Belépés
Fidesz: kórházstopot rendelt el a Fővárosi Közgyűlés
...
A kormánypárti politikus szerint ez azt jelenti, hogy a balliberális képviselők emberek életével játszanak, vagyis egyáltalán nem érdekli őket a budapestiek egészsége. Hozzátette: a kórházépítés megakadályozása felér egy bűncselekménnyel.
A fővárosi közgyűlési többség a múlt heti ülésen nem támogatta azt a módosító javaslatot, amelyet a Fidesz-KDNP nyújtott be a dél-buda...
2019-12-03 16:02:04
Atlétikai vb 2023 - Karácsony feltételekhez köti a főváros hozzájárulását
... beruházásokra, és szeretné betartani választóinak tett ígéretét. Kitért arra, hogy az utóbbi időben nagyon sokan véleményt nyilvánítottak az atlétikai vb rendezéséről, "de nekünk azon budapestiek hangját is hallani kell, akik problémái kevésbé kerülnek be a híradásokba".
"Olyan partnerséget ajánlunk most a kormánynak ebben az ügyben is,amely lehetővé teszi, hogy ebben a vitáb...
2019-11-25 16:42:05
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a választás tétje, hogy zöld város lesz-e Budapest
... zöld területek, mert azokra építési telekként tekintenek - mondta Karácsony Gergely.
Hozzátette: ezért véget kell vetni annak, hogy a politikai és üzleti érdekek felülírják a budapestiek életminőségét, egészségét javító, illetve a város hosszú távú fejlődését előmozdító szempontokat.
Kijelentette, hogy programjában hangsúlyos helyen szerepel a város radikális zöldítése,...
2019-09-10 17:12:42
Szabad Budapestet! címmel hirdetett programot az MSZP főpolgármester-jelöltje
... öt évben.
Horváth Csaba szerint a hatóságok feladata nem a budapesti polgárok vegzálása, ezen változtatni fognak. Megjegyezte, hogy még nagyobb biztonságban érezzék magukat a budapestiek, parkőri hálózatot hoznak létre.
Az egészségügy területéről szólva azt mondta véget vetnek a fideszes rombolásnak, visszaszerzik a kórházakat, az önkormányzat maga kíván gondoskodni a b...
2019-01-08 14:12:08
Budapest Európa Sportfővárosa: újévi korcsolyázással indul a programsorozat
...
A szerdai sajtótájékoztatón Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, hogy a jövő évben szeretnék a budapestiek számára minél közelebb hozni a sportolás élményét és lehetőségét. Hozzátette: szakmai együttműködő partnerükkel, a Testnevelési Egyetemmel színvonalas, tartalmas, minden korosztályt megszólító, és nem utolsó sorban változatos sportes...
2018-12-19 11:52:12
Szalay-Bobrovniczky Alexandra: Budapest vonzóbbá és elérhetőbbé kívánja tenni a sportolást
... szempont volt, hogy január elsején a Fővárosi Műjégpályán tervezett nyitórendezvény kedvezményes belépőjét leszámítva minden sportesemény ingyenes legyen. Ezzel szeretnénk hozzásegíteni a budapestieket ahhoz, hogy megismerkedjenek számukra ismeretlen sportágakkal, mozogni kezdjenek, vagy még többet sportoljanak" - fogalmazott a városvezető.
A programok partnere egyebek mellet...
2018-12-04 20:32:58
Kormányszóvivő: a cél a lehető legkisebb bürokráciával működtetni az államot
... keretében folyamatosan mérik fel a kapacitásokat, az ellátás színvonalának emeléséhez szükséges lépéseket. Ennek nyomán javasolták a szakemberek, hogy négy súlyponti kórházban biztosítsák a budapestiek ellátást. A Szent László kórházat majdnem félmilliárd forintból fejlesztik, elindul az új dél-pesti centrum építése, s a másik két kórházat is folyamatosan fejlesztik.
A kultur...
2018-10-26 09:41:16
Magyar a bevándorlónak mondja...
... nem akarsz fizetni a luvnyákért, akkor regisztrálj társkeresőre és írd ki, hogy házas vagy. Minden nő rajtad fog lógni.
8. Magyarország 3 részből áll. Pest, Buda és vidék.
A budapestieket utálják a vidékiek, a pestiek mindenkit utálnak, a budaiak úgy tesznek, mintha szeretnék a vidékieket, de mindenkit lenéznek, szóval mindenki utál mindenkit, aki máshol lakik. Tehát 2 v...
2018-01-28 07:05:41
Mintegy 14 milliárd forintból újul meg a fővárosi Uzsoki utcai kórház
... betegek részére, további 500 millió forintot pedig az infrastrukturális fejlesztések megtervezésére költhet.
Ónodi-Szűcs Zoltán azt mondta, az Egészséges Budapest Program révén a budapestiek is megtapasztalhatják azt a minőségi ugrást a betegellátásban, ami vidéken az 500 milliárd forintos fejlesztés során már megvalósult.
Hozzátette: a fejlesztések nyomán megteremtik a...
2017-11-09 11:31:58
Fővárosi Közgyűlés - Jóváhagyták Budapest környezetvédelmi programját és zöldinfrastruktúra-koncepcióját
... árvízvédelmi rendszer fejlesztése, a mértékadó árvízszint megemelkedéséből adódó feladatok elvégzése, a fővárosi önkormányzat felelősségi körébe tartozó területek kármentesítése, valamint a budapestiek fűtési gyakorlatának "reformja", a távfűtési rendszer bővítése, kapcsolva hőszigetelési programokhoz.
A javasolt feladatok között szerepel további P+R parkolók létesítése, a kö...
2017-08-30 13:42:43
1 2 3 4 5 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Szabad Budapestet, Budapest Európa Sportfővárosa, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Jóváhagyták Budapest, Karácsony Gergely, Horváth Csaba, Testnevelési Egyetemmel, Fővárosi Műjégpályán, Szent László, Ónodi-Szűcs Zoltán, Egészséges Budapest Program, főváros hozzájárulását, választás tétje, lehető legkisebb, bevándorlónak mondja, fővárosi Uzsoki, kormánypárti politikus, balliberális képviselők, budapestiek egészsége, kórházépítés megakadályozása, fővárosi közgyűlési, múlt heti, módosító javaslatot, utóbbi időben, kormánynak ebben, budapestiek életminőségét, város hosszú, város radikális, hatóságok feladata, budapesti polgárok, egészségügy területéről, fideszes rombolásnak, önkormányzat maga, szerdai sajtótájékoztatón, jövő évben, budapestiek számára, sportolás élményét, budapestieket ahhoz, programok partnere, ellátás színvonalának, budapestiek ellátást, budapestieket utálják, pestiek mindenkit, infrastrukturális fejlesztések, minőségi ugrást, fejlesztések nyomán,
© 2013 TVN.HU Kft.