Belépés
Zöldbabfőzelék sült csirkecombbal
... csirkecombbal

Hozzávalók

4 db csirkecomb

bors
0,5 dl olaj
5 dkg póréhagyma
1 db paradicsom
2 fej fokhagyma
60 dkg ceruzabab
1 l víz (sós)
1 ág kakukkfű
4 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
2 ek olaj
2 dl tejföl
1 tk étkezési keményítő...
2017-06-15 23:09:13
x
... sertéscomb
50g sampinyon gomba
4db közepes paradicsom
2 szál friss bazsalikom
2 evőkanál olaj, só, fehérbors
2 evőkanál étkezési keményítő
A körethez:
100g ceruzabab
6dl húsleves
2 evőkanál olaj
1/2 kiskanálnyi currypor
200 g hosszúszemű rizs
leírás:
1.A húst leöblítjük, vékony csíkokra vágjuk. A gombát m...
2014-05-20 01:06:17
Friss zöldbabból saláta
... bizonyosra vehető, hogy Mexikóban már 7-8000 éve termesztették, és innen érkeztek a 16. század folyamán Európába az első babfajták, majd szép lassan elterjedtek világszerte.

A karcsú ceruzabab roppanósra főzve, párolva a legízletesebb

A pillangósvirágúak családjának tagja a nálunk is mind kedveltebb élénkzöld ceruzabab (tudományos nevén: Phaseolus vulgaris v...
2012-07-14 11:54:53
Képek ceruzából Ilonka64-től
Nagyon szépen köszönöm Neked.


...
2011-06-02 17:03:06
Vasárnap - menü ajánlat
... ajánlat: Sajtgolyók magvas köntösben


Gundel saláta:

Hozzávalók:
15 dkg főtt vagy konzerv gomba
15 dkg főtt vagy konzerv spárga
10 dkg főtt zöldbab (ceruzabab)
10 dkg nyers uborka
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
6-8 levél friss fejessaláta
1 citrom

őrölt bors
ecet
olaj
ketchup
...
2011-05-07 21:23:58
Bulgur-quinoa saláta
... * 25 dkg bulgur és quinoa keverék (nem kötelező keverni, önmagában is finom bármelyikből)
* 1 nagyobb szál sárgarépa
* 3-4 fej csiperke gomba
* egy marék ceruzabab
* 5-6 brokkolirózsa
* 1 nagy gerezd fokhagyma
* 4 ek olívaolaj
* 1 kk balzsamecet krém
* 1 kk citrombors
* 1 csokor petrezselyem vagy ...
2010-09-24 21:07:56
Magyar Recepttár
...


DPG Recepttár 271.




















Barangolás Nagy-Magyarországon






















Tartalomjegyzék

DPG Recepttár 271. 1
B...
2009-07-10 17:49:01
Kávék
... hintjük meg.


Főételek

ZÖLDBABBAL TÖLTÖTT SZALONNÁS MARHATEKERCS KÁVÉS-VÖRÖSBOROS MÁRTÁSSAL
Hozzávalók:
60 dkg hátszín, 8 szelet baconszalonna, 60 dkg ceruzabab, 4 gerezd fokhagyma,
20 dkg vegyes zöldség, 1 db vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, 2 dl vörösbor, 0,5 dl
presszókávé, 2 evőkanál étkezési keményítő, kakukkfű, őrölt feketebors, só...
2008-12-01 22:54:09
Spanyol macesz-gombócleves
... marha-ritkacsont, 50 dkg füstölt csont, 1 kis fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2-3 szerecsendió-virág, 6-8 szem szegfűbors, 3-4 szál zellerzöld, só, bors, 400 g vegyes leveszöldség, 100 g ceruzabab (zöldbab), 2 kemény paradicsom. A gombóchoz: 5 dkg pászka (macesz), 1 kis fej hagyma, egy kis csokor petrezselyem, 30 g libazsír, 1 tojás.

1. A csontokat 1,5 liter vízben felt...
2006-10-13 22:30:55
1 
Címkék: Magyar Recepttár, Barangolás Nagy-Magyarországon, ZÖLDBABBAL TÖLTÖTT SZALONNÁS MARHATEKERCS KÁVÉS-VÖRÖSBOROS MÁRTÁSSAL, húst leöblítjük, első babfajták, karcsú ceruzabab, pillangósvirágúak családjának, tartalomjegyzék, zöldbabfőzelék, magyarországon, legízletesebb, csirkecombbal, brokkolirózsa, termesztették, baconszalonna, leveszöldség, bármelyikből, szerecsendió, marhatekercs, petrezselyem, vöröshagyma, gombócleves, hosszúszemű, kiskanálnyi, családjának, zöldpaprika, fejessaláta, balzsamecet, világszerte, elterjedtek, presszókávé, sertéscomb, zellerzöld, zöldbabból, roppanósra, deviantart, zöldbabbal, paradicsom, kedveltebb, barangolás, sajtgolyók, leöblítjük, hozzávalók, citrombors, feketebors, bazsalikom, bizonyosra, ritkacsont, szegfűbors, vörösboros, csirkecomb, póréhagyma, tudományos, recepttár, gombóchoz, ceruzabab, mexikóban, babfajták, fokhagyma, keményítő, mártással, phaseolus, szalonnás, ceruzából, élénkzöld, köntösben, sampinyon, csontokat, olívaolaj, fehérbors, önmagában,
© 2013 TVN.HU Kft.