Belépés
Krónika 6. rész (költségvetés)
... intézkedésekkel, hitelmoratóriummal, kedvezményes hitelekkel,beruház ösztönzéssel kíván a kabinet enyhíteni a vállalkozások és a lakosság terhein.

Jobbik: az oktatás nemzetstratégiai ágazat, önálló tárcához kell rendelni

Brenner Koloman szerint egy költségvetési törvény mindig értékválasztás mutat.
Az oktatási rendszernek komoly kihívásoknak kellene me...
2020-06-10 15:32:41
Szász Jenő: a magyar-magyar kapcsolatok sérültek Székelyudvarhelyen
...
Szász Jenő, aki jelenleg a budapesti központtal működő Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke az MTI-nek telefonon nyilatkozva elmondta, hogy már Székelyudvarhely megválasztott polgármestereként is nemzetstratégiai kérdésként tekintett még a magyar-magyar együttműködésre.
Mint felidézte, 2006 és 2008 között - polgármestersége idején - a székely város a távhő-, a vízszolgá...
2020-03-03 21:42:26
Magyar politikus támadta meg a Székelyudvarhelyért Párt bejegyzését Bukarestben
... Gálfi úgy vélte: azzal vonta magára a párt vezetőinek haragját, hogy felbontotta a város számára előnytelennek talált szolgáltatói szerződéseket, amelyeket Szász Jenő, a budapesti Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke még Székelyudvarhely polgármestereként kötött. Szász Jenő 1996 és 2008 között volt Székelyudvarhely polgármestere, valamint 2003-tól 2012-ig az MPP elnöke.
Janu...
2020-03-03 11:41:45
A Kossuth rádiós Benkő Andrea kapta az Emmi Média a családért különdíját
... házaspárt mutat be, amely három gyermeke mellé egy ikerpárt fogadott be családjába.
A díjak támogatói között volt a ZALACO Sütőipari Zrt., a Mol Magyarország, az Emmi és a Nemzetstratégiai Kutatóintézet.
Az ünnepségen köszöntőt mondott Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége, aki megköszönte a díjazott és a díjakra jelölt újságíróknak, hogy a családi értékek ir...
2020-01-16 20:01:56
Szabó Tünde: a kiemelt hazai rendezésű sportesemények Magyarország jó hírét vitték a világba
...
Szabó Tünde a Nemzeti Sportügynökség (NSÜ) megalapításának egyéves évfordulója alkalmából rendezett szerda esti budapesti gálán közölte: a magyar kormány 2010-ben nemzetstratégiai ágazattá nyilvánította a sportot, felismerve közösségteremtő erejét és világszerte egyre növekvő szerepét.
Hozzátette: a kiemelt nemzetközi sportesemények megrendezésének számos pozitív hatása ...
2019-12-18 21:52:27
Daczó Katalin filmje kapta a XIX. Lakiteleki Filmszemle fődíját
... ezer forintos, és a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat különdíját a Szőnyeg alá söpört negyed című alkotásáért az erdélyi Székelyudvarhelyről nevező Szabó Attilának ítélték.
A Nemzetstratégiai Kutatóintézet 250 ezer forintos különdíját, a Kairosz Kiadó százezer forintos különdíját, valamint a Nemzeti Művelődési Intézet különdíját és a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium,...
2019-11-29 14:48:53
A nemzeti összetartozás évének jegyében hirdetik meg a 2020-as Versünnep Fesztivált
... együttműködő partnerei között van a Magyar Művészeti Akadémia és a Nemzeti Színház mellett az Anyanyelvápolók Szövetsége, a Bánffy György Kulturális Szalon, a Magyar Írószövetség, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Petőfi Irodalmi Múzeum. Az eseménysorozat támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Nemzeti Kulturális Alap, a Nemzeti Együttműködési Alap és a Forrás Galéri...
2019-11-29 13:01:42
Lemondásra szólította fel Mezei János MPP-elnököt a párt vezetőinek egy csoportja
... Gálfi úgy vélte: azzal vonta magára a párt elnökének haragját, hogy felbontotta a város számára előnytelennek talált szolgáltatói szerződéseket, amelyeket Szász Jenő, a budapesti Nemzetstratégiai Kutatóintézet jelenlegi elnöke még Székelyudvarhely polgármestereként kötött. Szász Jenő 1996 és 2008 között volt Székelyudvarhely polgármestere, valamint 2003-tól 2012-ig az MPP elnöke.|...
2019-10-09 14:11:58
A magyarok Boldogasszonyáról nyílt kiállítás Rómában
... ugyanennyi alkotását mutatja be.
A tárlat a csíksomlyói Mária-kegyszobor 500. évfordulója alkalmából 2015-ben rendezett Boldogasszony kiállítás anyagát vitte Rómába a budapesti Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI) és Magyarország Szentszéki Nagykövetsége szervezésében, Áder János államfő védnökségével.
A kiállítás vatikáni védnökségét a Kultúra Pápai Tanácsa és a Pápai...
2019-10-01 21:12:49
Csütörtökön kezdődik a Bajai Halfőző Fesztivál
... ismerkedők gumikerekes kisvonattal a város nevezetességeit, sétahajóról pedig a Sugovica és a Duna természeti szépségeit fedezhetik fel.
A fesztivál első napján nyílik meg Baján a Nemzetstratégiai Kutatóintézet Boldogasszony-vándorkiállítása, amely 55 kortárs alkotó ábrázolásain keresztül mutatja be Szűz Mária és a magyarság kapcsolatát.
Vízállásjelentés címmel kiállítá...
2019-07-10 15:02:14
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Szász Jenő, Székelyudvarhelyért Párt, Benkő Andrea, Emmi Média, Szabó Tünde, Daczó Katalin, Lakiteleki Filmszemle, Versünnep Fesztivált, Mezei János MPP-elnököt, Bajai Halfőző Fesztivál, Brenner Koloman, Nemzetstratégiai Kutatóintézet, ZALACO Sütőipari Zrt, Lévai Anikó, Orbán Viktor, Nemzeti Sportügynökség, Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, Szabó Attilának, Kairosz Kiadó, Nemzeti Művelődési Intézet, Arany János Református Gimnázium, Magyar Művészeti Akadémia, Nemzeti Színház, Anyanyelvápolók Szövetsége, Bánffy György Kulturális Szalon, Magyar Írószövetség, Petőfi Irodalmi Múzeum, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Forrás Galéri, Magyarország Szentszéki Nagykövetsége, Áder János, Kultúra Pápai Tanácsa, Nemzetstratégiai Kutatóintézet Boldogasszony-vándorkiállítása, Szűz Mária, magyar-magyar kapcsolatok, családért különdíját, kiemelt hazai, nemzeti összetartozás, 2020-as Versünnep, párt vezetőinek, magyarok Boldogasszonyáról,
© 2013 TVN.HU Kft.