Belépés
Női kosárlabda EK - Újabb ceglédi vereség
... ellen.
A mostani mérkőzésen a nagyszünetben még négy ponttal a Cegléd vezetett, a második félidőben azonban a franciák a maguk javára fordították az összecsapást.
A ceglédiek csoportjuk harmadik helyén állnak.
Eredmény (a nemzetközi szövetség honlapjáról):
4. forduló, G csoport:Ceglédi EKK-Landes (francia) 59-76 (22-16, 13-15, 13-20, 11-25)

korábban:...
2017-11-02 20:33:24
Női kosárlabda EK - Moszkvai győzelmével továbbjutott a Cegléd
... dobott.
A magyar csapat három győzelemmel és egy vereséggel utazott Oroszországba, míg a Szpartak 1/3-as mérleggel állt. A ceglédiek csütörtöki sikere azt jelenti, hogy már biztosan csoportjuk első vagy második helyén végeznek, így ott lesznek a 16 között a kupasorozatban.

Eredmény (a FIBA honlapjáról), 5. forduló, A csoport:Szpartak Moszkva (orosz)-VBW CEKK Cegléd...
2016-12-08 17:53:42
1 
Címkék: Ceglédi EKK-Landes, Szpartak Moszkva, CEKK Cegléd, mostani mérkőzésen, második félidőben, maguk javára, ceglédiek csoportjuk, nemzetközi szövetség, magyar csapat, vereséggel utazott, ceglédiek csütörtöki, kupasorozatban, oroszországba, nagyszünetben, összecsapást, továbbjutott, győzelmével, fordították, honlapjáról, győzelemmel, kosárlabda, csütörtöki, vereséggel, mérkőzésen, csoportjuk, nemzetközi, ceglédiek, félidőben, mérleggel, szövetség, franciák, moszkvai, korábban, harmadik, szpartak, eredmény, vezetett, végeznek, biztosan, moszkva, forduló, csoport, jelenti, utazott, második, ceglédi, lesznek, francia, ponttal, vereség, azonban, mostani, cegléd, sikere, dobott, állnak, csapat, magyar, javára, helyén, landes, között, orosz, újabb, ellen, maguk, három,
© 2013 TVN.HU Kft.