Belépés
Szabad Budapestet! címmel hirdetett programot az MSZP főpolgármester-jelöltje
... is.
Hozzátette: nem a város parkjait építik be, hanem új parkokat létesítenek, évente 100 ezer négyzetméternyit a következő öt évben.
Horváth Csaba szerint a hatóságok feladata nem a budapesti polgárok vegzálása, ezen változtatni fognak. Megjegyezte, hogy még nagyobb biztonságban érezzék magukat a budapestiek, parkőri hálózatot hoznak létre.
Az egészségügy területé...
2019-01-08 14:12:08
Davis Kupa - Balázs és Valkusz sem egészséges a frankfurti selejtező előtt
... teljes intenzitással csinálok végig. Utána 27-én kéthetes túrára indulok, melynek során Hongkongban és Vietnamban versenyzek, majd a Davis Kupa után remélhetőleg megkapom a szabadkártyát a budapesti challenger-tornára" - mondta az idény első hónapjairól a 19 éves teniszező, aki a 385. helyen áll.
A folytatásról szólva Piros közölte, ha jól sikerül a rajt, akkor challenger-ver...
2018-12-20 19:15:17
Rövidpályás úszó-vb - A FINA elsiette a bejelentést a budapesti helyszínnel kapcsolatban
...
Cornel Marculescu, a FINA igazgatója a jövő évi világkupával kapcsolatos technikai megbeszélésen arról tájékoztatta a rendező országok szövetségeinek képviselőit, hogy Budapesten lesz a 3,9 millió dollár összdíjazású csúcsverseny egyik állomása. Ugyanakkor Gyárfás Tamás, a FINA legszűkebb vezetésének, a testület végrehajtó bizottságának magyar tagja az MTI-nek azt mondta: miu...
2018-12-14 16:28:58
Együttműködési megállapodást kötött a Fesztiválzenekar és a Filharmónia
...
A dokumentumot Erdődy Orsolya, a Budapesti Fesztiválzenekar megbízott ügyvezető igazgatója és Szamosi Szabolcs, a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója írta alá a keddi sajtótájékoztatón, amelyen megnyílt a Filharmónia Magyarország 5 éves jubileumi kiállítása is a budapesti Lánchíd Szalonban.
A megállapodás szerint a vidéki bérletes koncertek megva...
2018-12-11 15:12:44
Meghirdették a Magyarország étele 2019 szakácsversenyt
... között a mindennapos iskolai testnevelésórák és az úgynevezett chipsadó bevezetése, amelynek bevételéből az egészségügyben dolgozók bérét emelték - mondta el a szakácsversenyek szerdai budapesti sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára.
Rétvári Bence emlékeztetett arra, hogy megváltozott az iskolai menzákra vonatkozó szabályozá...
2018-12-05 12:31:39
Közvetítésdömping az M4 Sporton a 2019-es hazai világbajnokságokról
... az elképzelésünk, hogy a Hősök terén legyenek a versenyek, megdőlni látszik, így a Syma Csarnok lesz a helyszín. A versenyzők átérzik, hogy fontos állomása a kvalifikációs sorozatnak a budapesti vb, erőt ad nekik, hogy hazai versenyen szerepelhetnek." - mondta.
Csampa Zsolt szerint a júliusi vb, melyet a Summer in the City (Nyár a városban) szlogennel népszerűsítenek, lehetős...
2018-12-04 13:52:13
Megkezdődött a népmesemondó-versenyek tanulságairól szóló konferencia
... intelligencia kifejlesztésében is sokat segíthet, valamint az élőszavas mesemondás és olvasás minőségi időtöltést jelent - mutatott rá.
Az államtitkár a Családok évéről elmondta: a budapesti Mesemúzeum mintájára 14 mesepontot hoztak létre országszerte, többek között Sopronban, Egerben, Miskolcon és Debrecenben. A Hagyományok Háza 50 millió forint támogatásban részesült az eg...
2018-12-01 12:21:57
Nyolc tanár kapott idén Rátz Tanár Úr Életműdíjat
... tettek az oktatás ügyéért és kiemelkedően nagy hatással voltak diákjaik fejlődésére, későbbi szakmai karrierjére.
A Magyar Tudományos Akadémián tizennyolcadszorra átadott díjat idén a budapesti Táborné Vincze Mártának (matematika), a győri Csorba Ferencnek (matematika), a miskolci Zámborszky Ferencnek (fizika), a pécsi Simon Péternek (fizika), a budapesti Szántay Csabánénak (...
2018-11-28 12:51:41
Az ICF nem szeretné, ha meglepetések érnék a 2028-as olimpia kapcsán
... fognak érni.
"A NOB júniusi döntése 10 500 sportolóban maximálja az olimpiai létszámot, és sok olyan nem olimpiai sportág van, amely keményen küzd a bekerülésért. Ezért fontos ez a budapesti konferencia" - jelentette ki az elnök.
Perurena hozzátette: minden olimpiai ciklus elején megszavazzák, mely versenyszámokban rendeznek versenyeket a soron következő játékokon, így a...
2018-11-23 20:15:28
Jövőre is februárban lesz a budapesti női tenisztorna
... szervező WTA honlapjának szerdai közlése szerint a magyarországi viadallal egy időben lesz a dubaji premier torna, és a mezőny ezt követően "költözik" majd át az Egyesült Államokba.
A budapesti versenyt idén a belga Alison Van Uytvanck nyerte.
A versenynaptárban fontos változás, hogy jövőre helyet cserél egymással a szezon utolsó két versenye: 2019-től kezdve a Bajnokok ...
2018-10-31 11:01:43
1 2 3 ......22 ...33 ...43 44 
Címkék: Szabad Budapestet, Davis Kupa, Rátz Tanár Úr Életműdíjat, Horváth Csaba, Cornel Marculescu, Ugyanakkor Gyárfás Tamás, Erdődy Orsolya, Budapesti Fesztiválzenekar, Szamosi Szabolcs, Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft, Filharmónia Magyarország, Lánchíd Szalonban, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Rétvári Bence, Syma Csarnok, Csampa Zsolt, Hagyományok Háza, Magyar Tudományos Akadémián, Táborné Vincze Mártának, Csorba Ferencnek, Zámborszky Ferencnek, Simon Péternek, Szántay Csabánénak, Egyesült Államokba, Alison Van Uytvanck, frankfurti selejtező, budapesti helyszínnel, 2019-es hazai, 2028-as olimpia, város parkjait, hatóságok feladata, budapesti polgárok, egészségügy területé, idény első, folytatásról szólva, rendező országok, testület végrehajtó, dokumentumot Erdődy, keddi sajtótájékoztatón, budapesti Lánchíd, megállapodás szerint, vidéki bérletes, mindennapos iskolai, úgynevezett chipsadó, egészségügyben dolgozók, szakácsversenyek szerdai, iskolai menzákra, versenyzők átérzik,
© 2013 TVN.HU Kft.