Belépés
Vitályos: az EFOP-os fejlesztési források több mint kétharmadát már eljuttatták a kedvezményezettekhez
... ezen célkitűzésekhez kapcsolódó infrastrukturális fejlesztésekre költenek.
A keret legnagyobb részéből az oktatás és köznevelés minőségének fejlesztése, a felsőoktatási szakpolitikai célok szolgálata valósult és valósul meg, a második helyen a szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem áll - tette hozzá.
Kifejtette, a társadalmi felzárkózási projektek kereté...
2019-07-19 15:22:22
ITM: erősödött a vállalkozások és a felsőoktatás k+f tevékenysége
... jöjjön létre, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország magas hozzáadott értéket teremtő, tudásalapú, kiegyensúlyozott, fenntartható gazdasággá és társadalommá váljon.
A szakpolitikai célok között kiemelt szerepe van az együttműködések erősítésének. Fontos, hogy erősödjön az együttműködés a kutatás-fejlesztési és innovációs rendszer szereplői között, hogy a vállalatok kölcsönö...
2019-07-12 07:04:40
Klímavédelmi, energetikai és migrációs kérdésekről egyeztetett a magyar és a szlovák államfő
... hozzá.
Kiemelte, szintén megegyezett az álláspontjuk arról, hogy mindegyik országnak önállóan kell meghatároznia az energiapolitikáját, az atomenergia pedig nélkülözhetetlen a klímavédelmi célok teljesítéséhez.
A magyar államfő tájékoztatása alapján a migráció kérdésében egyetértettek abban, hogy Európa külső határait meg kell védeni, a kötelező kvóta pedig helytelen, ...
2019-07-11 14:21:41
Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
... végzett szűrő és kutató munkában jó lehetőségek mutatkoztak, az erre épített feladatterveket sikeresen végre is hajtotta ,,Szabadkai".
További feladatai meghatározásakor kiemelt célokat határoztak meg számára a következő kulcsfontosságú személyekkel kapcsolatban:
- Szentesi (Szameth) Henrik kistormási lakos, volt SS-katona, akit a szovjet fogságból t...
2019-07-09 00:44:32
Több milliárd euró hiányzik a német haderő fejlesztéséhez
... tervekhez képest.
A Die Welt birtokába jutott bizalmas jelentés kiemelten felhívja a figyelmet arra, hogy ilyen számok mellett nem tarthatóak a védelmi képességek fejlesztésére vonatkozó célok, és döntést kell hozni arról, hogy mely tervbe vett projekteket valósítják meg és melyeket halasztják el.
A nagyberuházások közül így veszélybe került a nehéz szállítóhelikopterek...
2019-07-01 11:31:50
Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű első felvonulási épületeinek kivitelezése
... megtartásához elengedhetetlen az atomenergia hosszú távú alkalmazása. Ezért is kiemelten fontos, hogy megépüljenek az új blokkok - fejtette ki a miniszter.
Az atomerőműre a klímapolitikai célok eléréséhez is szükség van, ott, ahol bezárták az atomerőműveket, ugrásszerűen megnőtt a környezetszennyezés. Például Németországban, ahol az atomerőművek kivezetése mellett döntöttek,...
2019-06-20 22:00:23
Krónika 2. rész (napirend előtt: MTA, rendszerváltás, honvédelem, úzvölgyi temető)
... időszakban ismét csökkentek a források. Ma az új európai biztonságpolitikai kihívások, így a migráció és a közelünkben lévő háborús helyzet szükségessé teszi a haderő fejlesztését, így ezek a célok a 2020-as költségvetésben is helyet kapnak, jövőre mintegy 600 milliárd forintból gazdálkodhat a honvédelem.
Németh Szilárd honvédelmi államtitkár hangsúlyozta: valóban rekord költ...
2019-06-18 11:21:45
Kínai céggel kötött stratégiai megállapodást a Debreceni Egyetem
... pedig az egyik kínai egye...
2019-06-12 16:12:39
Vívó-vb - Bemutatták a Szatmári András főszereplésével készült kampányfilmet
... Szövetség elnöke arról beszélt, hogy a sportág szempontjából rendkívül fontos időszak következik.
"Az Eb-n is szeretnénk jó eredményt elérni. Nem rakunk terhet a versenyzőkre konkrét célok megfogalmazásával, de nyilván tudják ők is, hogy mennyire fontos a jó szereplés az olimpiai kvalifikáció szempontjából." - mondta.
A világbajnokságról úgy fogalmazott: "arra készülünk,...
2019-06-06 13:51:46
Palkovics: jövőre 32 milliárd forinttal több jut innovációra és kutatásfejlesztésre
... fejlesztése, a mesterséges intelligencia alapú kardiológiai döntéstámogató rendszer és digitális asszisztens létrehozása, valamint a daganatterápia hatékonyságát növelő algoritmus fejlesztése. A célok között szerepel az Egészségügyi Menedzserképző Központban a betegutak optimalizálását lehetővé tevő rendszer kifejlesztése is.
Merkely Béla hangsúlyozta: a most támogatást nyert...
2019-06-03 23:36:56
1 2 3 ...................62 63 ..........94 95 .........124 125 126 
Címkék: Paks II, Debreceni Egyetem, Szatmári András, Például Németországban, Németh Szilárd, Egészségügyi Menedzserképző Központban, Merkely Béla, szlovák államfő, német haderő, keret legnagyobb, felsőoktatási szakpolitikai, második helyen, társadalmi kirekesztés, társadalmi felzárkózási, szakpolitikai célok, együttműködések erősítésének, vállalatok kölcsönö, álláspontjuk arról, atomenergia pedig, klímavédelmi célok, magyar államfő, migráció kérdésében, kötelező kvóta, erre épített, következő kulcsfontosságú, figyelmet arra, védelmi képességek, nagyberuházások közül, atomenergia hosszú, klímapolitikai célok, atomerőművek kivezetése, közelünkben lévő, haderő fejlesztését, 2020-as költségvetésben, egyik kínai, sportág szempontjából, versenyzőkre konkrét, olimpiai kvalifikáció, mesterséges intelligencia, daganatterápia hatékonyságát, célok között, betegutak optimalizálását, most támogatást, meghatározásakor, nélkülözhetetlen, kiegyensúlyozott, országgyűlésben, célkitűzésekhez, főszereplésével,
© 2013 TVN.HU Kft.