekkel folytatott együttműködés nélkül egyik ország gazdasága sem tudna úgy fejlődni és annyi munkahelyet biztosítani, mint most - tette hozzá.
Euroszkeptikusnak nevezni Kaczynskit és Orbánt, tekinte...
2016-01-12 13:52:52
Kínában a japánok felett aratott győzelemre emlékeznek
... térség központja végül 1937 novemberében került a japán csapatok kezére.
A kínai polgárügyi minisztérium hétfőn hozta nyilvánosságra 300 olyan mártír nevét, akik 1840, a britekkel folytatott első ópiumháború óta életüket áldozták a nemzet függetlenségéért és jólétéért. Közülük 152-en haltak meg a második kínai-japán háborúban.
A Hszinhua hírügynökség tudósítása szerint m...
2014-09-03 10:43:03
Komjádi Béla, a magyar vízilabdasport nagy alakja 120 éve született
... Komjádira.
Komjádi Béla a Magyar Úszó Szövetség vízilabda-kapitánya, majd haláláig ügyvezető alelnöke volt, a húszas évektől a Nemzeti Sport főmunkatársaként kiterjedt sajtókampányt folytatott a Nemzeti Sportuszoda megteremtéséért.
Róla nevezték el 1976-ban Budapesten a Császár uszoda mellett felépült korszerű fedett uszodát. Nevét viseli a Komjádi Kupa, melynek célja em...
2012-03-13 10:12:02
Mi történt a szülinapomon ?
... márciusában a Kontinentális Kongresszusba delegálták. Hamarosan élére állt azoknak, akik ellenezték az egyes államok szuverenitását, és pártolták a francia-amerikai együttműködést a britekkel folytatott béketárgyalásokon.
1784-ben újra Virginia törvényhozó testületének tagja lett, és befolyásának nagy része volt az 1787-ben összeülő Alkotmányozó Konvenció előkészítésében. Az...
2010-06-28 13:33:13
1 2 
Címkék: Komjádi Béla, Beagle ENSZ-főtitkárhelyettessel, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusszal, Egészségügyi Világszervezet, Szijjártó Péter, Ajmán Szafadi, Iszlám Állam, Orbán Viktor, Egyesült Királyság, Magyar Úszó Szövetség, Nemzeti Sport, Nemzeti Sportuszoda, Komjádi Kupa, Kontinentális Kongresszusba, Alkotmányozó Konvenció, lehető legmélyebb, véleményegyezés Spanyolországgal, magyar gazdaságot, európai vezetők, fehér ember, zsidó faji, japánok felett, magyar vízilabdasport, brit kormány, unió tárgyalói, britekkel folytatott, északír konfl, diplomácia területén, magyar miniszter, konferencia keretében, jordániai miniszter, nagyvállalatokkal folytatott, adórendszer vagy, infrastruktúra kérdése, országban számukra, miniszter szerint, magyar gazdaságpolitika, gazdaság növekedési, népnek kellene, ilyen fontos, európai vezetőknek, bicskei befogadóállomást, pszichopata politikai, működőképes közös, magyar konzervatívoknak, nyugati cégekkel, japán csapatok, kínai polgárügyi, nemzet függetlenségéért,
© 2013 TVN.HU Kft.