|
|
|
... csirkecombbal
Hozzávalók
4 db csirkecomb
só
bors
0,5 dl olaj
5 dkg póréhagyma
1 db paradicsom
2 fej fokhagyma
60 dkg ceruzabab
1 l víz (sós)
1 ág kakukkfű
4 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
2 ek olaj
2 dl tejföl
1 tk étkezési keményítő... |
2017-06-15 23:09:13 |
|
|
|
|
|
|
... sertéscomb
50g sampinyon gomba
4db közepes paradicsom
2 szál friss bazsalikom
2 evőkanál olaj, só, fehérbors
2 evőkanál étkezési keményítő
A körethez:
100g ceruzabab
6dl húsleves
2 evőkanál olaj
1/2 kiskanálnyi currypor
200 g hosszúszemű rizs
leírás:
1.A húst leöblítjük, vékony csíkokra vágjuk. A gombát m... |
|
2014-05-20 01:06:17 |
|
|
|
|
|
|
... bizonyosra vehető, hogy Mexikóban már 7-8000 éve termesztették, és innen érkeztek a 16. század folyamán Európába az első babfajták, majd szép lassan elterjedtek világszerte.
A karcsú ceruzabab roppanósra főzve, párolva a legízletesebb
A pillangósvirágúak családjának tagja a nálunk is mind kedveltebb élénkzöld ceruzabab (tudományos nevén: Phaseolus vulgaris v... |
2012-07-14 11:54:53 |
|
|
|
|
|
|
Nagyon szépen köszönöm Neked.
... |
|
2011-06-02 17:03:06 |
|
|
|
|
|
|
... * 25 dkg bulgur és quinoa keverék (nem kötelező keverni, önmagában is finom bármelyikből)
* 1 nagyobb szál sárgarépa
* 3-4 fej csiperke gomba
* egy marék ceruzabab
* 5-6 brokkolirózsa
* 1 nagy gerezd fokhagyma
* 4 ek olívaolaj
* 1 kk balzsamecet krém
* 1 kk citrombors
* 1 csokor petrezselyem vagy ... |
2010-09-24 21:07:56 |
|
|
|
|
|
|
...
DPG Recepttár 271.
Barangolás Nagy-Magyarországon
Tartalomjegyzék
DPG Recepttár 271. 1
B... |
2009-07-10 17:49:01 |
|
|
|
|
|
|
... hintjük meg.
Főételek
ZÖLDBABBAL TÖLTÖTT SZALONNÁS MARHATEKERCS KÁVÉS-VÖRÖSBOROS MÁRTÁSSAL
Hozzávalók:
60 dkg hátszín, 8 szelet baconszalonna, 60 dkg ceruzabab, 4 gerezd fokhagyma,
20 dkg vegyes zöldség, 1 db vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, 2 dl vörösbor, 0,5 dl
presszókávé, 2 evőkanál étkezési keményítő, kakukkfű, őrölt feketebors, só... |
2008-12-01 22:54:09 |
|
|
|
|
|
|
... marha-ritkacsont, 50 dkg füstölt csont, 1 kis fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2-3 szerecsendió-virág, 6-8 szem szegfűbors, 3-4 szál zellerzöld, só, bors, 400 g vegyes leveszöldség, 100 g ceruzabab (zöldbab), 2 kemény paradicsom. A gombóchoz: 5 dkg pászka (macesz), 1 kis fej hagyma, egy kis csokor petrezselyem, 30 g libazsír, 1 tojás.
1. A csontokat 1,5 liter vízben felt... |
2006-10-13 22:30:55 |
|
|
|
|