Belépés
Koronavírus - Másfél milliárd fonttal segíti a brit kormány a művészeti és kulturális intézményeket
... százalékkal maradnak el a tavalyitól, és ez 73,4 milliárd font (29 ezer milliárd forint) bevételkiesést jelentene.
A közös felhívás szerint a brit vendéglátó és turisztikai szektor cégeinek fele a jövő év vége előtt nem számol azzal, hogy működése ismét kifizetődővé válik.
A Boris Johnson miniszterelnöknek címzett levél aláírói azt kérik, hogy a kormány hosszabbítsa meg ...
2020-07-06 07:04:19
Módosították Hódmezővásárhely idei költségvetését
... büdzsé tervezetéről készült könyvvizsgálói jelentés magas kockázatúnak minősítette az ingatlanértékesí...
2020-06-25 13:01:59
Krónika: Romániában nem vált ki ellenérzéseket a német kisebbség németországi támogatása
... része valóban a szász közösség soraiból kerül ki: célunk az, hogy Erdélyben, szülőföldjükön maradjanak. Ugyanakkor gondoljunk arra, hogy sok szász nemzetiségű munkavállaló román vállalkozók cégeinél dolgozik. Amennyiben ezek a pályázó cégek megfelelnek az alapítvány által követelt támogatási feltételeknek, a vállalat hozzájut a finanszírozáshoz" - fogalmazott az ügyvezető. Szerint...
2020-06-12 13:52:21
Koronavírus - Húsvéti ellátás és lelki segítségnyújtás a vidéki településeken
... a húsvéti hétvégre tekintettel csütörtökön kétnapi, szombaton három napra elegendő egy tál meleg étel szállítanak ki ezer, hetven év feletti lakosnak. A kiszállításban az önkormányzat és cégeinek 19 autója vesz részt, az ételt a város óvónői osztják szét.
Székesfehérváron egy hete működik a videotelefonos kapcsolattartás az idősotthonokban - közölte az önkormányzat. Jelezték,...
2020-04-08 16:42:45
Koronavírus - Jobbik: fékezett habzású a kormány intézkedéscsomagja
... "értelmetlen piramisépítések" mellett bővítenék a közteherviselést is.
Ennek jegyében nagyobb befizetéseket kellene tenniük a tavaly 600 milliárd forintnál nagyobb profitot elérő bankszektor cégeinek és azoknak a multinacionális vállalatoknak, amelyek "ezermilliárdos nagyságrendben viszik ki Magyarországról a profitot" - sorolta.
A közbizalom helyreállítása talán soha ne...
2020-04-07 15:42:19
Koronavírus - Költségvetési átcsoportosítások a vidéki önkormányzatoknál
... bekövetkezett gazdasági válság súlyosan érinti az önkormányzatukat is, jelentősen csökken a bevételük. A pénzügyi források felhasználásakor elsőbbséget élvez az önkormányzat intézményeinél és cégeinél foglalkoztatott emberek munkahelyének védelme, és a munkahelyük elvesztése miatt bajba került lakosok támogatása. "Minden olyan kiadásról le kell mondanunk, amely nem a munkahelyek m...
2020-04-07 12:31:44
Koronavírus - Karácsony: egyeztetnek a plázákkal a parkolóik ingyenes használatáról
... dolgoznak azon, hogy megkönnyítsék az egészségügyi dolgozók parkolását, az ezzel kapcsolatos igényeket el is kezdték felmérni.
A főpolgármester közölte: a fővárosi önkormányzatnál, annak cégeinél és intézményeinél dolgozók megkapják a már korábban jóváhagyott béremeléseket.
Karácsony Gergely szólt arról is, hogy a fővárosi önkormányzat cégei, intézményei és a kerületek ...
2020-03-19 17:32:45
Karácsony: bíróságon támadja meg a közbeszerzési döntőbizottság bírságát a BKV
... A döntést a cég megtámadja a bíróságon, "képviseljük az igazunkat" - írta a főpolgármester hozzátéve: tovább dolgoznak azon, hogy "gazdasági érdekkörök helyzetbehozása helyett a város és cégeinek értékes felületeivel az eddigieknél átláthatóbban, tisztességesebben, felelősebben, a köz érdekeit jobban szolgálva bánjunk".
A döntőbizottság szerdán tudatta a honlapján, hogy együt...
2020-01-23 14:52:10
Fülöp Attila: a munkaképesség megváltozásával nem változik meg a munkavállalási szándék
... megváltozott. Ismertetése szerint cégeiknek összesen csaknem 900 üzleti partnere van, és számukra mintegy 9 ezer fajta terméket állítanak elő. Partnereik között vannak a világ legnagyobb cégeinek leghíresebb márkái is, köztük a divatipar ismert szereplői.
Azt mondta, a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató cégek ma már "ugyanolyan minőségben, ugyanolyan határidő...
2020-01-13 15:51:58
Emelkedik a nők aránya a német vállalatok vezetésében
... vállalkozások körében törtek elő, ezen társaságok 77 százalékánál van legalább egy nő az igazgatóságban, és átlagosan minden hetedik igazgatósági tag nő. A középvállalati szektor tőzsdei cégeinek MDax és SDax indexében szereplő vállalatoknál jóval alacsonyabb az arányuk.
Vezérigazgatóként csupán öt nő dolgozik. A DAX-30 indexben jegyzett SAP, a legnagyobb európai szoftvercég...
2020-01-10 16:52:09
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Módosították Hódmezővásárhely, Fülöp Attila, Boris Johnson, Karácsony Gergely, brit kormány, német kisebbség, vidéki településeken, vidéki önkormányzatoknál, parkolóik ingyenes, közbeszerzési döntőbizottság, munkaképesség megváltozásával, munkavállalási szándék, német vállalatok, közös felhívás, brit vendéglátó, kormány hosszabbítsa, szász közösség, pályázó cégek, alapítvány által, vállalat hozzájut, húsvéti hétvégre, város óvónői, hete működik, videotelefonos kapcsolattartás, multinacionális vállalatoknak, közbizalom helyreállítása, pénzügyi források, önkormányzat intézményeinél, munkahelyük elvesztése, egészségügyi dolgozók, ezzel kapcsolatos, főpolgármester közölte, fővárosi önkormányzatnál, fővárosi önkormányzat, főpolgármester hozzátéve, eddigieknél átláthatóbban, döntőbizottság szerdán, világ legnagyobb, divatipar ismert, megváltozott munkaképességű, középvállalati szektor, legnagyobb európai, önkormányzatukat, hódmezővásárhely, finanszírozáshoz, felhasználásakor, ingatlanértékesí,
© 2013 TVN.HU Kft.