Belépés
Divina Comedia
....
Ady Endre:
DIVINA COMOEDIA

Uram! Szinházad rég felépitéd,
Immár látott az sok, sok ezred évet,
De darabod nem újult semmiképp,
A neve egy, a célja egy: az élet.
Rossz a darab, bocsáss meg, óh, uram!
A díszlet régi, színtelen, kopott,
A morál: jaj a jóknak, nagyoknak,
A...
2020-11-26 22:33:58
Virtuózok nemzetközi dal verseny Visegrádi 4-ek
... Szlovákia és Csehországban pedig november 27-től adásba kerülő műsor a magyar kormány és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósulhat meg.
A műsor és oktatási program célja, hogy ne csak a résztvevő országok klasszikus zenei sokszínűségét, hanem a határokon átívelő közös közép- és kelet-európai kultúránkat is népszerűsítse.
Peller Mariann, a műsor ötle...
2020-11-23 16:56:41
Virtuózok nemzetközi dal verseny Visegrádi 4-ek
... Szlovákia és Csehországban pedig november 27-től adásba kerülő műsor a magyar kormány és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósulhat meg.
A műsor és oktatási program célja, hogy ne csak a résztvevő országok klasszikus zenei sokszínűségét, hanem a határokon átívelő közös közép- és kelet-európai kultúránkat is népszerűsítse.
Peller Mariann, a műsor ötle...
2020-11-21 20:02:29
Edzés 4 előnye idősebbeknek
... választani még idősebb korban is.

Az ellenállásedzés minden olyan fizikai edzést magába foglal, ami izometrikus és izotóniás gyakorlatokat jelent. Ezeknek az edzéseknek nem más a célja, mint az izmok erősítése és fejlesztése. A sportolók is gyakran alkalmazzák ezt az edzésformát, hogy erősebbé és gyorsabbá váljanak. Ez azonban nem csak ezt a célt szolgálja, ennél sokkal...
2020-11-19 12:51:25
Nemzetek Ligája elitjébe jutott Magyarország
... akár meg is nyerhetik a kvartettet.
Ugyanakkor a Rossi-legénység is veretlen öt mérkőzés óta, és Izland legyőzésével az Eb-pót selejtezőn kijutott a kontinensviadalra, ami elsődleges célja volt a magyar nemzeti csapatnak. Az őszi menetelés viszont annyira meghozta az étvágyat, hogy a nehézségek ellenére is abban bízott Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya, hogy megv...
2020-11-19 10:17:55
Wanda Boniszewska nővér boldoggá avatási eljárás
... főegyházmegye vezet mint illetékes egyházmegye, amelynek területén a szerzetesnő elhunyt. Az ügy posztulátorának Michał Siennicki pallottinus szerzetes papot kérték fel. A most kezdődő eljárás célja, hogy bizonyítsa: a hősiesség lehetséges az élet legnehezebb körülményei között is - állapították meg az első ülésen.
Wanda Boniszewska nővér az igazságtalan ítélet ellenére...
2020-11-17 18:38:43
Az iskolák továbbra sem képeznek gócpontot
... oktathatnak, ha erre szakmailag képesek, az intézmény rendelkezésére áll a megfelelő digitális háttér, és biztosítják a tanulók felügyeletét az adott időszakban.
Az intézkedések célja, hogy a legnagyobb biztonságban működhessen tovább a köznevelés - hangoztatta az államtitkár.MTI 2020. november 16.


https://koronavirus.gov.h...
2020-11-17 11:20:33
Legjobb zsírégető táplálékok
... zsírégetést is támogatja, így mindenképpen érdemes beiktatni a fogyókúrás étrendünkbe.

Amennyiben szereti a csípős ízeket, úgy a chili fogyasztása nagyon előnyös lehet, ha zsírégetés a célja. A chili paprika ugyanis kapszaicint tartalmaz, amely nemcsak a kalóriaégetésben, hanem a fogyásban és a zsírégetésben is hatásos lehet.

Citrusos gyümölcsök közül az egyi...
2020-11-16 21:42:52
Az EMBERISÉGRŐL

Csepeli Szabó Béla
Az EMBERISÉGRŐL

Az emberiség addig él, míg célja van
és hite önmagában,
míg tiszta tűz és gondolat fogan
szívében, homlokában,
míg alkotni és lelkesedni tud, lobogva,
meg-megújulva szakadatlanul,
s ha a romlás...
2020-11-15 15:20:35
Felemás őszi ének
...
nevetségesen ismerős
minde...
2020-11-15 13:54:05
1 2 3 ............2552 2553 .......3828 3829 ......5104 5105 5106 
Címkék: Divina Comedia, Nemzetek Ligája, Wanda Boniszewska, DIVINA COMOEDIA, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Peller Mariann, Marco Rossi, Michał Siennicki, Csepeli Szabó Béla, iskolák továbbra, díszlet régi, magyar kormány, résztvevő országok, határokon átívelő, műsor ötle, ellenállásedzés minden, izmok erősítése, célt szolgálja, magyar nemzeti, őszi menetelés, nehézségek ellenére, válogatott szövetségi, szerzetesnő elhunyt, most kezdődő, hősiesség lehetséges, élet legnehezebb, első ülésen, igazságtalan ítélet, intézmény rendelkezésére, megfelelő digitális, tanulók felügyeletét, adott időszakban, intézkedések célja, legnagyobb biztonságban, fogyókúrás étrendünkbe, csípős ízeket, chili fogyasztása, chili paprika, emberiség addig, kalóriaégetésben, minisztériumának, posztulátorának, ellenállásedzés, rendelkezésére, gyakorlatokat, népszerűsítse, csehországban, támogatásával, szakadatlanul, zsírégetésben, sokszínűségét, főegyházmegye, nevetségesen, felügyeletét, mindenképpen, emberiségről, igazságtalan,
© 2013 TVN.HU Kft.