Belépés
Fülöp Attila: a fogyatékkal élők ügyét csak közösen lehet sikerre vinni
... aktuális kérdésekkel várja a közönséget, amelyek közül a választójogot és az önálló életvitel témáját emelte ki.
A képes összefoglalóból kiderült, hogy az ország minden részéről 76 busszal éreztek résztvevők az eseményre, a járművek összesen több mint 26 ezer kilométert tettek meg.
A felvétel az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/kormanyzat/ videos/405...
2019-09-18 12:51:40
Nyitrai: ugyanolyan részesei legyenek a társadalomnak a fogyatékkal élők, mint ép társaik
... megbízott.
Nyitrai Zsolt köszönetet mondott Bártfai-Mager Andreának, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszternek, amiért lehetővé tette, hogy az ország minden részéről 76 busszal - melyek összesen több mint 26 ezer kilométert tettek meg - érkezhessenek résztvevők a rendezvényre.
Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért f...
2019-09-16 13:32:31
A Bosch+Bosch csoport és a vajdasági neoavantgárd mozgalom - Kiállítás a Ludwig Múzeumban
... látható a Ludwig Múzeumban, majd horvátországi, szerbiai és csehországi helyszíneken is bemutatkozik.
A kiállításhoz kapcsolódóan a Ludwig Múzeum a Vajdasági Baráti Egyesülett...
2019-09-12 18:12:17
Szeptember végéig közlekednek a nosztalgia- és retrójáratok Budapesten
... Erzsébet tér - Budai felső rakpart - Margit híd - Nyugati tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Deák Ferenc tér útvonalon. A vonalon az IK180-as csuklós nosztalgiabusz mellett az IK630-as kabrió busszal is lehet találkozni: a 37 fő utazására is alkalmas, nyitott utastérrel rendelkező autóbusz a múltban is a legnépszerűbb városnéző buszok közé tartozott.
A korábbi években megszokott já...
2019-09-01 12:21:21
Vizsgálatot indít a Fővárosi Kormányhivatal a Ryanair szombati, ammáni járatán történtek miatt
... segítségnyújtási kötelezettségének - írták.
Az Index.hu-nak nyilatkozó egyik utas azt mondta, a viharos időjárás miatt a gép Budapest helyett Pozsonyban szállt le, az utasoknak azt mondták, busszal szállítják át őket Budapestre, de ez végül nem történt meg, az utasoknak egyénileg kellett Budapestre utazniuk a szlovák fővárosból.
A Miniszterelnökség közleményében hangsúl...
2019-07-30 10:39:07
Leányfalu a Dunakanyar legkedveltebb nyaralóhelye
... Leányfalu a Dunakanyar egyik legkedveltebb nyaralóhelye. A dinamikusan fejlődő nagyközség a Visegrádi-hegység lábánál, Szentendre és Tahitótfalu között fekszik. Az üdülőterület autóval és busszal is könnyen megközelíthető, nyáron pedig még hajóval is ellátogathatunk ide. A Pest megyei település számos érdekességgel bír, ezek közül párat mi is összegyűjtöttünk.

- Sorg Vi...
2019-07-28 16:01:05
Orosz tanker - Elengedték az ukrán hatóságok által feltartóztatott orosz hajó legénységét
... az Interfax hírügynökséggel közölte, hogy ukrán hivatali partnerétől, Ljudmila Deniszovától megtudta: a személyzet tíz tagja ellen - mindannyian orosz állampolgárok - nem emeltek vádat. Busszal átszállították őket Moldovába, ahonnan továbbrepülhetnek Moszkvába.
Az SZBU a nap folyamán korábban közölte, hogy Izmailban az ukrán katonai ügyészséggel együttműködve feltartóztatta é...
2019-07-25 22:13:36
Szép napot mindenkinek!
... hogy neked jobb legyen. Lehetőleg úgy, hogy másoknak ne árts azzal, hogy neked jobb lesz. Ugye? Elmész tehát dolgozni a világjobbító(?) munkahelyedre (a benzinnel hajtott autóddal vagy busszal!), hogy pénzt keress a túléléshez, aztán ha ügyesedsz és létrán magasabbra jutva vastagszik a boríték, akkor még házad is lehet egy nap és autód is, a nyaralásokról nem is beszélve, meg az ö...
2019-07-14 09:58:21
Forgalomkorlátozások is lesznek a Rákospalota-Újpest vasútállomásnál talált bomba hatástalanítása miatt
... útvonalon, Lehel tér és Újpest-központ között jár, Újpest-központ és Káposztásmegyer, Szilas-patak között pótlóbusz viszi az utasokat.
A 12-es villamos nem közlekedik, vonalán a 14-es pótlóbusszal, illetve a 96-os, a 296-os vagy a 104-es busszal lehet utazni.
A 96-os autóbusz a Fóti úton haladva kerüli el a lezárt területet, megállva a 296-os busz megállóiban.
A 121...
2019-07-12 15:21:56
Busszal ütközött egy autó Budapesten, nyolcan megsérültek
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset a XIV. kerületben, a Telepes utca és a Lőcsei út kereszteződésében történt.
A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik....
2019-07-03 19:22:01
1 2 3 ..................113 .........169 170 .........225 226 
Címkék: Fülöp Attila, Ludwig Múzeumban, Fővárosi Kormányhivatal, Nyitrai Zsolt, Bártfai-Mager Andreának, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Ludwig Múzeum, Vajdasági Baráti Egyesülett, Deák Ferenc, Sorg Vi, Ljudmila Deniszovától, Budapesti Rendőr-főkapitányság, fogyatékkal élők, vajdasági neoavantgárd, ukrán hatóságok, autó Budapesten, önálló életvitel, képes összefoglalóból, ország minden, járművek összesen, alábbi linken, nemzeti vagyon, kiállításhoz kapcsolódóan, legnépszerűbb városnéző, korábbi években, viharos időjárás, utasoknak egyénileg, szlovák fővárosból, dinamikusan fejlődő, üdülőterület autóval, ukrán katonai, benzinnel hajtott, 12-es villamos, 14-es pótlóbusszal, 296-os vagy, 104-es busszal, 96-os autóbusz, lezárt területet, 296-os busz, műszaki mentés, útszakaszt lezárták, forgalmat elterelik, minisztériumának, összegyűjtöttünk, segítségnyújtási, káposztásmegyer, összefoglalóból, hatástalanítása, feltartóztatott, vasútállomásnál, hírügynökséggel, ellátogathatunk, átszállították, kormányhivatal,
© 2013 TVN.HU Kft.