Belépés
Vacsoracsata-Antónia-Desszert
Fekete-fehér csoki torta



Hozzávalók:

12 tojás
32 dkg teavaj
16 dkg natúr kakaó
16 dkg kristálycukor
6 dl növényi tejszín
4 tábla fehér csoki

Elkészítés:

Bekapcsoljuk a sütőt, 180 fokig melegítjük.

[b...
2009-02-17 21:52:07
Vacsoracsata-Antónia-Főétel
Palacsintatésztába tekert mézes chilis csirkemell



Hozzávalók:

olívaolaj
csirkemell
3 cső kukorica, vagy konzerv
chili
maci méz
sajt
jégsaláta
liszt
8 db tojás
petrezselyem
1 l tej
fehér bors
lila hagyma...
2009-02-17 21:50:52
Vacsoracsata-Antónia-Előétel
Királyrák tempura



Hozzávalók:

Mártogatós szószhoz:

kb 0,5dl szója szósz
1 ek .méz
fél lime leve
egész lime héja lereszelve
mokkáskanál koriander por
mokkáskanál gyömbér por

Salátához:

madárbegy salát...
2009-02-17 21:49:13
Vacsoracsata-Gábor-Desszert
Csúsztatott palacsinta



Hozzávalók:

5 tojás
5 dkg vaj
10 dkg liszt
2 dl tej
10 dkg vaníliás cukor
5 dkg áfonya lekvár
1/2 deci édes vörösbor
olaj a sütéshez

Elkészítés:

A vajat habosra keverjük és a to...
2009-02-17 21:46:55
Vacsoracsata-Gábor-Főétel
Vegyes pecsenye somogyi dödöllével



Hozzávalók a vegyes pecsenyéhez:

1 fél kiló sertés oldalas, ne túl zsíros legyen
1 fél kiló csirke szárny
2 fej fokhagyma
2 fej hagyma
1 doboz ketchup
1/2 kiló méz

őrölt kömény

...
2009-02-17 21:45:39
Vacsoracsata-Gábor-Előétel
Falusi májgaluska leves fürjtojással



Hozzávalók a leveshez:

egy fél tyúk, és belsőség
3 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
1 közepes zeller
1 kis fej karalábé
1 zöldpaprika (ha kicsit erős az nem baj)
1 kis fej hagyma
2 gerezd fokha...
2009-02-17 21:43:50
Vacsoracsata-Lajcsi-Desszert
Bundázott alma fahéjjal



Hozzávalók:

alma
palacsintatészta
fahéj

Elkészítés:

A sűrű palacsintatésztába mártjuk a kimagozott alma szeleteket, forró olajban kisütjük, tálaláskor fahéjjal megszórjuk....
2009-02-17 21:42:17
Vacsoracsata-Lajcsi-Főétel
Sváb pecsenye dióban forgatott burgonyával



Hozzávalók:

fehér pulykahús
sertéshús
hagyma
paradicsom húslé
burgonya
dió

bors
rozmaring

Elkészítés:

A húsokat csíkokra vágjuk, a megdinsztelt hagym...
2009-02-17 21:40:46
Vacsoracsata-Lajcsi-Előétel
Ünnepi krémleves sváb gombóccal



Hozzávalók:

zsemle

bors
tojássárgája
rozmaring
petrezselyem
zeller
főzőtejszín
hagyma
kevés burgonya

Elkészítés:

A hagymát pirítjuk, felöntjük vízzel, bele...
2009-02-17 21:39:36
Vacsoracsata-Linda-Desszert
Csokis muffin



Hozzávalók:
15 dkg liszt
2 tojás
15 dkg vaj
15 dkg cukor
3 evőkanál barackíz (ízlés szerint más is lehet)
fél csomag sütőpor vagy szófabikarbóna
5 dkg keserű kakaópor
5 dkg tört étcsokoládé

Elkészítés:...
2009-02-17 21:37:23
1 2 3 ..................896 897 .........1345 1346 ........1756 1757 1758 .1792 1793 1794 
Címkék: vajat habosra, vegyes pecsenyéhez, kimagozott alma, húsokat csíkokra, megdinsztelt hagym, hagymát pirítjuk, palacsintatészta, szófabikarbóna, kristálycukor, petrezselyem, tojássárgája, vacsoracsata, megdinsztelt, bekapcsoljuk, fürjtojással, csúsztatott, zöldpaprika, pecsenyéhez, főzőtejszín, mokkáskanál, étcsokoládé, burgonyával, hozzávalók, leadimages, megszórjuk, elkészítés, melegítjük, dödöllével, szeleteket, kimagozott, csirkemell, tálaláskor, paradicsom, mártogatós, lereszelve, palacsinta, májgaluska, sárgarépa, jégsaláta, bundázott, olívaolaj, királyrák, fokhagyma, fehérrépa, rozmaring, gombóccal, salátához, felöntjük, krémleves, koriander, forgatott, madárbegy, pulykahús, sertéshús, desszert, vaníliás, szószhoz, pecsenye, keverjük, sütéshez, vörösbor, kisütjük, fahéjjal, evőkanál, burgonya, csíkokra, pirítjuk, barackíz, karalábé, kakaópor, kukorica,
© 2013 TVN.HU Kft.