Belépés
Török puccskísérlet - Országszerte újabb 128 ember ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus miatt
... Gülen muzulmán hitszónok nemzetközi hálózatát vádolja a 2016-os hatalomátvételi kísérletért. A hitszónok tagadja, hogy bármi köze volt a történtekhez. Ankara szerint a mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az államigazgatásba, így a haderőbe is.
A feltételezett gülenisták elleni kormányzati fellépés a puccskísérlet óta szakadatlan. Süleyman Soylu törö...
2019-06-18 10:01:32
Vereb István a Laudetur Kiadó vezetője - mai gondolatai
... Krisztusban«. Arra gondoltam, hogy ez az akarat, amit beleadtam, ez az erő, amivel el akartam érni a célt, ösztönöz Krisztus követésére is. Megéreztem, mennyi erőt kapok attól, hogy céltudatosan sportolok, és ez ösztönzést adott ahhoz is, ahogyan nap mint nap megélem a hitet. Ha teljes valódat beleadod a futás kedvéért, ha képes vagy felülmúlni önmagadat, hogy te érj oda elsz...
2019-05-29 10:04:06
Török puccskísérlet - A fegyveres erők több mint kétszáz tagja ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus gyan
... hálózatát vádolja a 2016-os hatalomátvételi kísérletért. A hitszónok tagadja, hogy bármi köze volt a történtekhez. Ankara szerint a terrorszervezetnek nyilvánított mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az államigazgatásba, így a fegyveres erőkbe is.
A főügyészség pénteki közleményében kiemelte: továbbra is a gülenista terrorszervezet jelenti a legnagy...
2019-04-26 10:31:41
A fagyógyászat igen kellemes eljárás.
... táj jellegzetes eleme, Talán ezért kelt vágyat és jó érzést látványa oly sok embernek. Alkalmazás: A ciprus lábánál vigaszt találhat. Az álmodozó embernek segít, hogy nyugodtan, de céltudatosan foglalkozzon élete tervezésével.

Cseresznyefa

A párkapcsolati gátlásokat oldhatjuk vele, de segít a szexuális problémák megoldásában is. Érdemes a párunkkal közösen me...
2019-04-08 09:10:15
Teljesítmény
...,,Négy lépés vezet a teljesítményhez: Tervezz céltudatosan, készülj imádkozva, folytasd pozitívan, vidd véghez kitartóan."

-Ismeretlen szerző-...
2019-02-25 20:06:46
Hippokratészi személyiségtípusok
... melankolikus csak néhány dologgal szeret foglalkozni, de amit elkezd, azt igyekszik tökélyre vinni.

Életének legtöbb területén komoly és rendszerezett. Napjait tervszerűen, céltudatosan éli, megjelenése harmonikus. A melankolikus ruhái tiszták, vasaltak és jól illenek egymáshoz. Hajviselete ápolt, környezete rendezett. Különös gondossággal ügyel a részletekre.
...
2019-01-19 00:39:01
Egy emberi jogi díjas volt bírót ítéltek börtönre Törökországban terrorszervezeti tagságért
... hogy bármi köze lett volna a történtekhez, hálózatát Ankara a puccskísérletet követően fegyveres terrorszervezetnek nyilvánította. A hivatalos álláspont értelmében a mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami szférába, így az igazságszolgáltatásba is.
A hatalomátvételi incidens után a török vezetés rendkívüli állapotot vezetett be és 2018 nyaráig...
2019-01-18 18:32:01
Török puccskísérlet - Újabb másfélszáz ember ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus gyanújával
... vádolja a 2016-os államcsínykísérletért. A hitszónok tagadja, hogy bármi köze lett volna a történtekhez. A Törökországban terrorszervezetnek nyilvánított mozgalom tagjai Ankara szerint céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami szférába, így a haderőbe is.
A feltételezett gülenisták elleni hatósági fellépés 2016 júliusa óta szakadatlan. A fegyveres erőknél több ...
2019-01-15 09:41:12
Török puccskísérlet - Ismét több mint százhúsz katona és kadét ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus gyan
... hitszónok tagadja, hogy bármi köze volt a történtekhez. Ankara szerint a terrorszervezetnek nyilvánított mozgalom, a Fethullahista Terrorszervezet (Fethullahci Terör Örgütü, FETÖ) tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami szférába, így a haderőbe is.
A feltételezett gülenisták elleni hatósági fellépés 2016 júliusa óta szakadatlan. A fegyveres erőknél töb...
2019-01-11 10:11:22
Lengyel-magyar komolyzenei koncertnek ad otthont vasárnap a Benczúr Ház
... Katona József drámája alapján. A mű ősbemutatóját 1861-ben tartották a Nemzeti Színházban. Ez az opera is több szempontból az érett mester összegzésének tekinthető, amelyben Erkel céltudatosan aknázta ki az idegen és a magyar zenei stílusokban rejlő dramaturgiai lehetőségeket. Míg egy-egy jelenetben a francia és az olaszos hangvétel uralkodik, máskor a magyaros elem a meghatározó ...
2019-01-10 15:02:03
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Vereb István, Laudetur Kiadó, Benczúr Ház, Süleyman Soylu, Fethullahista Terrorszervezet, Fethullahci Terör Örgütü, Katona József, Nemzeti Színházban, fegyveres erők, fagyógyászat igen, emberi jogi, 2016-os hatalomátvételi, hitszónok tagadja, mozgalom tagjai, feltételezett gülenisták, futás kedvéért, fegyveres erőkbe, főügyészség pénteki, gülenista terrorszervezet, ciprus lábánál, álmodozó embernek, párkapcsolati gátlásokat, szexuális problémák, párunkkal közösen, melankolikus ruhái, puccskísérletet követően, hivatalos álláspont, állami szférába, hatalomátvételi incidens, török vezetés, fegyveres erőknél, érett mester, magyar zenei, olaszos hangvétel, magyaros elem, terrorszervezeti, államigazgatásba, terrorszervezet, hatalomátvételi, teljesítményhez, puccskísérletet, törökországban, ősbemutatóját, puccskísérlet, közleményében, feltételezett, párkapcsolati, nyilvánította, rendszerezett, hippokratészi, lehetőségeket, összegzésének, fethullahista, melankolikus, céltudatosan, történtekhez, nyilvánított,
© 2013 TVN.HU Kft.