Belépés
Budapesti meccs dönt a WBO nagyközépsúlyú világbajnoki kihívójáról
... magyar cég - amint arról szerdán az MTI-t tájékoztatta - Isufi menedzserével közösen pályázott, s a Sauerland Events-cel volt versenyben. A versenytárgyalást kedden a budapesti La Pampa étteremben tartották, s Rácz Félixék adták a magasabb összegű ajánlatot. A mérkőzést február 22-én rendezik Budapesten.
A 28 éves Isufi (27 győzelem 2 döntetlen, 3 vereség) és a 23 esztendős F...
2018-12-05 12:02:20
Dózsa György úti baleset - Újra elrendelték a gyanúsított letartóztatását
... kapott pénzt elköltötte.
Jelezték: a végzés rögzíti azt is, hogy a gyanúsított novemberben orvosi kezelésére oda- és vissza utazva engedély nélkül többször is megjelent egy budapesti étteremben.
A bíróság megállapította, hogy a gyanúsított ismételten, súlyosan megszegte a bűnügyi felügyelet szabályait, és úgy ítélte meg, hogy a személyi szabadságot érintő kényszerintézke...
2018-11-22 18:29:07
Dózsa György úti baleset - Indítványozták a egyik gyanúsított letartóztatását
... részvételért, az oda- és visszautazás, valamint a kezelés időtartamára engedélyezte a gyanúsítottnak a tartózkodási hely elhagyását. Ennek ellenére ez idő alatt a gyanúsított egy belvárosi étteremben jelent meg, ezért a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették - tette hozzá.
Tudatta, a gyanúsított korábban, február 22-én is megszegte az akkori jogszabályok szerinti házi ő...
2018-11-22 11:38:58
Levelezik a NER-értelmiség:
... történet valódi idejét illeti. Az imént idézett történet idejeként 1964. július 17-ét jelöli meg, bár két ködösítő kijelentést azért tesz. "Igazi diáknyár volt", Bélatelepen, a Sirály Étteremben "csaposként dolgoztam a szünidőben". Melyik iskolai osztályok közti szünidőben lehetett ez az "igazi diáknyár"? Pósváry Sándor interjúkérdésére Lovas azt válaszolja, hogy 19...
2018-06-10 09:26:58
A Nébih tovább vizsgálódik a szennyezett fűszerkömény ügyében
...
A Nébih vizsgálja az április 25-ikei esetet, amikor atropin tartalmú fűszerköménnyel készült étel fogyasztása miatt ételmérgezés történt egy budapesti étteremben. Ekkor 19-en betegedtek meg, mindannyian fűszerköménnyel ízesített gulyáslevest fogyasztottak. Emellett folyamatban van a fűszerkömény élelmiszerláncon belüli nyomon követése, a termeléstől a csomagoláson át a felhas...
2018-05-03 16:45:44
Fűszerkömény szedi áldozatait Magyarországon
... és kezelésük még tart - közölték.

Két eset összefügg

Korábban megírtuk, hogy Budapesten egy turistacsoport is kórházba került mérgezéses tünetekkel: ők egy étteremben fogyasztottak gulyáslevest, amihez szintén használnak fűszerköményt! Vagyis úgy tűnik, hogy még mindig lehet használatban valamennyi a korábban már visszavont fűszerkömények közül.
...
2018-04-28 06:56:18
Fűszerkömény szedi áldozatait Magyarországon
... és kezelésük még tart - közölték.

Két eset összefügg

Korábban megírtuk, hogy Budapesten egy turistacsoport is kórházba került mérgezéses tünetekkel: ők egy étteremben fogyasztottak gulyáslevest, amihez szintén használnak fűszerköményt! Vagyis úgy tűnik, hogy még mindig lehet használatban valamennyi a korábban már visszavont fűszerkömények közül.
...
2018-04-28 06:55:01
Gout de France - Francia menü országszerte huszonöt étteremben
...
A Gout de France a francia Kül- és Európa-ügyi Minisztérium és Alain Ducasse séf közös kezdeményezésére indult el részben a legendás 19-20. századi séf, Auguste Escoffier örökségének ihletésére - idézte fel a kezdeményezés keddi budapesti sajtótájékoztatóján Franciaország magyarországi nagykövete.
Éric Fournier hangsúlyozta: az egyszerre 5 kontinensen, több mint 150 orsz...
2018-03-13 17:42:06
Vizes vb - A megnyitó alatt az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna
... lehet belépőket venni. Beszámolt arról is, hogy a budapesti szakácsok a vb kapcsán a ...
2017-07-18 11:42:05
A cigányprímás és a hercegnő regényes szerelme
... legendává , amíg el
nem neveznek róla egy ételt :
biztosan így van ez a rigójancsi
/ Rigó Jancsi / esetével is .

Párizsban történt 1896 - ban a Payard étteremben / és nem a Alhambra szállodában / .
Az asztalnál a belga Caraman - Chimay herceg / kitünő tőrvívó olimpikon / vacsorázott
fiatal feleségével , a michigani acélkirály lányával ...
2017-06-09 17:47:35
1 2 3 .8 9 .13 14 16 17 18 
Címkék: Dózsa György, Sauerland Events-cel, Rácz Félixék, Sirály Étteremben, Pósváry Sándor, Európa-ügyi Minisztérium, Alain Ducasse, Auguste Escoffier, Éric Fournier, Rigó Jancsi, gyanúsított letartóztatását, egyik gyanúsított, szennyezett fűszerkömény, megnyitó alatt, legnézettebb csatorna, hercegnő regényes, versenytárgyalást kedden, magasabb összegű, mérkőzést február, végzés rögzíti, gyanúsított novemberben, budapesti étteremben, bíróság megállapította, gyanúsított ismételten, bűnügyi felügyelet, személyi szabadságot, kezelés időtartamára, tartózkodási hely, belvárosi étteremben, rendőrök előállították, gyanúsított korábban, akkori jogszabályok, imént idézett, április 25-ikei, fűszerkömény élelmiszerláncon, étteremben fogyasztottak, francia Kül-, legendás 19-20, kezdeményezés keddi, budapesti szakácsok, belga Caraman, michigani acélkirály, élelmiszerláncon, interjúkérdésére, kezdeményezésére, fűszerköménnyel, letartóztatását, kényszerintézke, magyarországon, nagyközépsúlyú, gyanúsítottnak,
© 2013 TVN.HU Kft.