Belépés
Szombattól pótlóbusz jár a HÉV helyett Békásmegyer és Szentendre között
... érintése nélkül a H5E jelzésű expresszjárattal, Pomáz és Békásmegyer között pedig a H5A jelzésű busszal is lehet utazni.
A H5 és a H5E buszokra Békásmegyeren a Csobánka téri buszfordulóban, Szentendrén pedig a Volánbusz-pályaudvar 8-as kocsiállásánál, a H5A-ra Békásmegyeren szintén a Csobánka téri buszfordulóban, Pomázon pedig a Volánbusz pályaudvaron lehet felszállni.
H...
2019-06-13 11:31:30
Verekedésben résztvevő családok tagjait ítélték el Pécsen
... a két család megállapodott abban, hogy a vitát az elsőrendű K. J. M. és a tizenegyedrendű fiatalkorú P. J. vádlott közötti verekedéssel "próbálják meg tisztázni", ezért egy pécsi buszfordulóban este 10 óra körül találkoztak.
A vádlottak a verekedéshez különböző eszközöket, köztük fejszenyelet és kaszát vittek magukkal.
A folyamatosan a helyszínre érkező családtagok kölcs...
2019-02-13 15:52:00
BKK: hétfőtől lezárják a margitszigeti parkolót
...
A közlemény szerint a parkoló bővítése és felújítása miatt az Árpád hídról érkezők nem tudnak behajtani a parkolóba, megfordulni a parkoló előtti buszfordulóban lehet.A terület várhatóan 2017. május 31-éig munkaterület lesz, ezért a tiltott helyen parkoló gépjárműveket a kivitelező vállalkozó elszállíttatja - tették hozzá. ....
2017-03-04 08:31:08
Akiknek a szívük és az eszük is a helyén van
Új emlékmű Mosonszentmiklóson

A napokban készült el a Vasút utcai buszfordulóban a település új emlékműve, amely az 1956-os forradalomban részt vevő mosonszentmiklósiaknak állít örök emléket.
Az emlékmű megvalósítását az önkormányzati forrás mellett helyiek támogatták. A süttői márványkő kifaragását szintén helyi vállalkozók végezték.
Az egyik támogatónak, ...
2014-09-20 18:40:14
Családmodell erőtartalék módra: egyszerre támadtak a tesvíre
... házaspárt a cigányok, akik egyből ütöttek is.

Garázdaság miatt indítottak eljárást egy jutai testvérpár ellen, akik szóváltásba kerültek egy házaspárral a kaposfüredi buszfordulóban, majd egyikőjük ököllel állon és fejen ütötte házaspár férfi tagját. A helyszínre érkező rendőröknek meg kellett akadályozniuk az esetleges további verekedés, mert hiába értek a buszmegállóh...
2014-06-05 19:55:32
Átalakítaná a 9-es, a 109-es és a 206-os buszok közlekedését a BKK
... és hét közben esténként létező közlekedési kapcsolat állandósul Óbuda és Kőbánya között és csökkenthető a 86-os busz zsúfoltsága is. Hátránya viszont, hogy a Nyugati pályaudvari buszfordulóban és a Madách Imre téren megszűnik a felszállási lehetőség.
A BKK az utasok véleményére is kíváncsi, a visszajelzéseket honlapjukon (http://www.bkk.hu/tomegkozlekedes/t arsadalmi-egyeztete...
2012-10-05 11:01:47
1 
Címkék: H5A-ra Békásmegyeren, Madách Imre, margitszigeti parkolót, 206-os buszok, tizenegyedrendű fiatalkorú, pécsi buszfordulóban, verekedéshez különböző, helyszínre érkező, közlemény szerint, parkoló bővítése, parkoló előtti, terület várhatóan, tiltott helyen, kivitelező vállalkozó, napokban készült, 1956-os forradalomban, emlékmű megvalósítását, önkormányzati forrás, egyik támogatónak, jutai testvérpár, kaposfüredi buszfordulóban, esetleges további, 86-os busz, felszállási lehetőség, utasok véleményére, visszajelzéseket honlapjukon, expresszjárattal, visszajelzéseket, tizenegyedrendű, tomegkozlekedes, buszfordulóban, kocsiállásánál, elszállíttatja, megvalósítását, margitszigeti, önkormányzati, békásmegyeren, gépjárműveket, megállapodott, akadályozniuk, forradalomban, közlekedését, családmodell, munkaterület, fejszenyelet, verekedésben, folyamatosan, buszmegállóh, verekedéssel, verekedéshez, csökkenthető, pályaudvaron, közlekedési, honlapjukon, találkoztak, véleményére, békásmegyer, erőtartalék, pályaudvari,
© 2013 TVN.HU Kft.