Belépés
BÉT - Iránykereséssel indulhat a kereskedés az elemző szerint
...
Török Lajos a keddi negatív korrekciót követően a nap folyamán mérsékelt elmozdulásokra számít, a nemzetközi befektetők kivárnak az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) szerda esti kamatdöntése előtt.
Az elemző az MTI-nek küldött kommentárjában kifejtette, hogy a vezető részvények közül izgalmas lehet az OTP mozgása, amely fontos ellenállási szint köz...
2019-09-18 08:41:04
Varga Mihály: tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe
...
A pénzügyminiszter jelezte: a nemzetközi fejlesztési bank központjának Budapestre helyezése jelentős elismerés a magyar gazdaságpolitika számára, kedvező folyamatot jelent és eredményes lesz a részvényeseknek és Magyarországnak is, emellett új lehetőségeket kínál a magyarországi vállalkozásoknak.
Varga Mihály rámutatott: napjainkban öt nagy nemzetközi fejlesztési bank sz...
2019-09-17 18:42:19
52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kezdetéig....
... Gábor püspök, a kongresszust előkészítő titkárság vezetője és Snell György püspök, a bazilika plébánosa indította el azt a visszaszámláló órát, ami jelzi, hány nap van még hátra az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kezdetéig.
Az ünnepség összefoglalóját itt olvashatják el. https://www.iec2020.hu/hu/hirek-sajt o/mar-csak-egy-ev utm_source=edm&utm_medium=evisit&u...
2019-09-17 17:17:33
Beatles-hétvége a fővárosi Analogban és Hard Rock Caféban
... Road 50 című produkciót, az idén 50 éves Beatles-nagylemez koncertszerű bemutatását a Vitáris Ivánnal kiegészült BlackBirdsszel - közölték a szervezők az MTI-vel.
Mint írták, a nemzetközi színtér legjobb Beatles tribute zenekarai közé sorolt, idén tizenöt éves BlackBirds korábban első magyar zenekarként jutott ki a liverpooli Beatles fesztiválra, és azóta az egész világot bej...
2019-09-17 11:11:26
BÉT - Enyhén negatívan indulhat a kereskedés az elemző szerint
... kommentárjában közölte, hogy a negatív nyitást követően viszont akár még a délelőtt folyamán ismét emelkedés jöhet a magyar tőzsdén.
Az elemző felidézte, hétfőn a negatívnak mondható nemzetközi befektetői hangulatban is emelkedni tudott a BUX-index, amely elsősorban a Mol és a Richter szárnyalásának volt köszönhető.
Közölte, az olajtársaság árfolyama 2,69 százalékkal, ...
2019-09-17 08:41:23
Fürjes Balázs: A világpremier után Budapestet rendezhetné a második World Urban Games-t is
...
Ezt Fürjes Balázs, Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár és a kiemelt budapesti nemzetközi sportesemények kormánybiztosa, az esemény szervezőbizottságának elnöke jelentette be hétfőn az M1 aktuális csatornán, hozzátéve, hogy Magyarország önállóan és szabadon dönti el, él-e ezzel a lehetőséggel.
Fürjes Balázs kiemelte, az újgenerációs olimpiai sportágak világjátékán...
2019-09-16 21:02:51
Beethoven-szimfóniákkal indul a Kodály Filharmónia Debrecen új évada
... ki, hogy az új önkormányzati ciklusban felépül a filharmonikusoknak otthont adó új zenei központ és koncertterem Debrecenben. Ugyanakkor a "mély zenei hagyományok továbbéltetéseként" a nemzetközi Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny mellett 2021-től hasonló színvonalú nemzetközi hangszeres zenei találkozó megrendezését tervezik - jegyezte meg.
Szabó Sipos Máté, a Kodály Kórus ...
2019-09-16 19:33:07
Magyarországon is elindult az európai lakossági egészségfelmérés
... adatok legyenek az unió lakosainak egészségi állapotáról, problémáiról, életmódjáról.
A felmérés egységes módszertannal és kérdőívvel történik minden országban, így az eredmények nemzetközi összehasonlításra alkalmasak - tette hozzá.
Elhangzott, a válaszadás önkéntes, a kérdezőbiztosok minden esetben fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, és a kiválasztott települések/ke...
2019-09-16 12:42:22
Davis Kupa - Davis Kupa - Balázs nyert, világcsoportban maradtak a magyarok
... utolsó meccse vasárnap sötétedés miatt a második szettben 5:5-nél félbeszakadt a budapesti Sport 11 központban, erről Richter Attila, a szövetség főtitkára ezt mondta az MTI-nek:
"A nemzetközi szövetség szabályai alapján villanyfényes rendezéshez legalább 1200 luxot kell biztosítani, ezt az áprilisi ATP-tornára brutális aggregátorokkal megoldottuk, de most a korai kezdés miat...
2019-09-16 12:22:37
BÉT - Csökkenéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén
...
Negatív hangulat alakult ki a nemzetközi piacokon, miután a kőolaj világpiaci ára négyhavi csúcsra emelkedett a szaúd-arábiai olajlétesítmények ellen hétvégén elkövetett dróntámadások következtében. A szakértő szerint ez befolyásolja a magyar kereskedést is.
Varga Zoltán úgy látja, az OTP árfolyamában a 12 600 forint, a Molnál a 2 850 forint, a Richter esetében pedig a 4...
2019-09-16 09:01:06
1 2 3 ..............536 537 ........804 805 .......1071 1072 1073 
Címkék: Varga Mihály, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Hard Rock Caféban, Fürjes Balázs, World Urban Games-t, Kodály Filharmónia Debrecen, Davis Kupa, Török Lajos, Federal Reserve, Snell György, Vitáris Ivánnal, Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny, Szabó Sipos Máté, Kodály Kórus, Richter Attila, Varga Zoltán, elemző szerint, fővárosi Analogban, világpremier után, második World, európai lakossági, keddi negatív, nemzetközi befektetők, amerikai jegybank, vezető részvények, pénzügyminiszter jelezte, nemzetközi fejlesztési, magyar gazdaságpolitika, magyarországi vállalkozásoknak, kongresszust előkészítő, bazilika plébánosa, visszaszámláló órát, ünnepség összefoglalóját, nemzetközi színtér, liverpooli Beatles, egész világot, negatív nyitást, délelőtt folyamán, magyar tőzsdén, elemző felidézte, negatívnak mondható, olajtársaság árfolyama, kiemelt budapesti, újgenerációs olimpiai, nemzetközi Bartók, unió lakosainak, felmérés egységes, eredmények nemzetközi, válaszadás önkéntes, kérdezőbiztosok minden,
© 2013 TVN.HU Kft.